نرم افزار های موبایل

بازی های موبایل

دانلود بر اساس مدل گوشی

android نوکیا

ريگســـــــار

تبلیغات
تبلیغات
کمی توضیح



ريگســـــــــار تماس با ما zrigsar@yahoo.com
Admin


لینک دوستان
نویسندگان
آرشیو ماهانه
تبلیغات
تبلیغات
آمار سایت

    آمار بازدید
    کل بازدید :
    افراد آنلاین :



    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

    <-PollName->

    <-PollItems->

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 17584
    بازدید دیروز : 26753
    بازدید هفته : 44337
    بازدید ماه : 237197
    بازدید کل : 1027081
    تعداد مطالب : 3740
    تعداد نظرات : 98
    تعداد آنلاین : 1

تبلیغات

تبلیغات

ثروتمند ترین زن جهان را بشناسید

 

 

گزارش یک مجله معتبر اقتصادی، ثروتمندترین زن جهان نه اپرا وینفری است و نه ملکه الیزابت دوم و نه حتی لیلین بتانکور، مالک کمپانی لوئرال است، بلکه زن معدن دار نه چندان شناخته شده ای در استرالیاست؛ جینا راینهارت.

هنگامی که از او درباره مفهوم زیبایی پرسیده شد او حتی به گردنبند مرواریدی که اغلب به گردن دارد، اشاره نکرد، حتی چیزی از چشم انداز اخرایی رنگ مزرعه زیبا و وسیعی که در شمال غربی استرالیا دارد، نگفت.

اما در عوض درباره عنصری نه چندان دوست داشتنی که خانواده او را ثروتمند کرد و حفره هایی در زمین که آن عنصر از آنها استخراج می شود، صحبت کرد؛ "زیبایی یعنی معدن آهن"

وقتی لنگ هنکاک، پدر او، یکی از بزرگترین منابع آهن در جهان را در دهه ۱۹۵۰ کشف کرد، به دلیل کمبود منابع این فلز، صادرات آهن از استرالیا ممنوع بود. اما بعدها صادرات صدها هزاران سنگ آهن هر لحظه بر دارایی های او افزود.

اما هنکاک ها تنها کسانی نبودند که از درآمد حاصل از این معدن سود می بردند. جینا راینهارت معتقد است کشف پدرش سود زیادی نصیب استرالیا نیز کرده است.

راینهارت با داشتن ثروتی حدود ۲۹ میلیارد دلار از ثروتمندترین زن استرالیا به ثروتمندترین زن آسیا و حتی به اعتقاد بسیاری به ثروتمندترین زن جهان تبدیل شده است.
به گزارش بی آر دبلیو، مجله اقتصادی استرالیا، او اکنون ثروتمندترین زن جهان است و سیتی گروپ پیش بینی کرده که به زودی ثروت او به بالای ۱۰۰ میلیارد دلار می رسد و در صدر فهرست ثروتمندترین مردم دنیا قرار می گیرد.

گفته می شود که در ثانیه ۶۰۰ دلار بر ثروت او افزوده می شود.

او از اینکه معدن داری نامیده شود که ثروتش را به ارث برده، متنفر است و خود را بازرگان خود ساخته ای می داند که پس از مرگ پدرش در سال ۱۹۹۲ در کمپانی‌اش تغییر به وجود آورد.

در کنار معدن داری، او سهامدار عمده "کانال ۱۰"، یکی از سه شبکه بزرگ تلویزیونی در استرالیاست و همچنین بزرگترین سهامدار فیرفکس مدیا، دومین ناشر بزرگ روزنامه های بزرگ استرالیا نیز هست. هر چند، هفته پیش، سهمش در این شبکه کمی کاهش یافت.

فیرفکس مدیا ناشر سه روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، ملبورن ایج و استرالین فایننشال ریویو، از پرخواننده ترین روزنامه های استرالیاست و این نگرانی در میان روزنامه نگاران این روزنامه ها وجود دارد که او قصد دارد با توجه به دیدگاه های راست گرایانه خود خط مشی این روزنامه ها را تغییر دهد.

تمام زندگی او کمپانی اش (هنکاک پراسپکتینگ) است. او سرگرمی ها و علایق کمی خارج از کارش دارد و برخلاف بسیاری از ثروتمندان جهان اهل داشتن تابلوهای نقاشی، اسب‌دوانی و هواپیمای شخصی نیست.

او به خاطر کار شبانه روزی اش معروف است. خصومت های شخصی اش افسانه ای شده و بسیاری از کسانی که با آنها درگیری داشته، اطرافیانش بوده اند از جمله پدرش، شریک تجاری اش، همسر اولش، مادر شوهر فیلیپینی اش و حالا سه فرزندش.

تکلیف بسیاری از درگیری های او در دادگاه مشخص شده است. یک بار به گزارشگری گفته بود که مهمترین چیز زندگی اش کمپانی اش است و "هیچ چیزی نمی تواند بر سر راه آن قرار گیرد".

مانند پدرش مخالف کمپین های محیط زیستی است و دیدگاه های سیاسی اش همواره تلفیقی از محافظه کاری و طرفداری از آزادی های فردی بوده است.

یکی از نخستین قهرمانان زندگی اش، مارگارت تاچر، بانوی آهنین بریتانیا بود. پس از دیدار و صرف نهار با او در سال ۱۹۷۷ بود که شیوه لباس پوشیدنش را تغییر داد، مدل موی دیگری انتخاب کرد و خود را آرایش کرد.

او اعتقادی به تغییرات اقلیمی ندارد و عقایدش به نظرات کریستوفر منکتون، ویسکونت بریتانیایی نزدیک است. در ژوئیه سال گذشته منکتون در یک سخنرانی در بزرگداشت لنگ هنکاک در پرت گفت که "استرالیا نیاز به یک فاکس نیوز (شبکه خبری تلویزیونی متعلق به روپرت مرداک با دیدگاه های دست راستی) دارد که توسط افرادی فوق العاده ثروتمند راه اندازی شده باشد."

راینهارت در آن جلسه حضور نداشت اما بسیاری براین باورند که منظور منکتون از "افراد فوق العاده ثروتمند" راینهارت بوده است. وقتی ویدئوی سخنان منکتون بر روی اینترنت منتشر شد، حدس و گمان برای تلاش راینهارت برای پیاده کردن استراتژی "فاکس نیوزی" در استرالیا افزایش یافت.

به نقل از یکی از اطرافیان راینهارت گفته شده که او در اوایل سال جاری با مرداک دیدار کرده بود و بخشی از گفت و گوی آن دو درباره فاکس نیوز بوده است.

این نگرانی وجود دارد که با توجه به اینکه ۷۰ درصد از نشریات استرالیایی متعلق به امپراتوری مرداک است و ۳۰ درصد باقیمانده در اختیار فیرفکس است، تکثرگرایی رسانه ها در استرالیا از بین برود.

ارزش سهم ۱۶۵ میلیون دلاری راینهارت در "کانال ۱۰" استرالیا که گفته می شود نصف شده و همچین حذف ۱۹۰۰ موقعیت شغلی در فیرفکس نشان از آن دارد که سرمایه گذاری رسانه ای راینهارت از نظر مالی چندان پر منفعت نبوده و این سرمایه گذاری صرفا در راستای تاثیرگذاری سیاسی بوده است.

با وجود اینکه این رقم بسیار چشمگیر به نظر می رسد، اما نسبت به دارایی او چیزی نیست. یکی از اطرافیان او اخیرا به من گفت او همان استراتژی ثروتمندان دیگر را دارد -که هواپیمای خصوصی و یا قایق های تفریحی می خرند - او نیز بیش از ۱۰ درصد از دارایی اش را سرمایه گذاری نمی کند.

در ادامه تلاش جینا راینهارت برای تاثیرگذاری در رویدادهای استرالیا، او دو سال پیش به مقابله با سیاست های دولت کارگر برای افزایش مالیات بر درآمد صنعت معدن برخاست.

برخلاف معمول، برای زنی که دوست دارد از پشت صحنه تاثیرگذار باشد، او با شعار "مالیات را قطع کنید" به جنگ با کوین راد، نخست وزیر وقت رفت.

چند هفته بعد جولیا گیلارد، جایگزین راد شد و بلافاصله اعلام کرد که مالیات معادن افزایش نخواهد یافت.

او علاوه بر تاثیرگذاری، برای حفظ کنترل کامل بر روی کمپانی اش قاطع است. در حال حاضر او بر حقوقی که لنگ هنکاک برای نوه هایش در نظر گرفته با سه فرزند از چهار فرزندش دعوایی حقوقی دارد. قدرالسهم بنیاد خانوادگی هنگاک که بخشی از مالکیت کمپانی را در اختیار دارد، قرار است تا پایان سپتامبر (هنگامی کوچکترین فرزند او ۲۵ ساله می شود) مشخص شود. اما گفته می شود که راینهارت تلاش می کند که این تاریخ را به تعویق بیاندازد تا فرزندانش تا سال ۲۰۶۸ سهمی از کمپانی نداشته باشند.

او که مصمم است همچنان کنترل انحصاری کمپانی را در اختیار داشته باشد، به فرزندانش هشدار داده که در صورتیکه خواسته او را نپذیرند، نابودشان می کند.

"امضا کنید وگرنه فردا ورشکست می شوید، زمان در حال سپری شدن است، فقط یک ساعت تا ورشکستی و نابودی کامل مانده است" این بخشی از ای میل تهدیدآمیزی است که او خطاب فرزندانش نوشته است.

او به فرزندانش گفته در صورتیکه کاری به کار کمپانی نداشته باشند، پول زیادی می دهد تا طرح های دیگری را دنبال کنند. پس آنچه او به دنبال آن است بیش از آنکه پول باشد، کنترل است.

کارشناسان می گویند برخورد سلطه‌جویانه جینا راینهارت می تواند در استراتژی رسانه ای او نیز کاربرد داشته باشد و این راهی است که پولدارترین فرد تاریخ استرالیا پیش گرفته است.

 

 

خارجی ها یک کودک را در قندوز کشتند

 

 

یک کودک در شهر قندوز پس از برخورد با موتر نیروهای خارجی جان داد.

مدیر ترافیک ولایت قندوز می گوید: موتورسایکلی که این کودک با ان حمل می شد پس از آنکه با یک موتر کرولا تصادم کرد سبب شد کودک از موتورسایکل بر زمین بیفتد و زیر تایر موتر نیروهای خارجی شود.

به گزارش نور ، مدیر ترافیک قندوز گقت که نیروهای خارجی آماده اند که برای خانواده این کودک خون بها بپردازند.

اما ساکنان شهر قندوز در اعتراض به این رویداد می گویند: این بار نخست نیست که اینگونه واقعات در این شهر رخ می دهد آنان مسوولان محلی را به سهل انگاری متهم می کنند.

 

 

آغاز اجلاس زنان و بیداری اسلامی در تهران

 

 

اجلاس جهانی زنان و بیداری اسلامی روز گذشته در تهران پایتخت ایران آغاز شد.

در این نشست جهانی که 1500 تن از زنان فعال در عرصه های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی کشور های جهان حضور دارند، آقای محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران در افتتاحیه این نشست ، بیداری اسلامی را مربوط به تمام ملل دانست و گفت: اسلام دین جهانی است و اصولا دینی به نام مسیحیت و یهودیت وجود ندارد و معیار در اسلام محبت و تعهد پذیری سالم و ایمان و دوستی در مقابل یکدیگر است. در حالی که در نظام سلطه گرای غربی سود و لذت و سرمایه و منافع شخصی اصل اساسی است.

به گزارش تمدن ، در این اجلاس جهانس شش کمیسیون با محورهای تفکر اسلامی و بیداری اسلامی و عمل انقلابی و زنان و بیداری اسلامی و فرصت ها و تهدیدها و راهکارها برگزار می شود.

شرکت کنندگان در اجلاس زنان و بیداری اسلامی از سوی دبیر خانه این مجمع دعوت شدند و از جمله مهم ترین اهداف این اجلاس اتخاذ تصمیمات تعیین کننده برای زنان و پیگیری مسایل و مشکلات مربوط به زنان عنوان شده است.

 

 

سه میلیون شهروند کشور باسواد شده اند!

 

 

مقام های وزارت معارف کشور می گویند: در ده سال گذشته در چهارچوب برنامه های معین سواد آموزی این وزارت بیش از سه میلیون شهروند کشور باسواد شده اند.

در همین حال مشاور وزارت معارف در امور سواد آموزی کشور در همایش نقش رسانه ها و گسترش سوادآموزی از شخصیت های مهم کشور خواست بخاطر ترویج و تعمیم سواد آموزی با تبلیغ اهمیت سوادو تشویق مردم به سواد آموزی این وزارت را همکاری کنند.

بیسوادی از چالش های در برابر تکامل و پیشرفت جوامع انسانی است. چالشی که گریبانگیر اکثریت شهروندان کشور ما میباشد. برای مبارزه با بی سوادی معینیت سواد آموزی وزارت معارف نشست مشورتی را روز سه شنبه با نام نقش رسانه ها در گسترش و تقویت سواد اموزی با حضور مسوولان رسانه ها و نهادهای مدنی برگزار کرد.

آصف ننگ معین تعلیمی و مسلکی وزارت معارف در این نشست گفت: ده سال پیش فقط برای بیست هزار تن که همه مردان بودند خدمات سوادآموزی داشتیم اما همکنون همه ساله نیم میلیون شهروندان کشور را خدمات سوادآموزی ارایه می کنیم که بیشترآنان زنان هستند.

از سویی هم مشاور وزارت معارف در امور سوادآموزی از چهره های مشهور سیاسی و علمی و هنری کشور خواست که برای تشویق مردم به سواد آموزی در اعلانات سواد آموزی ظاهر شوند.

او همچنان از رسانه های خصوصی کشور خواست در یک شبا نه روز اوقات مشخصی را برای پخش برنا مه های مربوط به سواد اموزی اختصاص دهند.

در حالیکه محمد سرور حسینی معین سوادآموزی وزارت معارف نقش رسانه ها را در از بین بردن بی سوادی موثر خواند.داکتر عصمت اللهی رییس اتحادیه خبرنگاران تاکید کرد که تا زمانی که بیسوادی را از بین نبریم در کشور به توسعه دست نمی یابیم.

 

 

قیام های مردمی گسترده تر می شود

 

 

قیام های مردمی علیه مخالفین مسلح دولت گسترده تر می شود.

گزارشها از ولایت های نورستان و پکتیا حاکی است که ساکنین این ولایت علیه مخالفین دولت قیام کرده اند.

گفته می شود باشندگان پکتیا پس از آن به جمع قیام کنندگان علیه مخالفین پیوستند که صدها مخالف مسلح به ولسوالی مرزکه در این ولایت هجوم برده بودند.
به گزارش تمدن ، به گفته شاهدان حدود چهارصد تن در نیمه های شب به ولسوالی مرزکه حمله کردند و می خواستند که ساختمان ولسوالی را از بین ببرنداما نیروهای امنیتی با کمک باشندگان محلی مخالفان را شکست دادند و از منطقه بیرون کردند و در جریان این درگیری یک پلیس و دو مخالف مسلح کشته شدند.

شماری از بزرگان قومی در پکتیا نیز می گویند: حالا مشخص شده که در افغانستان جنگ داخلی نیست بلکه مداخله همسایگان جریان دارد. به گفته آنان مردم نمی خواهند که فرزندانشان به دست همسایگان قربانی شوند.

در همین حال نیروهای محلی در ولایت نورستان از مقاومت مردمی علیه مخالفین خبر دادند یک نماینده این ولایت در مجلس نمایندگان گفت: اخیرا در پی حمله نیروهای ناتو در وایگل این گروه تصمیم گرفت که تاسیسات عمومی از جمله مکتب ها را ببندند اما معلمان و دانش آموزان مانع این کار آنان شدند. این عضو مجلس افزود دولت و نیروهای ناتو در وایگل حضور ندارند و ساکنان محلی بصورت خود جوش در مقابل آنان قیام می کنند.

از ولایت فاریاب نیز گزارش شده است که مردم در ولسوالی المار این ولایت علیه مخالفان دست به قیام زدند.

 

 

تظاهرات ضد ناتو در پاکستان

 

 

هزاران تن از شهروندان پاکستانی در راهپیمایی و تظاهراتی که در اعتراض به بازگشایی مسیر این کشور به روی کالاهای اکمالاتی ناتو برگزار شده بود شرکت کردند.

این راهپیمایی در شهر لاهور آغاز شد و با برگزاری تظاهرات بزرگی در اسلام آباد پایان یافت.

این راهپیمایی از سوی شورای دفاع پاکستان برگزار شده بود.

به گزارش تمدن ، سخنرانان این گردهمآیی که در پایان راهپیمایی از لاهور تا اسلام آباد پایتخت برگزار شده بود نسبت به تصمیم دولت در مورد بازگشایی راه های آن کشور بر روی کاروان های ناتو به شدت انتقاد کردند.

حافظ سعید رهبر گروه جماعت الدعوه یکی از این سخنرانان و سازمان دهندگان این راه پیمایی بود.

او گفت: این نخستین بار است که ده ها گروه سیاسی و مذهبی پاکستانی بر ضد آنچه که او آن را غلامی آمریکا دانست مبارزه را آغاز کردند.

وی افزود: مردم پاکستان با باز شدن مسیر آن کشور بر روی کالاهای اکمالاتی ناتو و ادامه حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکاییها در خاک پاکستان به شدت مخالف هستند.

حافظ سعید رهبر جماعت الدعوه متهم است که حملات هراس افکنانه سال 2008بمبئی را که در آن بیش از 160نفر کشته شدند طراحی کرده است. آمریکا نیز برای دستگیری او جایزه تعیین نموده است.
رهبران شورای دفاع پاکستان که اکثر آنان گروه های مذهبی پاکستانی هستند به دولت هشدار دادند که جلو عبور موترهای ناتو را از خاک پاکستان خواهند گرفت.
مولوی سمیع الحق رهبر یک گروه مذهبی پاکستانی به جنگ طالبان علیه نیروهای خارجی اشاره کرد و گفت: پاکستانی ها باید از آنان درس بگیرند و تظاهرات و گرد همآیی های بیشتری را در پاکستان راه اندازی کنند.

گفتنی است که برخی از این گروه های پاکستانی متهم هستند که از طالبان حمایت می کنند و هزاران تن را نیز در صفوف طالبان به افغانستان اعزام کردند.

 

 

پوست این میوه موجب کاهش چاقی میشود

 

 

پوست این میوه موجب کاهش چاقی می‌شود
دانشمندان ماده‌ای طبیعی در پوست سیب مشاهده کرده‌اند که می‌تواند تا حدی در برابر چاقی و برخی از پیامدهای مضر آن حفاظت کند...

 

پوست سیب موجب کاهش چاقی می‌شود
دانشمندان ماده‌ای طبیعی در پوست سیب مشاهده کرده‌اند که می‌تواند تا حدی در برابر چاقی و برخی از پیامدهای مضر آن حفاظت کند.

محققان دانشگاه آیووا در تحقیقاتی که در نشریه علمی پلوس وان منتشر شد به این نتیجه رسیده اند که ماده اسید اورسولیک موجود در پوست سیب ضمن افزایش میزان عضلات و چربی قهوه ای - دو بافتی که به کالری سوزی معروف هستند - موجب کاهش چاقی و پیامدهای مضر آن برای سلامت می‌شود.

تا همین اواخر، محققان بر این باور بودند که این تنها نوزادان هستند که چربی قهوه ای دارند و این چربی در طول دوران کودکی از بین می رود. با پیشرفت فناوریهای عکسبرداری از بافت های انسان مشخص شده که بزرگسالان نیز میزان کمی از این چربی را بیشتر در ناحیه گردن و بین شانه ها حفظ می کنند.

همچنین این تحقیقات نشان داد افزایش سطح چربی قهوه ای با کاهش میزان چاقی و سطوح قند و چربی خون در ارتباط است و این مسئله موجب شده است که دانشمندان به این نتیجه برسند که چربی قهوه ای در پیشگیری از چاقی و دیابت موثر خواهد بود.

در این بررسی، محققان دانشگاه آیووا موشهایی که رژیم غذایی پرچرب به آنها داده شده بود را بررسی کردند. به نیمی از این موشها همراه غذای پرچرب خود مقادیری اسید اورسولیک نیز داده شد. نکته جالب این بود که موشهایی که در رژیم غذاییشان اسید اورسولیک بود بیش از موشهای دیگر غذا می خوردند با این حال موشهایی که مکمل غذایی اسید اورسولیک دریافت کردند وزن کمتری اضافه کردند و سطح قند خون آنها نزدیک عادی باقی ماند. این موشها همچنین به بیماری کبد چرب دچار نشدند، گفتنی است بیماری کبد چرب در حال حاضر یک بیماری غیرقابل درمان است که حدود یک پنجم امریکاییها به آن مبتلا هستند.

همچنین بررسیهای بیشتر این محققان نشان داد مصرف اسد اورسولیک موجب افزایش عضلات اسکلتی و در نهایت موجب تقویت توان بدنی و استقامت می شود. همچنین میزان چربی قهوه ای در این دسته از موشها افزایش یافت.

با توجه به اینکه عضله و چربی قهوه ای هر دو کالری می سوزاند، محققان میزان مصرف انرژی در این موشها را اندازه گیری کردند و دریافتند که موشهایی که اسید اورسولیک بیشتری دریافت کرده بود در مقایسه با موشهایی که این مکمل را دریافت نکرده بودند انرژی بیشتری مصرف کرده اند.

 

 کریستوفر آدامز استاد دانشگاه آیووا که مدیریت این تحقیقات را به عهده داشت می گوید:"این بررسی نشان می دهد اسید اورسولیک میزان عضلات اسکلتی و چربی قهوه ای را افزایش می دهد که این پیامد در نهایت منجر به افزایش کالری سوزی می شود و این پدیده خود از چاقی ناشی از رژیم غذایی و بیماری دیابت و کبد چرب پیشگیری می کند."

 

 

فکاهی و کارتون روز

 

 

 

فکاهی
یک وردکی از دفتر خود به خانه زنگ زد، زنش گوشی را گرفت مرد گفت عزیز امروز چاشت چی پخته کردی، زنش گفت زهر مار، شوهرش گفت خوب هست من زنگ زدم که بگویم من امروز چاشت نمیایم خانه
 
 
یک وردکی خواب دید که سه و چهار نفر او را لت کردند، از سبایش همرای رفیق های خود یک جای خواب میکرد.
 
 
کارتون
 
 http://www.infoafghan.com/images/1391/saratan/18/tanz.jpg
 

نشست جهانی توکیو در مورد افغانستان

 

 

نشست جهانی توکیو در مورد افغانستان امروز اغاز شد.این نشست با حضور مقام های بلند رتبه هفتاد کشور برگزار شده است.

دراین نشست خلا کمک های مالی که پس از بیرون شدن نیروهای خارجی به میان خواهد امد که با تعهدات تازه کشورهای جهان پرمیشود.

رئیس جمهور کرزی پیش ازاین خواستار نزدیک به چهارمیلیارد دالر کمک ازسوی کشورهای جهان دراین نشست شده است.

همچنین دبیرکل سازمان ملل متحد میگوید اگر جامعه جهانی پشتیبانی خود را از افغانستان اعلام نکند دستاوردها در این کشور با تهدید روبروخواهند شد.

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125441041.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443496.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125444945.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443915.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443255.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443025.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443463.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443041.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125441169.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125441810.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125444395.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125442600.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125442458.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443184.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443127.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443007.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125442518.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080132123110.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443314.jpg

http://files.afghanpaper.com/pics/201207/201207080125443422.jpg

 

 

 

 

موافقت کمک 16 میلیاردی در کنفرانس توکیو

 

 

كنفرانس بین المللی كمك به افغانستان روز یكشنبه با شركت 80 كشور جهان و سازمانهای بین المللی از جمله بانك جهانی و بانك توسعه آسیا برای بحث راجع به كیفیت ارائه كمك به افغانستان بعد از سال 2014 زمان خروج نیروهای ناتو به رهبری آمریكا از این كشور، در توكیو برگزار شده است.

بر اساس خبرهای رسیده از خبرگزاری رویترز شركت كنندگان در كنفرانس كمك به افغانستان در توكیو، صبح امروز یكشنبه توافق كردند، 16 میلیارد دلار ظرف چهار سال آینده برای توسعه افغانستان به این كشور كمك كنند.

این منبع خبری اعلام كرد، طبق ارزیابی بانك مركزی افغانستان، رشد اقتصادی این كشور برای یك دهه آینده، مستلزم دست كم سالانه 6 میلیارد دلار است كه اهدا كنندگان خارجی می بایست آن را تامین نمایند.

در توكیو بر پایه این گزارش، بین سالهای 2001 تا 2010 اهداءكنندگان بین المللی 35 میلیارد دلار به افغانستان كمك كرده اند. در همین مدت درآمد سرانه این كشور پنج برابر افزایش یافته است اما افغانستان همچنان یكی از فقیرترین كشورهای جهان است.

تاكنون گامهایی در زمینه تحصیل كودكان و ارتقاء سطح بهداشت عمومی برداشته شده است اما طبق آمارهای بانك جهانی، سه چهارم جمعیت 30 میلیونی افغانستان بی سوادند و میانگین درآمد سرانه مردم سالانه 530 دلار است.

به نوشته رویترز، هیلاری كلینتون روز شنبه حین ورورد به كابل، در سخنانی افغانستان را یك متحد غیرناتو آمریكا معرفی كرد.

این ابتكار نمادین دولت آمریكا حامل این پیام است كه امریكا بعد از خروج نظامیان خارجی از افغانستان، در این كشور باقی خواهد ماند.

بدین ترتیب با وضعیت جدیدی كه آمریكا برای افغانستان تعریف كرد، این كشور احتمالا' كمك های تداركات نظامی امریكا را دریافت خواهد كرد ضمن آنكه دسترسی بیشتری به آموزشهای نظامی آمریكا برای ارتش افغانستان پیدا می كند.

 

 

نبود آب آشامیدنی در زرنج

 

 

باشندگان شهر زرنج ولایت نیمروز گفته اند که با وجود دها مليارد دالر كمک های جامعۀ جهانی به كشور، دولت به وضعيت زندگی باشندگان اين ولايت هيچ توجهی نكرده است.

به گزارش طلوع نیوز ، اين باشندگان تأكيد می ورزند با آن كه آب دريای هلمند از اين ولايت به ايران می رود، اما باشندگان شهر زرنج به آب نوشيدنی دسترسی ندارند.

شهر زرنج مركز ولايت نيمروز ، شهری كه تاكنون آب صحی نوشيدنی ندارد.

گفته می شود که تانكرهای سيار آب های ايستاده غير صحی را از اطراف به داخل شهر انتقال می دهند وبه باشندگان شهر زرنج به فروش می رسانند، آن هم با قيمتی نا مناسب.

با آن كه دريایی خورشان هلمند از ولايت نميروز می گذرد، اما تاكنون باشندگان اين ولايت ازين آب نه برای زراعت استفاده توانستند ونه هم برای نوشيدن، هم اكنون دو لوله كوچک آب از آنسوی مرز ايران به شهر زرنج كشيده شده است وروزانه دوساعت آب می آيد باشنده گان اين شهر بايد نيمه شب در صف ها قرار گيرند، تا بامداد وقت شايد بتوانند آب نوشيدنی به دست آورند.

یکی از باشندگان شهر زرنج گفته است: ساعت دو شب به خاطر گرفتن آب آمده ایم، برخی اوقات آب هم به دست نمی آوریم. مقام ها در موتر های لوکس می گردند و ما مردم آب خوردن نداریم، آب دریای هملند به ایران می رود و ما تشنه می گردیم وازحکومت می خواهیم که به مشکل ما رسیدگی کند و بیشتر مردم به آب آشامیدنی دسترسی ندارند.

مسؤولان اين ولايت، حكومت مركزی را در اين باره مقصر می دانند وتأكيد می ورزند كه برنامه آوردن آب صحی به شهر زرنج سه سال طول كشيده است.

معاون والی نیمروز گفته است: کسانی که آب آشامیدنی را باید به مردم می رسانند بی توجه بودند به ولایت نیمروز پروژه آب سه سال طول کشید مشکلات مردم زیاد است و مردم هم این قضیه را منعکس کردند به دلایل گونه گون که مسؤولین جواب بدهند، اما پس ازسه سال این پروژه آب رساین تکمیل شده است و به زودی به بهره برداری سپرده خواهند شد.»

قراراست پروژه آب صحی اين شهر تا چند ماه ديگر افتتاح شود، اما باشندگان شهر زرنج پس از افتتاح اين پروژه هم بايد دوسال ديگر انتظار بكشند تا شايد به آب نوشيدنی دست يابند.

معاون شورای ولایتی نیمروز، محمد صديق چخانسوری گفته است: اگراین مشکل زودتر حل نشود، شورای ولایتی و بزرگان مجلس، مجبور استیم این درد و فریاد خود را برویم به رییس جمهور کشور بگویم.

 

 

صفحه قبل 1 ... 177 178 179 180 181 ... 312 صفحه بعد

آخرین مطالب

ابربرچسبها

خبرنامه

با واردکردن آدرس ایمیل تان در کادر زیر آخرین کتابها را در ایمیل تان تحویل بگیرید :

لطفا اول ایمیلتان .wwwنگذارید .