تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 22611
بازدید هفته : 26632
بازدید ماه : 219492
بازدید کل : 1009376
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
یک روزنامه لبنانی از قرار داد نیم میلیارد دلاری روس ها با سوریه در راستای تقویت نظام بشار اسد خبر داد.
روزنامه الدیار لبنان گزارش داد: بر اساس گزارشهای صادره از مرکز مطالعات روسی CAST مسکو قصد دارد ادوات نظامی و تسلیحاتی به ارزش نیم میلیارد دلار طی ماههای آینده به سوریه بدهد.
در میان سلاحها و ادواتی که قرار است روسیه به سوریه بدهد بالگردهای جنگی از نوع MI - 25، سامانه دفاع هوایی و تعدادی هواپیمای جنگی از نوع میگ 29 وجود دارد.
این روزنامه هدف از این قرارداد نظامی بزرگ را مقابله با تلاش برای ایجاد منطقه ممنوعه پروازی دانسته است و روسیه قصد دارد سامانه دفاع هوایی سوریه را پیشرفته کند.
الدیار در ادامه می افزاید: بدون شک ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه تقویت مخالفان مسلح سوری را به دنبال خواهد داشت و به آنها این امکان را می دهد که مناطقی را تحت کنترل خود درآورند.
سرانجام پس از هفت ماه مشاجره پاکستان راه را به روی موترهای تدارکاتی ناتو از خاک این کشور به سوی افغانستان به روز پنجشنبه باز نمود.
خبر رسانی اسوشییتد پرس گفته است که اولین موتر حامل تدارکاتی ناتو امروز با عبور مرز پاکستان وارد خاک افغانستان گردید.
تلویزیون محلی پاکستان گفته است که تعداد موتر های تدارکاتی ناتو به ۱۳۵ عراده می رسد.
گفته می شود که پاکستان راهای تدارکاتی ناتو را پس از آن دوباره باز نمود که ایالات متحد امریکا از کشته شدن ۲۴ سرباز پاکستانی در یک حملۀ هوایی امریکا در مناطق قبایلی این کشور پوزش خواهی نمود.
این در حالی است که وزیر خارجۀ امریکا، هیلاری کلنتن در یک تماس تیلیفونی با وزیر خارجۀ پاکستان،حنا ربانی گهر اظهار تاسف نموده و از کشته شدن 24 سرباز پاکستانی در حملات هوایی امریکا در مناطق قبایلی این کشور پوزش خواهی نمود.
این در حالی ست که پس از بسته شدن راه تدارکاتی ناتو از سوی پاکستان، امریکا مجبور به امضا توافقنامۀ با آسیای مرکزی به منظور وارد نمودن اموال ناتو با این کشور ها شد.
در همین حال وزیر اطلاعات پاکستان به شبکۀ رویترز گفته است پس از اینکه امریکا تمامی خواسته های ما را پزیرفت ،کشور ما از بازکشایی راه های تدارکاتی ناتو موافق است،اما بسیاری پاکستانی ها از این تصمیم دولت خورسند نیستند.
وی به شبکۀ خبر رسانی رویترز گفته است که خواست های ما از امریکا این بود تا به تمامیت ارضی کشور ما احترام بگزارند و همچنان از کشته شدن ۲۴ سرباز ما معذرت بخواهند،و همین خواسته های پاکستان بود که از طرف امریکا پزیرفته شد.
در همین حال طالبان پاکستانی روز چهار شنبه گفته اند که با باز گشایی راه های تدارکاتی،آنها موترهای حامل اموال ناتو را در مسیر شهرا هدف حملات قرار خواهند داد.
پولیس مبارزه بامواد مخدر ولایت هرات روز پنجشنبه گفته است که یک شهروند ایران را با 59 کیلوگرام مواد مخدر بازداشت کرده اند.
فرمانده پولیس ولایت هرات گفته است که این مواد بگونۀ ماهرانه در یک تانکر تیل جاسازی شده بود و قاچاقبران قصد انتقال آن را به کشور ایران داشتند.
فرمانده پولیس هرات، سید آقا ثاقب افزوده است که این مواد در منطقۀ صفری مرز اسلام قلعۀ هرات با ایران کشف شده است.
فرمانده پولیس هرات، سید آقا ثاقب گفت: در سال جاری این چهارمین تبعۀ ایرانی است که به انتقال مواد مخدر از سوی پولیس مواد مخدر قومندانی امنیۀ ولایت هرات دستگیر میشود.
این نخستین بار نیست که محموله های بزرگ مواد مخدر در ولایت هرات از نزد قاچاقبران ایرانی کشف می شود هم اکنون چندین شهروند ایران به جرم قاچاق مواد مخدر در زندان هرات بسر می برند.
نتایج تحقیق کمیته مستقل مجلس ژاپن درباره فاجعه فوکوشیما می گوید انفجار این نیروگاه اتمی تقصیر سونامی نبوده بلکه ناشی از اشتباه طراحان و مدیران نیروگاه بوده. حدود یک سال و نیم پیش زلزله و سونامی نیروگاه اتمی فوکوشیما را منفجر کرد و بسیاری از ژاپنی ها از ترس مواد رادیواکتیو مجبور به ترک خانه هایشان شدند.
دو رهبر پیشین آرژانتین به جرم دست داشتن در ربودن کودکان زندانیان سیاسی به حبس های طولانی محکوم شده اند. گفته می شود که در دوران حکومت نظامیان حدود ۴۰۰ کودک به زور از خانواده شان جدا شدند به خانواده های دیگر سپرده شدند.
موزونه چاری اوا یکی از سه ورزشکار زن است، که از تاجیکستان در المپیک لندن شرکت میکند. با وجود رایج نبودن مشتزنی در میان زنان و دختران تاجیک موزونه توانسته در کنار ۱۵ ورزشکار تاجیک، سهمیه المپیک به دست آورد.
ژولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی لیکس گفته تنها با درک کامل درگیریها در سوریه میتوان به حل آن کمک کرد.
وب سایت افشاگر ویکی لیکس انتشار بیش از ۲ میلیون ایمیل متعلق به شخصیت های سیاسی، وزارت خانه ها و شرکت های بزرگ در سوریه را آغاز کرده است.
این وب سایت نام این دسته از مدارک را "پرونده سوریه" گذاشته و گفته طی دو ماه آینده، "گزارش های بیسابقه ای" در پی انتشار آنها خواهیم دید.
ژولیان آسانژ، بنیانگذاز این وب سایت، گفت این ایمیل ها نه تنها برای سوریه، بلکه برای کشورهای مخالف آن نیز "شرم آور" خواهد بود.
بنا به گزارش ها، این ایمیل ها از آگوست سال ۲۰۰۶ تا مارس ۲۰۱۲ رد و بدل شده است.
مقام های سوری ۱۶ ماه است که درگیر مبارزه با شورش های داخلی هستند.
مخالفان دولت می گویند در این مدت حدود ۱۶ هزار نفر کشته شده اند.
سارا هریسون، یکی از کارمندان ویکی لیکس به خبرنگاران در لندن گفت در میان ایمیل هایی که منتشر می شوند، نامه هایی از وزارت امور ریاست جمهوری، امور خارجه، حمل و نقل و فرهنگ دیده میشوند.
او گفت: "در این پرونده، از نامه هایی که میان اعضای حزب بعث رد و بدل می شده وجود دارد، تا مدارک مربوط به انتقال پول از وزارت خانه های سوری به کشورهای خارجی."
آقای آسانژ که ماه گذشته به سفارت اکوادور در لندن پناه برد، همچنان در آنجا به سر می برد.
بنا به حکم دادگاه، باید آقای آسانژ برای پاسخگویی به اتهام آزار جنسی و تجاوز، به کشور سوئد استرداد می شد.
خانم هاریسون به نقل از آقای آسانژ گفت: " انتشار این مدارک به ما کمک می کند تنها گروه های مختلف را مورد انتقاد قرار ندهیم و منافع، رفتار و طرز فکر آنها را نیز درک کنیم. تنها با درک کامل این درگیری است که ما می توانیم به حل آن کمک کنیم."
وب سایت ویکی لیکس گفته برخی از این ایمیل ها به همه نشان خواهد داد که چطور "غرب و شرکت های غربی یک چیز می گویند اما به گونه دیگری عمل می کنند."
قرار است خبرگزاری آسوشیتد پرس در آمریکا، پوبلیکو در اسپانیا و روزنامه مصری المصر الیوم در مصر گزارش هایی را درباره مدارک موجود در این پرونده منتشر کنند.
گزارش هایی که تا کنون در ارتباط با این اسناد منتشر شده، مربوط به مکاتبه های میان دولت سوریه و شرکت های غربی تولید کننده تجهیزات نظامی است.
در ماه مارس سال جاری، ویکیلیک ایمیل هایی را منتشر کرد که، به گفته این وبسایت، توسط بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، مبادله شده و حاوی مطالبی در مورد خریدهای کلان همسر رئیس جمهوری بود.
چند روزی است که شایعات جدیدی می گوید اپل مشغول ساخت یک تبلت ۷ اینچی است. و حالا این شایعات پر رنگ تر هم شده اند. به نظر می رسد که بعد از تبلت کیندل فایر آمازون و سپس نکسوس 7 گوگل دیگر این شرکت نمی تواند صبر کند تا بازار تبلت های ۷ اینچی را از دست بدهد.
گفته می شود که آی پد مینی اپل بین ۷ تا ۸ اینچی است و احتمالا در مهرماه معرفی خواهد شد. این تبلت از نظر مشخصات فنی مدل پیشرفته ای نخواهد بود و پیش بینی می شود که نمایشگر آن نیز مانند آی پد دوم باشد و نباید انتظار کیفیت رتینا را روی آن داشته باشید اما هدف آن مانند تبلت گوگل، قیمت کم برای مصرف کننده خواهد بود.
تبلت های ۷ اینچی این روزها با استقبال زیاد کاربران مواجه شده اند و به نظر می رسد با وجود اینکه ارایه یک آی پد ۷ اینچی به فروش مدل اصلی ضربه می زند، اما اپل تصمیم گرفته در رقابت با گوگل و آمازون مدل کوچک آی پد اش را وارد بازار کند.
فراموش نکنید که فعلا همه چیز در حد شایعه است و اصلا وجود چنین تبلتی تایید نشده و طبق روال معمول این شرکت تا لحظه آخر نیز تایید نخواهد شد. اما منابع مختلف از وجود این تبلت صحبت می کنند. شما فکر می کنید باید منتظر یک آی پد مینی باشیم؟
«زنان آبی پوش» عنوان نمایشگاهی است که هفته گذشته در شهر گوتینگن آلمان توسط محمد شعیب رضایی، مهاجر افغانستانی برگزار شده بود. در این نمایشگاه، عکاس تلاش کرده است نشان بدهد که زندگی زنان زیر برقع، ساکت و محصور نیست بلکه زنان دارند پیشرفت می کنند. این عکس، زنی را در خیابان نشان می دهد که منتظر بس است.
یک معلم زن در صنف دخترانه یک مکتب در افغانستان در حال تدریس است.عکس های این نمایشگاه زنانی را نشان می دهد که با چادری آبی رنگ سر تا پا پوشیده اند، اما بازهم برای رسیدن به آینده ای بهتر تلاش می کنند.
یک زن چادری پوش در حال خریدن دایره از یک دوکان دایره فروشی. زیبایی هایی که برای زنان زیر چادری های آبی در زندگی روزمره وجود دارد، در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.
شماری از زنان افغانستانی برای رفتن به پای صندوق های رای در انتخابات گذشته، در یک مرکز رای دهی در هرات صف کشیده اند. چادری پوشیدن باعث نشده است زنان از اشتراک در روندهای سیاسی به دور بمانند.
یک زن چادری پوش در یک عکاسی خیابانی برای عکس گرفتن. حجاب به این شکل اش در افغانستان سابقه طولانی ندارد. در چند دهه اخیر است که چادری خصوصا در برخی شهرهای افغانستان رسم شده است.
شماری از زنان افغانستانی در جریان یک عروسی دسته جمعی. اگر چه هنوز هم محدودیت های اجتماعی زیادی برای بانوان وجود دارد و یکی از مشکلات رایج در کشور ازدواج های اجباری است، اما اکنون به برخی دختران حق انتخاب شوهر داده می شود.
و زن چادری پوش بوجی های سنگین را روی سر خود حمل می کنند. کار سخت زنان همیشه سوژه عکاسان خارجی است. هنوز هم زنان در افغانستان کارهای شاقه انجام می دهند. برخی از آنها نان آور خانواده های شان هستند.
یک زن افغانستانی در حال قالین بافی. خیلی از زنان هم در کنار این که مردان خانواده شان کار می کنند، حرفه هایی را آموخته اند، در آمد دارند و به رشد اقتصادی خانواده کمک می کنند. در روستاها زنان همپای مردان در کارها سهم می گیرند.
یک دختر افغانستانی در حال تمرین بوکس. ده سال پیش کسی تصور هم نمی کرد دختر افغانستانی در مسابقات ورزشی شرکت کند، اما حالا دختران ورزش می کنند و در مسابقات شرکت نمایند.
دو دختر جوان در یک مکتب موسیقی دخترانه در حال آموختن موسیقی کلاسیک در هرات. در میان نسل جدید، کمتر دختری را می توان دید که چادری بپوشند. هرچند حالا هم اکثر زنان از روی مجبوریت چادری می پوشند.