تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 26753
بازدید هفته : 32168
بازدید ماه : 225028
بازدید کل : 1014912
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
در حالی که گزارش ها از غزنی از کشته شدن سه عضو یک خانواده توسط نیروهای ائتلاف حکایت دارد مقامات آیساف می گویند: آنان به هیچ خانه ی مسکونی در این شهر حمله نکردند.
پیش تر گزارش هایی مبنی بر درگیری نیروهای ائتلاف با مخالفین مسلح دولت منتشر شده بود و گفته شده که سربازان آیساف در ادامه یک خانه ی مسکونی را هدف قرار دادند که در آن سه عضو این خانواده کشته شده بود.
گزارش های منتشر شده به نقل از صباوون سخنگوی والی غزنی از درگیری سه روز پیش نظامیان ائتلاف در این ولایت و مخالفین مسلح دولت حکایت دارد که به گفته ی صباوون در نتیجه ی این درگیری سه نظامی ائتلاف کشته شده است.
در گزارش گفته شده که عکس های به دست آمده نشان میدهد که نیروهای ائتلاف بلافاصله خانه ای را هدف قرار داده اند که در آن سه عضو این خانواده جان خود را از دست داده اند.
این حادثه در منطقه ای موسوم به خاک غریبان در مرکز شهر غزنی رخ داد.
شماری از ساکنین محل نیز حمله ی نیروهای ائتلاف را تایید کردند.
ذبیح الله مجاهد که خود را سخنگوی گروه طالبان معرفی کرده است در تماس با برخی رسانه هاگفته بود نیروهای خارجی یک خانه ی مسکونی را مورد حمله ی هوایی قرار دادند.
وی مدعی شده که افراد کشته شده در این خانه با آنان ارتباطی نداشتند. مجاهد همچنین ادعا کرده که افراد وفادار به این گروه در حمله به کاروان ماشین های نظامیان خارجی شش تن آنان را کشتند.
با این حال دفتر مطبوعاتی ائتلاف در بگرام می گوید که هیچ تیر اندازی از سوی نظامیان پولندی صورت نگرفته است.
مسئولان این دفتر در تماس با رسانه ها کشته شدن غیر نظامیان توسط نیروهای ائتلاف را رد کرده است اما گفته که یک مخالف مسلح دولت به طرف نیروهای آنان تیراندازی کرده است که در نتیجه یک سرباز آنها به طور سحطی زخمی شده است.
با گذشت بیش از دو سال از طرح ایجاد یک مرکز تجارتی در کابل با کمک چین تا کنون هم گفته می شود که چین این پروژه را تمویل نکرده است.
به گزارش طلوع ، وزارت تجارت و صنایع کشور می گوید: کشور چین پول پروژه ساختن نخستین مرکز بزرگ تجارتی در کابل را در یکی از پروژه های دیگر هزینه کرده است. اما با این حال این کشور برای تمویل و از سرگیری این پروژه متعهد است.
ساخت یک مرکز بزرگ تجارتی از سوی چین در کابل که محل نمایشگاه بگونه ای معیاری و با بازار های بزرگ تجارتی در آن درنظر گرفته شده بود دو سال پیش از سوی چینی ها طرح ریزی شد. اما اکنون گفته می شود که چین از ایجاد این مرکز با کمک این کشور منصرف شده است.
در همین حال وزارت تجارت و صنایع می گوید که در نشست آینده کمیسیون مشترک اقتصادی چین و افغانستان ساخت این مرکز را با مقامهای چینی پیشنهاد خواهند کرد.
این درحالی است که شماری از آگاهان اقتصاد وجود یک مرکز بزرگ تجارتی را در کشوررا از نیازهای اساسی برای رشد صنایع و تولیدات داخلی می دانند.
آنان می گویند: حکومت باید برای عملی ساختن این پروژه دو سال پیش و باهماهنگی با کشور چین تلاش جدی می کرد.
تام کروز با اختلاف زیاد نسبت به دیگران صدرنشین فهرست سالانه پردرآمدترین بازیگران مرد هالیوود شد.
تازهترین فهرست مجله فوربس نشان میدهد تام کروز از مه 2011 تا مه 2012 حدود 76 میلیون دلار درآمد داشته است.
موفقیت کروز بخصوص از این جهت اهمیت دارد که او با اختلاف زیاد نسبت به نزدیکترین رقبای خود در صدر فهرست پردرآمدترین بازیگران مرد هالیوود قرار گرفته است. لئوناردو دیکاپریو و آدام سندلر با 37 میلیون دلار پس از او قرار دارند.
این خبر درست یک هفته پس از آن منتشر شد که کتی هلمز، همسر کروز پس از پنج سال از او تقاضای طلاق کرد.
بخش زیادی از درآمد کروز به خاطر موفقیت «ماموریت: غیرممکن: پروتکل شبح»، پرفروشترین فیلم کارنامه بلند اوست که از دسامبر پیش تاکنون حدود 700 میلیون دلار در دنیا فروخته است. «راک دوران» فیلم جدید کروز که این روزها روی پرده سینماهاست، برعکس «پروتکل شبح» خیلی موفق نبود و تاکنون در دنیا تنها 47 میلیون دلار فروخته است.
پس از کروز، دیکاپریو و سندلر، چهرههایی چون دواین جانسن، بن استیلر، ساشا بارون کوهن، جانی دپ و وی اسمیت همگی با بیش از 30 میلیون دلار درآمد قرار دارند.
فوربس ماه ژوئن فهرست پردرآمدترین بازیگران زن هالیوود را منتشر کرد که کریستن استیوارت ستاره سری فیلمهای «گرگ و میش» با 34.5 میلیون دلار در صدر آن قرار داشت.
دانشمندان برای افراد فلج و ناتوان صفحه کلیدی طراحی کردهاند که به وسیله مغز کنترل میشود.
این فناوری که طراحان آن هنوزی نامی برای آن انتخاب نکردهاند، با استفاده از سیستم اسکن MRI حرکت خون در مغز بیماران را بررسی میکند، در حالی که بیماران به طور ذهنی به حل مسایل ریاضی میپردازند، شعر حفظ میکنند یا تصاویری را در ذهن خود تصور میکنند. حل مساله، حفظ شعر و تصویرسازی و خیال پردازیها هر کدام به یکی از حروف الفبای انگلیسی وابسته است؛ به این ترتیب کاربران با انتخاب فعالیت مغزی مختلف میتوانند حروف مختلفی را انتخاب کنند.
بتینا سورجر، متخصص اعصاب و یکی از اعضای طراحی این فناوری میگوید: «فناوری ما ذهنخوانی نیست، بلکه در اینجا شخص روی امور تسلط دارد. در واقع کار این فناوری بیشتر شبیه یک ماشین تحریر است، با این تفاوت که کاربران با مغز خود کلیدها را فشار میدهند».
با وجود اشتباهات و نواقص موجود، این فناوری 80 درصد مواقع به خوبی پیام ذهنی بیماران را به کلمه تبدیل میکند. برای مثال این سیستم پاسخ یک بیمار ذهنی به این سوال را که «آخرین سفر خارجی خود را در چه کشوری گذراندید؟» با عبارت Indcnerca ثبت کرد که این واژه در واقع واژه انگلیسی Indonesia یا همان اندونزی است.
سورجر میگوید: «دادن پاسخهای کوتاه با استفاده از این فناوری چند دقیقهای طول میکشد، اما برای بیمارانی که از ناتوانیهای جسمی رنج میبرند، این مساله دغدغه بزرگی نیست؛ خیلی از این بیماران از برقراری ارتباط با دیگران عاجزند، از این رو این صفحه کلید مغزی گام مهمی برای بهبود قابلیت های ارتباطی افراد ناتوان و فلج محسوب میشود».
دولت انگلیس اعلام کرد که ارتش این کشور در راستای یک بازسازی اساسی کوچکتر خواهد شد و بسیاری از واحدهای آن کاهش خواهد یافت.
فیلیپ هاموند وزیر دفاع انگلیس در مجلس عوام انگلیس گفت: براساس یک طرح موسوم به «ارتش 2020» تعداد سربازان ارتش این کشور از 102 هزار تن به 82 هزار نفر تقلیل خواهد یافت و تعداد سربازان ذخیره دو برابر شده و به 30 هزار نفر خواهد رسید.
هاموند افزود: اکنون زمان مناسبی برای برنامه ریزی است زیرا نقش جنگی انگلیس در افغانستان در سال 2014 به پایان میرسد.
وی گفت: ارتش انگلیس اکنون به دو بخش نیروهای واکنش و نیروهای سازگارپذیر تقسیم خواهد شد.
وزیر دفاع انگلیس افزود: نیروهای واکنش برای بر عهده گرفتن طیف وسیعی از وظایف آمادگی و سازگاری بالایی دارند و آموزش دیده و مجهز هستند.
هاموند گفت: گردان دوم هنگ سلطنتی تفنگداران، گردان دوم هنگ یورک شایر، گردان سوم هنگ مرسیان و گردان دوم هنگ سلطنتی ولز حذف خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، وزیر دفاع انگلیس خاطرنشان کرد: پس از یک دهه عملیاتهای پایدار ما باید ارتش را متحول کنیم و یک ارتش متعادل، توانمند و سازگار بسازیم. ارتش 2020 یک نیروی منعطف تر و سریع تر خواهد بود
دولت سوئیس در اعتراض به اقدام امارات عربی متحد در دادن بمب های ساخت سوئیس به مخالفان سوریه فروش تسلیحات نظامی به این کشور را به طور موقت متوقف کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، پس از کشف بمب های ساخت سوئیس در سوریه که پیش از این به امارات فروخته شده بود، دولت سوئیس صادرات تسلیحات نظامی را به امارات عربی متحده به حالت تعلیق درآورد.
یک روزنامه سوئیسی عکس هایی از این بمب ها را منتشر کرد که ماه پیش در روستای ماریای سوریه گرفته شده بود.
انتشار این عکس ها ، جنجالی رسانه ای و سیاسی درباره اینکه سلاح های فروخته شده به امارات چرا در سوریه یافت شده است ، ایجاد کرد.
تحقیقات مسئولان سوئیسی نشان داد که این بمب در محموله ای با بیش از دویست هزار بمب پیشتر به امارات فروخته شده بود.
دولت سوئیس با صدور بیانیه ای اعلام کرد به صورت مؤقت فروش هر نوع سلاح به امارات متحده عربی را متوقف کرده است.
هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا در یک سفر غیر منتظره وارد کابل شد.
وی دقایقی پیش در کی کنفرانس خبری مشترک با حامد کرزی رییس جمهوری کشور شرکت کرد.
کلینتون در این کنفرانس خبری یکبار دیگر از رییس جمهور کرزی خواست که با فساد اداری بصورت جدی مبارزه کند.
کلینتون افغانستان را بزرگترین متحد غیر ناتو آمریکا دانست و آمادگی کشورش را برای ادامه کمک ها به افغانستان اعلام داشت.
ریل و واگون از دیر باز حدود سال 1550 میلادی در معادن مورد استفاده قرار میگرفته است. اولین لوکوموتیف در 22 فبروری 1804 میلادی در انگلستان توسط ریچارد ترویتیک ساخته شد. اولین خط آهن که روی آن که لوکوموتیف بخاری حرکت کرد، راه آهن بین میدلتون کولیری و لیدزبریج بود که از 1812 به بعد ، لوکوموتیف های بخاری ساخت ماتیو موری به کار گرفته شدند.
اولین قطار مسافر بری در 3 می 1830 در انگلستان کار خود را آغاز کرد ودر مراسم افتتاح ، قطار مذبور روی یک خط آهن بطول 10.05 کیلو متر مسافتی حدود 1.6 کیلو متر را پیمود. اولین قطار برقی در نمایشگاه تجارتی برلین در 31 می 1879 به نمایش گذاشته شد.
امروز اقتصاددانان به این نتیجه رسیده اند که باید همۀ سرمایه ها را در احتساب و اندازه گیری ثروت یک کشور و میزان توسعۀ آن مد نظر قرار داد.
اقتصاددانان غالباً میزان دارایی و توانگری(Wealth) کشورها را براساس تولید ناخالص داخلی آنها محاسبه می کنند، اما این معیار می تواند شاخص عایدی های یک کشور باشد و نه دارایی ها آن. منظور از "Wealth" و یا همان دارایی و یا میزان توانگری کشورها مجموعه ای از ثروت و خدمات را شامل می شود و نه فقط میزان عایدی یک کشور. محاسبه و اندازه گیری سطح اقتصاد یک کشور آنهم تنها براساس معیار تولید ناخالص داخلی( جی دی پی) همانند آنست که یک شرکت را بدون در نظر گرفتن تراز مالی، تنها براساس میزان سود چهارماهۀ آن مورد ارزیابی قرار دهیم.
هفتۀ گذشتۀ سازمان ملل در گزارشی با نظارت آقای پارتا داسکوپتا یکی از اساتید دانشگاه کمبریج با انتشار تراز مالی 20 کشور جهان، سطح اقتصاد آنها را مورد ارزیابی قرار داد. به گزارش خبرآنلاین به نقل از اکونومیست، شاخص هایی که در این گزارش برای سطح اقتصاد کشورها به عنوان معیار در نظر گرفته شده، عبارتند از: سرمایه های صنعتی(اعم از تولید ماشین آلات، ساخت و ساز، تولیدات زیرساختی و..) سرمایه های انسانی(سطح تحصیلات افراد و مهارتهای آنان)، منابع طبیعی(میزان مساحت زمین، جنگل، سوخت فسیلی و معدنی)
با این معیار ایالات متحدۀ آمریکا با ثروتی معادل 118 تریلیون دلار در سال 2008(یعنی 10 برابر تولید ناخالص داخلی در همان سال) در رأس این جدول قرار دارد. در ردیف دوم ژاپن قرار دارد که اگر قرار بود این کشور به لحاظ تولید ناخالص داخلی مورد سنجش قرار گیرد جالب است بدانیم که در حال حاضر ژاپن در رتبۀ پائین تری از چین قرار دارد. اما براساس محاسبات سازمان ملل اقتصاد ژاپن 2.8 برابر بهتر و ثروتمندتر از چین در سال 2008 بوده است.
غالباً گفته می شود یکی از سرمایه های مهم کشورهایی که در این لیست قرار دارند، سرمایه های انسانی آنهاست. برای همۀ کشورهایی که در این گزارش بدان اشاره شده به جز نیجریه، روسیه و عربستان سعودی این مسئله صحت دارد. سازمان ملل، سرمایۀ انسانی کشورها را براساس سن متوسط تحصیل، دستمزد و حقوق کارگران و سنوات کار آنها قبل از بازنشستگی در نظر گرفته است. سرمایه های انسانی، بیش از 88% از ثروت بریتانیا و 75% از ثروت ایالات متحدۀ آمریکا را تشکیل می دهد.
جالب اینجاست که در گزارش سازمان ملل ژاپن، در میان سه کشور تنها کشوری است که سرمایه های طبیعی خود را بین سالهای 1990 و 2008 کاهش نداده است. همۀ کشورها به استثنای روسیه، با اندوختن ثروت و ذخیره کالا، کاهش منابع طبیعی خود را به نوعی جبران کرده اند. در بین 14 تا 20 کشوری که مطالعه بر روی آنها صورت گرفته، افزایش ثروت رشد بیشتری در مقایسه با افزایش جمعیت داشته است؛ مثلا آلمان سرمایۀ انسانی خود را 50% افزایش داده در حالیکه چین تولیدات صنعتی خود را تا 540% افزایش داده است.
اگر برای هر شکلی از سرمایه از کالا گرفته تا مهارت و توانایی انسانی ارزشی معادل یک دلار قرار دهیم، سازمان ملل با مقایسۀ سه نوع شکل سرمایه (اعم از سرمایه های قابل جایگزین و غیرقابل جایگزین) وضعیت کشورها را مورد بررسی قرار داده است. مثلاً کشوری می تواند 100 میلیارد دلار از ارزش اراضی دامداری خود را از دست بدهد و در مقابل 100 میلیارد دلار ثروت مهارت انسانی بدست آورد که این زیان بدی نمی تواند باشد. استاد دانشگاه کمبریج در گزارش سازمان ملل آورده است که این مسئله تا حد زیادی به سیاستگذاران اقتصادی در مدیریت اقتصاد کشورها بستگی دارد. کشوری همانند عربستان سعودی طی سالهای 1990 تا 2008 به میزان 37 میلیارد دلار سوخت فسیلی خود را از دست داده و در مقابل بخش قابل توجهی از سرمایه ها را در بخش افزایش سطح تحصیلات سرمایه گذاری کرده است.(سرمایۀ انسانی این کشور تقریبا 1 میلیارد دلار افزایش یافته است)
با این حال گزارش سازمان ملل همچنان دارای نقاط ضعفی است. ناظر این گزارش می گوید: داده ها و دیتاهای این گزارش خام است، همانطور که برآورد اولیۀ تولید ناخالص داخلی کشورها در طول 70 سال اخیر براساس تخمین صورت گرفته است. او اقتصاددانان کشورها را به کنکاش بیشتر برای کشف سرمایه های باارزش و گرانقیمت دعوت می کند. تیلور ریکت از اساتید دانشگاه ورمونت و از همکاران پارتا حتی درصد قابل توجهی به نوآوریهای کشاورزان نیز اختصاص می دهد. مثلاً اینکه کشاورزان و قهوه کاران در کاستاریکا با گرده افشانی و جذب زنبورهای وحشی در گوشه هایی از جنگل سالانه 62 هزار دلار با تولید عسل سود بدست می آورند.
امروز اقتصاددانان به این نتیجه رسیده اند که باید همۀ سرمایه ها را در احتساب و اندازه گیری ثروت یک کشور و میزان توسعۀ آن مد نظر قرار داد. امید است که اقتصاددانان در همۀ کشورها به خصوص در جوامع توسعه نیافته با کشف منابع ثروت، از وابستگی خود به منابع طبیعی و فسیلی بکاهند.
رئيسجمهوري سابق فرانسه به همراه همسرش ساعاتي پيش از حمله پليس به منزل و دفتر كار وي در پاريس به كانادا گريختند.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، برخي از دوستان نزديك نيكولا ساركوزي، رئيس جمهوري سابق فرانسه مدعي شدند كه وي ميدانسته كه پليس به دنبال اوست.
پس از سفر ساركوزي و همسرش به كانادا پليس ضد فساد فرانسه خانه و دفتر كار ساركوزي را مورد تفتيش قرار داد. هرچند رئيس جمهوري سابق فرانسه در اين باره تاكنون اظهارنظري نداشته نزديكان وي به روزنامه لوپاريزين گفتند كه ساركوزي ميدانسته كه پليس قرار است محل اقامت وي را مورد تفتيش قرار دهد.
ساركوزي در حال حاضر به دنبال كسب پناهندگي در كانادا است.
محل اقامت رئيس جمهوري سابق فرانسه در حالي مورد تفتيش قرار گرفت كه وي با اتهاماتي از جمله دريافت مبالغ هنگفتي پول از ثروتمندترين زن فرانسه متهم است.