تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 22611
بازدید هفته : 19226
بازدید ماه : 212086
بازدید کل : 1001970
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
تا دو هفته دیگر کنسرسیوم هند در روند داوطلبی معادن مس و طلای افغانستان شرکت خواهند کرد.
مسئولان این کنسرسیوم می گویند که دولت هند تلاش دارد تا بیشتر درمعادن افغانستان سرمایه گذاری کند. وزارت معادن از سرمایه گذاری هند استقبال کرده و می گوید که تا آخر امسال روند داوطلبی معادن طلا و مس کشور به پایان می رسد.
بررسی تازه اداره صنایع و ایدولوژی آمریکا نشان می دهد که در ولایتهای هلمند، غزنی، هرات، لوگر، بدخشان و سر پل معادن طلا و مس وجود دارند که از این میان مس شهدای هرات ، مس بلخاب و نیز معدن طلای بدخشان و سرکشان غزنی چندی پیش ازسوی وزارت معادن به داوطلبی گذاشته شده است.
هر چند وزارت معادن شمار شرکتهای داوطلب را دراین معدن مشخص نمی سازد اما می گوید که شرکتهای معتبر جهان در روند داوطلبی این معدن شرکت کردند.
در همین حال کنسرسیوم هند که متشکل از چند شرکت هندی است تا دو هفته دیگر آفرهایش را برای شرکت در روند داوطلبی به دولت افغانستان خواهد سپرد.
انتظار می رود که در معدن آهن حاجی گگ که یکی ازبزرگترین معادن کشور به حساب می رود کنسرسیوم سیلافسکوی هند 11میلیون دالرسرمایه گذاری کند از سوی هم برخی دیگر از شرکتهای هندی تلاش دارند تا در معادن مس و طلای افغانستان سرمایه گذاری کنند این در حالی است که دو روز پیش نشست دردهلی برای جلب سرمایه گذاری در کشور برگزار شد که در آن مقامهای هندی بر گسترش سرمایه گذاری در افغانستان تاکید کرده است
دو مقام ارشد پیشین آمریکا و هند خواستار حضور ناظران سازمان ملل متحد در مرزهای افغانستان شدند.تا ازهر گونه دست درازی کشورهای همسایه درامورداخلی افغانستان بر شورای امنیت ملل گزارش دهند.
آنها تاکید می کنند که بحران کنونی افغانستان بیشتر ناشی از مداخلات قدرتهای بیرونی می باشد که از زمان تجاوز شوروی سابق به افغانستان آغازیافته است.این مقامها از سازمان ملل متحد می خواهند تا اقداماتی را جهت قطع اینگونه مداخلات را در دست گیرند.
سفیرسابق هند درسازمان ملل متحد با معاون پیشین وزارت خارجه آمریکا در امور جنوب آسیا در مقاله مشترک در روزنامه نیو یورک تایمزنوشته اند:آینده امنیت افغانستان ایجاب می کند تا راهکاری جهت حصول اطمینان از تعهد کشورهای همسایه درزمینه عدم مداخله در امورداخلی افغانستان ایجاد شود.
جنرال مارگری خان وکارل اندی فور می گویند :کشورهایی همسایه افغانستان در نشست استامبول تعهد کردنده بودند تا در امور داخلی افغانستان مداخله نکنند.اما در نشست وزیران خارجه قلب آسیا در کابل بر عملی شدن این تعهدات تاکید صورت نگرفت.
آنان به سازمان ملل متحد پیشنهاد می کنند که بر عملی شدن این تعهدات اقدام کند.
یکی ازپیشنهادها استقرار گروهی ازناظران سازمان ملل در مرزهای افغانستان با همسایگانش است تا از مرزها دیدبانی کنند و تخلفها یا شکایات را به شورای امنیت گزارش دهند.
آنان در این مقاله همچنان نوشته اند که بانکی مون دبیرکل سازمان ملل متحد جدا از تلاشها برای تقویت نیروهای امنیتی با مصالحه سیاسی در افغانستان باید چهارچوبی را با یک ابتکار منطقه ای با هدف پایان مداخلات قدرتهای بیرونی در امور داخلی افغانستان ایجاد کند.
این دیپلماتها همچنان در مورد توانایی نیروهای امنیتی افغان در مقابل شورشیان پس از سال 2014 میلادی نیز خوشبین نیستند.
نیروهای امنیتی افغان شاید پس از2014 آموزشهای بهتری ببینند و تجهیز شوند اما نباید در حال حاضر بیش از حد در مورد توانایهای آنان مطمئن بود.
این دیپلماتها همچنان می افزایند در حالیکه با آماده سازی نیروهای امنیتی افغان برای پذیرش مسئولیتهای امنیتی بیشتر تلاش می شود اما نسبت به مصالحه سیاسی توجه کمتری وجود دارد زیرا هنوز معلوم نیست که چه کسی با طالبان برای ایجاد صلح گفتگو می کند.
یادگیری موسیقی راک در افغانستان
کنسرت موسیقی راک در کابل
زن ... !
خرابه اتوبوس بر اثر انفجار بمب کنار جاده
بدون شرح !
در پی اصابت یک راکت بر یک خانه مسکونی در ولسوالی دولت شاه ولایت لغمان دو تن شهید و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
در خبرنامه دفتر مطبوعاتی ولایت لغمان آمده است که این راکت شب گذشته از سوی مخالفان مسلح دولت شلیک شده بود بر یک خانه مسکونی اصابت کرد که منجر به شهادت دو عضو این خانواده و زخمی شدن چهار تن دیگر شد.
مسوولیت شلیک این راکت را هیچ گروهی بر عهده نگرفته است.
بزودی عملیاتی زیر نام اراده مستحکم در ولایت قندهار راه اندازی خواهد شد.
به گزارش طلوع ، مقام های امنیتی ولایت قندهار می گویند این عملیات تا هنگامی ادامه خواهد داشت که زمینه ها برای حکومت داری خوب و بازسازی فراهم شود.
این مقام ها می افزایند که پیش از این نیز عملیات هایی در ولسوالی های این ولایت راه اندازی شده بودند و نیروهای امنیتی در این عملیات ها دستاوردهای خوبی داشتند.
فرمانده قول اردوی 205 اتل می گوید که عملیاتی زیر نام اراده مستحکم چهارم در ولسوالی ژیره ولایت قندهار راه اندازی خواهد شد.
وی می افزاید که عملیات هایی زیر نام اراده مستحکم اول ، دوم و سوم نیز در این ولایت راه اندازی شده بودند و در این عملیات ها نیروهای ارتش ملی دستاوردهای زیادی داشتند.
در این حال معاون والی قندهار می گوید که این عملیات برتامین امنیت و پیشرفت بسیار اثرگذار خواهد بود و تا هنگامی که زمینه برای حکومت داری خوب در این ولسوالی فراهم نشود این عملیات ادامه خواهد داشت.
این عملیات درحالی در ولسوالی ژیره ولایت قندهار برگزار می شود که پیش از این درباره جاسازی مقدار زیادی جنگ افزار از سوی مخالفان مسلح دولت در این ولسوالی از سوی مقام های امنیتی گزارش شده بود و در حال حاضر در این ولسوالی جاسازی ماین های کنار جاده ای نیز تهدید جدی در برابر نیروهای امنیتی نیروهای خارجی وجود دارد و مسوولان امنیتی می گویند که در این عملیات تمامی تهدیدها از میان برداشته خواهند شد.
اسپانیا با برد پرگل چهار بر صفر مقابل ایتالیا، جام قهرمانی یورو 2012 را بالای سر برد.
مسابقه اسپانیا و ایتالیا از همان دقایق اول جذاب شد؛ زمانی که داوید سیلوا در دقیقه 14 گل اول بازی را زد تا نشان دهد دفاع مستحکم ایتالیا، جلوی اسپانیا کارآیی ندارد. ایتالیایی ها که در بازی با آلمان ثابت کرده بودند دفاع مستحکمی دارند و به راحتی اجازه نمی دهند دروازه شان باز شود، مقابل اسپانیا نتوانستند خوب از دروازه خود دفاع کنند.
اسپانیا علاوه بر گلی که سیلوا در دقیقه 14 زد ، یک گل هم در دقیقه 41 توسط آلبا زد تا نیمه اول را با تفاضل دو گل به پایان ببرد.
در نیمه دوم تصور می شد ایتالیا با تغییر سیستم بازی خود، راهی به دروازه اسپانیایی ها پیدا کند. اما باز هم اسپانیا بود که بازی بهتری انجام داد و ایتالیا را مقهور قدرت خود کرد. اسپانیایی ها دو گل هم در نیمه دوم زدند و دروازه خود را بسته نگه داشتند تا مسابقه را با نتیجه 4 بر صفر ببرند. دو گل اسپانیا در نیمه دوم را تورس و ماتا در دقایق 84 و 88 زدند.
اکنون برخی از اعضای سازمان القاعده در حال تمرین در یمن هستند. آن ها برنامه دارند تا خلبان ها را به هواپیماربایی وادار کنند و یا با انجام عملیات های انتحاری، باعث سقوط هواپیماهای آمریکا در طول المپیک لندن بشوند.
روزنامه صهیونیستی "هاآرتص" (Haaretz) یکشنبه 11 سرطان (July.01) مدعی شد: «القاعده برنامه دارد تا باعث سقوط خطوط هوایی آمریکا در طول المپیک لندن شود.»
بر اساس گزارش هاآرتص به نقل از "ساندی تایمز" (SundayTimes)، اکنون برخی از اعضای سازمان القاعده در حال تمرین در یمن هستند. آن ها برنامه دارند تا خلبان ها را به هواپیماربایی وادار کنند و یا با انجام عملیات های انتحاری، باعث سقوط هواپیماهای آمریکا در طول المپیک لندن بشوند.
این منبع افزود: «بر پایه شمار دیگری از گزارش ها که درچند ماه اخیر وجود داشته است، برخی از شهروندان غربی نیز اخیرا به یمن رفته و به القاعده پیوسته اند تا در عملیات های ضدغربی به القاعده کمک کنند.»
هاآرتص در پایان خاطرنشان کرد: «این در حالی است که مقامات انگلیسی اعلام کرده اند که با کمبود جدی نیرو برای برقراری امنیت در مسابقات المپیک مواجه هستند.»
كاربران چيني روز جمعه 29 ژوئيه، از دسترسي به وبسايت بلومبرگ توسط مقامات محلي محروم شدند. دستاندركاران اين خبرگزاري اقتصادي ميگويند كه دليل اين فيلترينگ ميتواند انتشار مطلبي در مورد ثروت خانواده «جينپينگ شي»، معاون رييسجمهور اين كشور باشد.
خانواده شي از ثروتي افسانهاي برخوردارند اما سندي كه مشخص كند اين داراييها به شخص شي و همسرش «لي اوآن پنگ» و دخترشان تعلق دارد در دست نيست.
با اين حال، براساس اسناد موجودي كه در اختيار بلومبرگ قرار گرفته است، شواهدي دال بر اينكه شي در ترفيع داراييهاي خانواده خود نقشي داشته است يا اقدام به كارهاي خلاف قانون كرده است نيز وجود ندارد. اما به نظر ميرسد با ترقي جايگاه شي در حزب كمونيست، وضعيت اقتصادي خانوادهاش هم به همان اندازه پيشرفت كرده است. شي سعي دارد در آينده جانشين «جين تائو»، رييسجمهور كنوني چين شود.
اين در حالي است كه او در ايالت چچيانگ كمپين «مبارزه با اختلاس» را سرپرستي ميكرد و در كنفرانسي در سال 2004 با موضوع ضديت با اختلاس، به مقامات چيني در مورد سوءاستفاده شخصي از اموال هشدار داد و گفت: «همسران، فرزندان، خانواده و نزديكان خود را كنترل كنيد و قسم بخوريد كه از قدرت براي اهداف شخصي سوءاستفاده نكنيد.»
اموال خانواده شي به صورت سرمايهگذاري در منابع و شركتهاي مختلف است و در حدود 376ميليون دلار برآورد شده است. در كنار اين سرمايهگذاريها، ويلايي در تپههاي هنگكنگ كه چشمانداز درياي جنوب چين را دارد و برآورد شده است در حدود 5/31ميليون دلار ارزش دارد نيز از اموال اين خانواده است.
به گفته همسايهها، اين ويلا سالهاست كه خالي از سكنه است. گفتني است كه خانواده شي مالك حداقل شش ملك ديگر در هنگكنگ هستند كه در مجموع 1/24ميليون دلار ارزش دارند. بسياري از اموال اين خانواده در تملك كي كياو كي، خواهر بزرگتر شي، شوهر او و دخترش است. اموال اين زوج چيزي در حدود 300ميليون دلار برآورد شده است كه به صورت منقول و غيرمنفول و به شكل سرمايهگذاريهاي مختلف است. ينان شنگ، دختر كي، از دارايي در حدود 2/20ميليون دلار بهرهمند است.
در تماس تلفني با شي گي دنگ، همسر كي، او ادعا كرده است كه فردي بازنشسته است. هنگامي كه از او درباره همسر و فرزندش سوال شد او پاسخ داد: «اين درست نيست كه من دراينباره با شما خيلي صحبت كنم.»به گزارش بلومبرگ، تماسها با كي و شنگ نيز ناموفق بوده است. همچنين تلاش براي تماس با افراد مختلف درباره اين موضوع به دليل حساسيت ويژه آن، ناموفق بوده است. جزييات اطلاعات فردي يكي از خواهرزادههاي شي و همسر انگليسياش از روي وبسايتها پاك شد. اين رويداد پس از آن بود كه با اين دو نفر تماس گرفته شده بود.
در يك سخنراني در ماه مارس 2012 و در برابر 2200 كادر در مدرسه مركزي حزب كمونيست، جايي كه اعضاي آن تربيت ميشوند، شي ادعا كرد كه بسياري از افراد براي اينكه فكر ميكنند عضو شدن در حزب بليت شانس آنها براي پولدار شدن است، وارد اين مدرسه ميشوند. او در اينباره گفت: «هماكنون از هر زمان ديگري پاك نگه داشتن حزب مهمتر و سختتر است.»ناخرسندي از كسب ثروت توسط سران كشور و اينكه آنها قدرت سياسي را تبديل به اموال شخصي ميكنند از زمان شي آاوپينگ دنگ، رهبر سابق حزب كمونيست و اصلاحات اقتصادي او طي سه دهه گذشته آغاز شد. دنگ پيشتر گفته بود كه بعضي از مردم ميتوانند پولدار شوند و بعد كمك كنند كه بقيه مردم هم پولدار شوند.
«ژي آنفو يااو»، يكي از پژوهشگران بازنشسته دولت، معتقد است كه مرتبط كردن شي با كارهايي كه خانوادهاش انجام ميدهند، درست نيست. يااو در گذشته از سران دولت خواسته بود كه هرچه بيشتر اطلاعات درباره داراييهايشان را در اختيار عموم مردم قرار دهند.
او درباره شي در مصاحبه تلفني خود با بلومبرگ گفت: «به اعتقاد من، اعضاي خانواده شي در كارهايشان مستقل هستند، اين ناعادلانه است كه اين مطلب را تبديل به يك مساله خانداني كنيم و پاي شي را وسط بكشيم.»جينپينگ شي پسر دوم ژونگخون شي است كه در سال 1949 در تصرف قدرت در چين به مائوتسه تونگ رهبر انقلاب چين، كمك كرد و مدتي نيز در مقام نخستوزيري اين كشور بود. جينپينگ شي در سال 2009، 2011 و 2012 در مجله تايم به عنوان يكي از پرنفوذترين چهرهها در دنيا معرفي شد.
ژنرال "شوکت قادر" افسر نظامی سابق پاکستان و نویسنده کتاب "جرانیمو" در مورد زندگی رهبر القاعده و عملیات ابیتآباد، در ادامه پژوهشهای خود پیرامون واقعه ابیتآباد نوشته است:
نویسنده در این شماره به برخی پرسشهای بیجواب در مورد کشته شدن رهبر القاعده نیز اشاره میکند.
قادر نوشته است: سربازان آمریکایی قبل از اینکه بالگرد بلک هاک سقوط کند بیرون پریده بودند به همین علت آسیبی ندیدند و بالگرد مورد نظر دقایقی بعد از سقوط توسط سربازان منهدم و یک بالگرد شینوک برای انتقال سربازانی که بالگرد آنان دچار حادثه شده بود به محل اعزام شد.
صدای انفجار بالگرد آمریکایی از فاصله دور شنیده میشد و همین صدا برای اعزام سربازان ارتش به محل حادثه کفایت میکرد.
مشخص بود که آتشسوزی به خاطر انفجار صورت گرفته است با این وجود آمریکاییها بخاطر عجلهای که داشتند کیسه حاوی مواد منفجره را در محل جا گذاشتند که سازمان اطلاعات پاکستان این کیسه را از نزدیک دیواری که بالگرد آمریکایی آنجا سقوط کرده بود کشف کرد.
همسایگان بن لادن اذعان دارند که بالگرد بعد از اینکه خواست به پرواز درآید سقوط کرد این در حالی بود که سایر بالگردها نیز در حال ترک محل مورد نظر بودند.
خودروی پلیس که ساعت ۱ بامداد به محل رسید نیز این موضوع را تأیید میکند که بالگرد مورد نظر هنگام به پرواز درآمدن دچار آسیب شد.
کسانی که در مرکز آموزشی ارتش در ابیتآباد و در نزدیکی مخفیگاه بن لادن حضور داشتند نتوانستند به موقع خود را به محل حادثه برسانند.
چند دقیقه بعد از اینکه نیروهای ارتش و آی.اس.آی. وارد مخفیگاه بن لادن شدند به سرعت نحوه وقوع حادثه را برای مقامات بالاتر مخابره کردند.
ساعت ۵۵ دقیقه بامداد بعد از تحقیق درباره حادثه معلوم شد که بالگرد مورد نظر متعلق به ارتش پاکستان نمیباشد و موضوع به ژنرال کیانی اطلاع داده شد.
ژنرال کیانی دستور داد ۲ جنگنده پاکستانی به پرواز درآمده بالگردهایی را که حریم هوایی پاکستان را نقض کردهاند نابود سازند. به خلبانان اعلام شده بود بالگردهای مورد نظر را از هر نوع و متعلق به هر کشوری که باشند منهدم کنند.
در ۴۰ کیلومتری ابیتآباد یکی از نقاط حساس ارتش واقع است و به نظر میرسد حفاظت از این نقطه ژنرال کیانی را نگران کرده بود.
ساعت ۱:۰۵ دقیقه بامداد جنگندههای پاکستانی به پرواز درآمدند. ساعت ۱:۱۵ دقیقه جنگندهها به ۴۰ کیلومتری ابیتاباد یعنی همان منطقه حساس رسیدند اما هیچ بالگرد مشکوکی مشاهد نشد.
در این زمان بالگردهای آمریکایی در حال عبور از مرز پاکستان بودند.
طبق اطلاعات اولیه، سربازان پشتون یا همان سربازان آمریکایی که به زبان پشتو صحبت میکردند به منطقه بلالتاون که در ابیتآباد قرار داشت حمله کرده و چند نفر را به قتل رسانده بودند.
ساعت ۲ بامداد ژنرالکیانی رئیس جمهور و نخست وزیر را از عملیات ابیتآباد آگاه کرد.
مقامات پاکستانی تأیید کردند کسی که در ابیتآباد حضور داشته بن لادن بوده زیرا آزمایش دی.ان.ای. فرزندش خالد این موضوع را به اثبات میرساند.
طبق گزارش مقامات آمریکایی ۶ نفر در عملیات ابیتآباد کشته شدند که یکی از آنان اسامه بنلادن و دیگری پیام رسان مورد اعتماد وی که فردی ثروتمند بود میباشد.
پاکستان نیز موضوع کشته شدن ابواحمد الکویتی را تأیید کرد اما تمام همسایگان بنلادن نتوانستند جسد احمد الکویتی را از بین ۴ جسد کشف شده در مخفیگاه بن لادن شناسایی کنند البته جسد طارق توسط چند تن از همسایگان بن لادن شناسایی شد.
با اینکه نیروهای ارتش و آی.اس.آی. اصرار داشتند که مردم دچار اشتباه شدهاند و جسد الکویتی نیز بین اجساد است اما هیچ کس کشته شدن ابواحمد الکویتی را تأیید نکرد.
به نظر میرسد آمریکایی ها در آمار خود "امل" همسر بن لادن را نیز جزء کشته شدگان به حساب آورده و تعداد آنان را ۶ نفر اعلام کردهاند.
زمانی که اجساد از منزل بن لادن بیرون آورده شد درون ساک مخصوص قرار داشت.
همسایگان بنلادن عنوان کردند که نتوانستند چهرههای قربانیان را از نزدیک مشاهده کنند این در حالی بود که امل نیز زنده بود.
یکی از همسایگان بنلادن که فاصله چندانی تا مخفیگاه بن لادن ندارد عنوان کرد ارشد و طارق در خانه حضور داشتند اما در حال حاضر یا آنان کشته شدهاند یا توسط آی.اس.آی. دستگیر شدهاند.
این همسایه بن لادن در ملاقاتهای بعدی با من عنوان کرد که از ۶ سال پیش تا کنون ارشد و طارق در این خانه زندگی میکردند اما فقط یک بار در سال ۲۰۱۰ میهمان برایشان آمد.
درب منزل برای یک تویوتای سفید رنگ از نوع کرولا باز شد به نظر میرسید سرنشینان خودرو با موبایل با ساکنان منزل در ارتباط هستند.
همسایه بن لادن نتوانست سرنشینان خودرو را شناسایی کند و تعداد آنان را حدس بزند زیرا وی از طریق فرزندانش به این موضوع پی برده و در محل حضور نداشت البته خودروی مورد نظر تا ۲ هفته در منزل بنلادن پارک بود. زمانی که در این باره از طارق سوأل کردم پاسخ داد اینها فامیل هستند و برای عیادت از عمویم که مریض است به ابیتآباد سفر کردهاند.
آی.اس.آی. در گزارش خود از این میهمانان ناخوانده هیچ ذکری بعمل نیاورده بود و وقتی که از انان در این زمینه سوأل کردم آثار اضطراب و نگرانی در چهره مأموران دیده شد.
سرانجام پاسخ دادند سازمان اطلاعات پاکستان نتوانست اطلاعاتی از این خودرو یا سرنشینان آن بدست آورد بنابراین لزومی نداشت که در گزارش خود نام این خودرو ذکر شود.
من اطمینان دارم که مأموران آی.اس.آی. راست نمیگویند اما نمیتوانم بگویم که آنان چه چیزی را از من پنهان میکنند.
همانطور که انتظار میرفت عملیات ابیتآباد خشم مردم پاکستان را به دنبال داشت.
علاوه بر رسانههای خارجی رسانههای داخلی نیز به شدت نسبت به ارتش و آی.اس.آی. معترض بودند.
تمام تلاشهای ژنرال کیانی از سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۱ با این عملیات زیر سوأل رفته بود.
ژنرالکیانی به جای مقاومت تصمیم گرفت مسئولیت عملیات ابیتآباد را بپذیرد و حاضر شد در برابر مجلس پاسخگو باشد.
اگر ژنرال کیانی تصور کرده بود که با حاضر شدن در مجلس میتواند از خشم مردم بکاهد اشتباه میکرد البته با گذشت زمان خشم مردم کمتر شد.
از سوی دیگر به طور قطع دولت اوباما قبل از انجام این عملیات به عواقب آن اندیشیده بود البته من فکر میکنم این ریسک به نفع آمریکا نبود.
به نظر من اگر ارتش پاکستان اسامه بن لادن را دستگیر میکرد بهتر بود هدف از بیان این نظر این است که غیر از عملیات یکجانبه راههای دیگری نیز برای اقدام علیه بن لادن وجود داشت.
من قبل از این گزارشی به خبرگزاری العربیه ارائه کردم که در این گزارش عنوان شده ژنرال کیانی تا قبل از مارس سال ۲۰۱۰ میلادی برای آمریکاییها اهمیت زیادی داشت و آنان ارزش زیادی برای وی قائل بودند اما از زمانی که ژنرال کیانی درخواستهای اوباما رئیس جمهور آمریکا را درباره آزادی "ریموند دیویس" جاسوس آمریکایی دستگیر شده در پاکستان نادیده گرفت آمریکاییها متوجه شدند که نمیتوانند به راحتی با فرمانده ارتش پاکستان کنار بیایند.
"ان. پیترسن" سفیر آمریکا در پاکستان به ژنرال کیانی اطلاع داد که اوباما خواهان ملاقات ویژه با وی است اما مطرح کردن این موضوع در واقع یک نوع چاپلوسی و حربهای بود برای جلب رضایت ژنرال کیانی که خنثی شد زیرا کیانی هیچ علاقهای به دخالت در امور سیاسی نداشت وی کسی است که به عنوان یک ارتشی به کشورش خدمت میکند.
کیانی به سفیر آمریکا پاسخ داد که ملاقاتش با اوباما درست نیست و واکنش منفی به دنبال خواهد داشت بنابراین بهتر است اگر اوباما خواهان ملاقات با وی میباشد در یکی از اجلاسهای مذاکره آمریکا با پاکستان با او ملاقات کند.
چندی پیش یک کارشناس انگلیسی به نام "آناتول" گزارشی ارائه کرد که در این گزارش به این موضوع اشاره شده بود که آمریکا باید سیاست خود را در قبال افغانستان و پاکستان تغییر دهد.
یک کارشناس آمریکایی که نمیخواهم نامش را فاش کنم معتقد است آمریکا به این نتیجه رسیده که ارتش پاکستان راه حل مناسبی برای تأمین اهداف آمریکا نیست زیرا خود ارتش یکی از موانع پیشبرد سیاستهای کاخ سفید میباشد به عبارتی منافع آمریکا با منافع و اهداف ارتش پاکستان در تضاد است بنابراین آمریکا تصمیم گرفته ارتش پاکستان را در سراسر دنیا بد نام و رسوا نماید و اگر با ادامه دادن چنین روندی ارتش پاکستان از بین برود اهداف آمریکا بیشتر تأمین خواهد شد.
آمریکا به طور عمدی تصمیم به عملیات یکجانبه در ابیتآباد گرفت زیرا این عملیات اهمیت ارتش پاکستان را برای همه زیر سوأل برد و ارزش و اهمیت نظامیان را در افکار عمومی کاهش داد.
اگر شخصی که در ابیتاباد کشته شده بن لادن بوده شکی نیست که به وی خیانت شده و او فروخته شده است. رسانههای آمریکایی سعی دارند ثابت کنند که سربازان آمریکایی بعد از درگیری مختصر با محافظان بن لادن موفق شدند به وی دسترسی پیدا کنند این در حالی است که بن لادن هیچ محافظی نداشت و اگر قرار بود محافظ داشته باشد باید به جای ابیتآباد مناطق پشتون نشین را برای سکونت خود انتخاب میکرد.
خبرهای متضاد رسانههای آمریکایی این نظریه را تقویت میکند که آمریکاییها به دنبال گمراه کردن افکار مردم جهان هستند تا واقعیت را کتمان کنند.
نه جسد بن لادن نشان داده شده است و نه عکسی از وی منتشر شده پس چطور میتوان اطمینان داشت کسی که در ابیتاباد کشته شد اسامه بن لادن بوده است.
موضوع تست دی.ان.ای. نیز قابل اعتبار نیست زیرا بن لادن در سال ۲۰۰۱ مرده بود و در این مدت زمان کم نمیشد تست دی.ان.ای. از وی گرفت و اگر اوباما و هیلاری کلینتون به طور مستقیم شاهد عملیات ابیتآباد بودند چطور رسانههای آمریکایی خبرهای ضد و نقیض منتشر میکنند و برخی میگویند که نیروهای آمریکایی با محافظان بن لادن درگیر شدند و برخی دیگر عنوان میکنند که هیچ مقاومتی صورت نگرفته و سربازان به راحتی بن لادن را کشتند.
روند انتشار اخبار متضاد ادامه یافت به طور مثال: بن لادن مسلح بود، بن لادن مسلح نبود، وی در زمان حمله پشت همسرش پنهان شد، بن لادن پشت همسرش پنهان نشد و حتی توان نداشت از جایش بلند شود.
جالب اینجاست که فیلمهای ویدئویی در منزل بن لادن پیدا شده که نشان میدهد وی در صدد طراحی عملیات تروریستی در آمریکا بود، بعد خبر دیگری منتشر میشود که بن لادن بازنشسته شده بود و ایمن الظواهری رهبری القاعده را به عهده داشت از همه اینها که بگذریم چرا جسد بن لادن باید به آب انداخته شود، آمریکاییها عنوان میکنند که میترسیدند اگر بن لادن در جایی دفن شود محل دفن او به زیارتگاهی برای مسلمانان تبدیل شود این هم از آن توجیهات مضحک برای به آب انداختن بن لادن است.
با دقت در شیوه رسانههای آمریکایی پی میبریم این رسانهها به جای افشای واقعیت کاری کردند که پاسخ بیشتر سوألات درباره عملیات ابیتاباد مجهول باقی ماند و نظریههای مورد نظر آمریکا که دسیسهای زیرکانه است بر رسانههای جهان تحمیل شود.
بر اثر برخورد یک موتر مسافربری 302 با ماین کنار جاده در ولایت غزنی 17 غیر نظامی به شمول زنان و کودکان کشته و زخمی شدند.
این رویداد، صبح یکشنبه در منطقه موسوم به شهباز به وقوع پیوسته است، منطقه شهباز از مربوطات شهر غزنی است که در مسیر شاهراه غزنی_قندهار موقعیت دارد.
به گفته مسافرانی که از این حادثه جان سالم به در برده اند، این موتر از کابل به طرف قندهار در حرکت بوده است.
پیش از این نیز چندین رویداد مشابه در ولایت غزنی اتفاق افتاده است که به گفته مسئولان امنیتی، در دو ماه اخیر پنج رویداد مشابه در این ولایت رخ داده است که بر اثر آن، بیش از پنجاه کشته و زخمی برجای مانده است.
از سویی، باز محمد همت، رئیس شفاخانه ملکی غزنی در یک نشست خبری گفت که بر اثر رویداد صبح يك شنبه ، 12 زخمی و 5 کشته که یک خانم و دو کودک در بینشان شامل هستند به این شفاخانه انتقال داده شده است.
باز محمد همت، وضعیت زخمیان این رویداد را نگران کننده ندانسته و گفت که هم اکنون، این زخمیان در شفاخانه ملکی غزنی تحت مراقبت صحی قرار دارند.
تا کنون فرد یا گروهی مسئولیت این رویداد را بر عهده نگرفته اند اما مسئولان امنیتی همواره طالبان را مسئول این رویدادها معرفی می کنند.
توني بلر براي دومين بار در يك هفته از تمايل خود براي بازگشت به خط مقدم دنياي سياست خبر داد.
روزنامه ديلي ميل نوشت: توني بلر، نخستوزير سابق انگليس كه سال ۲۰۰۷ پس از ۱۰ سال نخستوزيري اين پست را ترك كرد، اظهار داشت، دلش براي نخستوزير تنگ شده و همينطور مشتاق است كه يك پست بينالمللي نظير رياست اتحاديه اروپا و يا بانك جهاني را به دست آورد.
بلر تصريح كرد اگر به وي تصدي پستهاي رياست اتحاديه اروپا و يا بانك جهاني پيشنهاد شود آن را بررسي خواهد كرد.
بلر عنوان داشت، تجربهاي كه از فعاليتهاي تجاري و مشاورهاي پس از ترك قدرت به دست آورده وي را فردي مناسب براي بازگشت به قدرت ساخته است.
گفته شده كه توني بلر طي فعاليتهاي مشاورهاي خود در سال گذشته ۲۰ ميليون پوند به دست آورده است.
بلر در مصاحبهاي به مجله فايننشيال تايمز، گفت: احساس ميكنم اكنون حرفي براي گفتن دارم. اگر مردم بخواهند گوش دهند بسيار خوب است و اگر هم نخواهند اين انتخاب آنهاست.
وي گفت: ميخواهم تاكيد كنم كه جهان پيرامون ما تا چه ميزان با سرعت در حال تغيير است و چقدر خطرناك است كه ما تصور كنيم ميتوانيم بيتفاوت بمانيم.
اين اظهارنظرهاي بلر دو روز پس از آن ايراد شد كه وي در مصاحبهاي ديگر اذعان كرد، خواهان به دست آوردن مجدد پست نخستوزيري است.
وي روز پنجشنبه در مصاحبهاي به نشريه ايوينيگ استاندارد گفت، وي اكنون ميتواند نخستوزير بهتري به نسبت زماني كه قدرت را در دست داشت، باشد.
بلر تاكيد كرد: در پنج سال گذشته چيزهاي جديد زيادي فراگرفتهام و اكنون بسياري از مسائل جهان را درك ميكنم.
بلر افزود: يكي از حسرتهاي من اين است كه آنچه كه من در پنج سال گذشته ياد گرفتهام ميتوانست در دوران نخستوزيري بسيار برايم مفيد باشد زيرا وقتي كه شما ببينيد جهان چطور در حال تحول است تصور درستتري از برخي مسائلي كه كشور با آنها دست به گريبان است خواهيد داشت.
توني بلر در پاسخ به سوالي در خصوص اين كه آيا مجددا نخستوزيري را قبول ميكند، گفت: بله مطمئنا اما چنين اتفاقي محتمل نيست.
توني بلر عنوان داشت، گوردون براون، با رها كردن سياستهاي حزب كارگر جديد كه موجب شدند وي سه بار برگزيده شود، حزب كارگر را به شكست خوردن محكوم كرد.
از سوي ديگر، گزارش شده كه تولي بلر در سال گذشته ميلادي از فعاليتهاي مشاورهاي با صاحب منصبان تجاري و دولتهاي خارجي ۲۰ ميليون پوند درآمد داشته است.
درآمد توني بلر پس از ترك پست نخستوزيري در ابهام بود اما رقم جديد درآمد وي در جريان مصاحبه با نشريه فايننشيال تايمز افشا شده است.
توني بلر تاكيد كرد، اين پول مجددا در فعاليتهاي انساندوستانه وي سرمايهگذاري شده است.
اطلاع پيدا كردن از امور مالي توني بلر دشوار است زيرا شبكهاي از شركتها و شراكتها به وي اجازه ميدهند از انتشار پيدا كردن كامل ميزان درآمدهايش خودداري كند