تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 23095
بازدید هفته : 166541
بازدید ماه : 184585
بازدید کل : 974469
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
رکت گوگل اعلام کرد دولتهایی در جهان و در راس آنها آمریکا درخواستهای روزافزونی از این شرکت دارند و میخواهند به اطلاعات و مشخصات شماری از کاربران محصولات گوگل از جمله سایت یوتیوب، دسترسی داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، شرکت گوگل روز یکشنبه مختصری از درخواستهایی که دولتها از این شرکت دارند را منتشر کرده که برگرفته از درخواستهای مطرح شده در شش ماه دوم سال گذشته میلادی، سال ۲۰۱۱ است. گوگل از دو سال پیش برسر فشار برای سانسور اینترنتی با دولت چین روبرو شده و این پنجمین بار است که چنین گزارشی از درخواستهای دولتها از آنها را منتشر میکند.
این فهرست نشان از فشاری است که دولتها روی این شرکت اینترنتی دارند که هویت و اطلاعات شخصی بیش از یک میلیارد تن در جهان را در اختیار گرفته یا به آن دسترسی داشته باشند. به گفته مسئولان گویا، این شرکت تلاش دارد ضمن مقاومت در برابر هرگونه دستیابی به هویت کارکنان، با قوانین داخلی کشورها همکاری داشته باشد.
شرکت گوگل به جز موتور جستوجوی معروف و پیشرفتهاش، سرویسهای پربیننده و پرطرفداری چون یوتیوب دارد. همچنین از سال گذشته گوگل پلاس که شبکهای اجتماعی است را راهاندازی کرده که در حال حاضر حدود ۱۷۰ میلیون کاربر دارد. گوگل همچنین با سیستم عامل آندروید، روی موبایل و تلفنهای هوشمند هم حضور جدی دارد. این گزارش میگوید خیلی از این درخواستها، مشروع و منطقی است و برخی از دولتها میخواهند جلوی کسانی که نفرت گستری میکنند یا مبادرت به سرقت اطلاعات شخصی یا بانکی دیگران میکنند را پیدا کرده و دستگیر کنند.
اما گوگل میگوید درخواستهای رو به افزایشی هم از سوی دولتها دریافت کرده که میخواهند عقاید سیاسی خود را گسترش دهند یا دیدگاهی که با آن موافق نیستند را سرکوب کنند. «دوروتی چو» کارشناس ارشد سیاست کاری گوگل گفته است: این آمار نگران کننده است چرا که نه تنها آزادی بیان را تهدید میکند، که برخی از این درخواستها از سوی کشورهایی میآید که گمان نمیکنید که چنین چیزهایی را دنبال کنند. به ویژه کشورهای غربی که تداعی کننده سانسور نیستند.
به گزارش آسوشیتد پرس، به نظر میرسد منظور این گفتهها کشور آمریکا باشد که طبق دستور دادستان و پلیس و حکم دادگاه طی شش ماه دوم سال پیش، ۱۸۷ درخواست برای دستیابی به مشخصات و هویت کاربران به گوگل دادهاند. آماری که شش ماه اول سال پیش، ۹۲ مورد بود و تقریبا دو برابر شده است. برزیل در شش ماه اول سال پیش۲۲۴ درخواست دستیابی به اطلاعات شخصی مطرح کرده بود که در شش ماهه دوم سال قبل، به ۱۹۴ مورد کاهش داشته است.
با این حال درخواست محدود و سانسور کردن آمریکا از سوی آمریکا خیلی بیشتر از برزیل است. برزیل درخواست حذف ۵۵۴ مورد را مطرح کرده در حالی که آمریکا نزدیک به شش ۱۲۰۰ درخواست این چنینی داشته است. دولت آمریکا نزدیک به ۱۱۷ درخواست حکم قضایی و طبق رای قاضی برای خارج کردن ۲۱۸ مورد از گوگل صادر کرده که به گفته گوگل، نزدیک به ۲۵ درصد از این درخواستها اجرا شده است. این درخواستها در مورد مسائل و موارد بیاحترامی یا بدنام کردن افراد حقیقی یا حقوقی بوده است.
در میان دیگر کشورها میتوان به آلمان اشاره کرد که ۱۰۳ مورد درخواست برای حذف محتوا داشته (۱۸ درصد افزایش نسبت به شش ماه اول سال قبل) و هند ۱۰۱ مورد برای درخواست حذف محتوا که ۴۹ درصد نسبت به شش ماه اول سال قبل افزایش داشته است. چهار کشور بولیوی، جمهوری چک، اردن و اوکراین برای نخستین بار از گوگل درخواست کردهاند که محتوا را حذف کند. گزارش شرکت گوگل اشارهای به چین یا ایران نکرده چرا که این دو کشور محصولات گوگل را فیلتر کرده و دسترسی به آن را نمیدهند.
دختر 7 سالهای که بر اثر خونریزی مغزی به کما رفته بود با آواز خواندن مادر در گوشش از کما خارج شد.
شارلوت نو در خواب دچار خونریزی مغزی کشندهای شده بود که در این سن بسیار نادر است.
پس از دو عمل برای جلوگیری از خونریزی مغزی وی به کما رفت و پزشکان به مادر او گفته بودند که خود را برای هر چیز بدی آماده کند.
اما زمانی که خانم نو 31 ساله برای آخرین دیدار با دخترش به بیمارستان رفت آوازی را که اغلب با یکدیگری می خواندند را در گوش او خواند تا لبخند شارلوت همه پزشکان را شوکه کند.
به نوشته دیلی تلگراف پس از دو روز شارلوت توانست صحبت کرده و بر رنگها تمرکز کند و سپس از تخت برخیزد.
2 ماه پس از آن واقعه وی هم اکنون در حال تمرین راه رفتن و صحبت کردن است و تا حدی بینایی خود را به دست آورده است. وی هم اکنون به مدرسه بازگشته و در کلاس های رقص شرکت میکند.
خانم نو مادر شارلوت گفت: این یک معجزه است. پزشکان به من گفتند که با او خداحافظی کنم و من گمان میکردم که دیگر دختر کوچکم را از دست دادهام.
وی افزود: زمانی که من آواز را خواندم شارلوت لبخند زد و من باور نمیکردم. این نخستین بار بود که از زمان خونریزی مغزی وی به چیزی واکنش نشان میداد. پرستاران که شوکه شده بودند به من گفتند که ادامه دهم و شارلوت دوباره لبخند زد.
شارلوت پس از خونریزی دچار نابینایی نسبی و از دست دادن حافظه شده بود اما هم اکنون به او اجازه رفتن کامل به خانه داده شده است.
در حالی که شرایط دشوار اقتصادی در کشورهای غربی باعث اتخاذ سیاست های ریاضتی، افزایش مالیات ها و کاهش سن بازنشستگی شده است نشریه فوربس در شماره اخیر خود دولت اوباما را پرخرج ترین دولت تاریخ آمریکا معرفی کرد.
نشریه فوربس در مقاله ای با بررسی تاریخی بودجه، هزینه و بدهی های دولت های پیشین آمریکا، دولت اوباما را پرخرج ترین دولت تاریخ ایالات متحده معرفی کرد.
این نشریه رئیس جمهور آمریکا را متهم به "فریب عمدی" مردم آمریکا کرده و می نویسد این فریب پایه کمپین انتخاباتی اوباما در سال 2008 و در طول دوره ریاست جمهوری وی بوده است. این نشریه با توجه به روند جهشی درخواست افزایش بودجه توسط دولت اوباما می نویسد: در دهه 90 میلادی بودجه آمریکا توسط یک رئیس جمهور دموکرات، یعنی کلینتون ارائه شد و کنگره ای که در دست جمهوری خواهان بود بودجه را تصویب کرد. در آن سالها بودجه هر سال چیزی حدود 3 درصد افزایش می یافت. اما در سال 2009 پیشنهاد افزایش 17 درصدی بودجه سالانه دولت اوباما بوسیله کنگره ای که در دست دموکرات ها بود به تصویب رسید.
این درحالی است که افزایش بودجه درآمریکا باید براساس تولید ناخالص ملی باشد، اما دولت اوباما با نادیده گرفتن این موضوع و افزایش افسار گسیخته بودجه فدرال، بدهی دولت فدرال را به بالاترین حد خود پس از جنگ جهانی دوم رساند.
به گزارش نشریه آمریکایی فوربس، در حالی که دولت های پیشین آمریکا به دنبال کم کردن هزینه ها و یا حداقل بالا نبردن آنها و به اصطلاح کوچک کردن دولت بوده اند اما یکی از اولین مصوبه های دولت اوباما موسوم به بسته محرک اقتصادی، هزینه دولت آمریکا را چیزی نزدیک به یک تریلیون دلار افزایش داده است.
این مصوبه پرهزینه ترین مصوبه در تاریخ آمریکا بوده است که به امید بهبود شرایط اقتصادی آمریکا به تصویب رسیده است با این وجود تاکنون بهبودی در شرایط اقتصادی آمریکا حاصل نشده است.
براساس گزارش فوربس این مصوبه که به عنوان محرک اقتصادی معرفی شده درعمل محرک افزایش هزینه ها، کسری بودجه و بدهی ها شده است.
فوربس از این هزینه کرد های تازه با عنوان دست گرمی اوباما برای تصویب پرهزینه ترین مصوبه طول تاریخ یاد می کند و می نویسد : طبق گزارش اداره بودجه کنگره قانون حفاظت از بیماران و درمان ارزان موسوم به اوباماکر (Obamacare) در ده سال اول 1.6 تریلیون دلار هزینه دولت فدرال را افزایش خواهد داد.
همچنین در حالی که بالاترین رقم کسری بودجه تا سال 2008 چیزی نزدیک به نیم تریلیون دلار بوده است این رقم برای دولت اوباما در سالهای 2009، 2010، 2011، و 2012 به ترتیب 1.413، 1.293، 1.3، و 1.327 تریلیون دلار بوده است، مجموع کسری بودجه دولت اوباما چیزی در حدود 1.3 تریلیون دلار بوده که بالاترین رقم کسری بودجه کل تاریخ است.
فوربس می افزاید از زمان روی کار آمدن اوباما، کسری بودجه دولت وی نشانی از تعادل نداشته و بدهی های آمریکا رو به افزایش بوده است.
بر اساس یك پژوهش تازه كه از سوی دانشگاه مشهور 'ال اس ایی' لندن انجام شده است، شش میلیون نفر از مردم انگلیس از بیماری های روانی نظیر افسردگی و اضطراب رنج می برند.
بر اساس یافته های این پژوهش، بیماران روانی در نظام بهداشت و درمان انگلیس با 'تبعیض های تكان دهنده ای' مواجه هستند و حدود دو سوم از افرادی كه دچار افسردگی و اضطراب های روانی هستند، از هیچ نوع خدمات درمانی و حمایتی برخوردار نیستند.
تهیه كنندگان این گزارش، مدیران سازمان بهداشت و درمان انگلیس را به برخورد ناعادلانه و غیرمنصفانه با بیماران روانی متهم كرده و افزوده اند: این مدیران معمولا دستورالعمل ها در مورد رسیدگی به مشكلات بیماران روانی را رعایت نمی كنند و بودجه های اختصاص یافته برای این كار را نیز در بخش های دیگر هزینه می كنند.
در بخشی از این گزارش آمده است: سلامت روانی نقش محوری در سلامت جامعه و افراد دارد و دولت باید معاونت ویژه ای را در وزارت بهداشت و درمان برای رسیدگی به مشكلات بیماران روانی اختصاص دهد.
گزارش افزوده است: نیمی از كل بیماران زیر 65 سال در كشور، بیماران روانی هستند و باید خدمات ویژه رسیدگی به این بیماران توسعه و ارتقاء یابد.
'پل بارستاو' معاون وزارت بهداشت انگلیس در واكنش به این گزارش گفت: سرمایه گذاری در خدمات مرتبط با بهداشت و سلامت روانی در حال نتیجه دادن است و ما معتقدیم جدیت در رسیدگی به مشكلات روانی باید همچون درمان بیماری های جسمی باشد.
وی افزود: هزینه خدمات مرتبط با بهداشت و سلامت روانی سالانه بالغ بر 105 میلیارد پوند است.
یک موسسه بینالمللی پژوهشی در امور صلح با انتشار گزارشی اعلام کرد که حدود ۱۹ هزار کلاهک هستهای در جهان وجود دارد که «نزدیک به دو هزار» کلاهک آن آماده شلیک هستند.
موسسه بینالمللی پژوهشهای صلح استکهلم، «سیپری»، که مقر آن در استکهلم سوئد است در گزارش سال ۲۰۱۲ خود که روز دوشنبه، چهارم ژوئن، منتشر شد گفته است که هر چند در سال ۲۰۱۱ شمار کلاهکهای هستهای در جهان از بیش از ۲۰ هزار واحد به حدود ۱۹ هزار واحد کاهش یافتهاست، ولی به نظر میرسد که تمایل کشورهای دارنده تسلیحات اتمی برای کنار گذاشتن زرادخانههای هستهای خود، بیشتر جنبه «لفظی» داشته باشد.
«سیپری» در گزارش خود تاکید کرده است که قدرتهای هستهای جهان در مجموع «چهار هزار و ۴۰۰ کلاهک هستهای» آماده عملیات دارند. اشاره این موسسه به کلاهکهایی هستند که یا روی موشک ها جاسازی شدهاند و یا به پایگاههای نظامی منتقل شدهاند.
این موسسه میافزاید که از میان این کلاهکهای عملیاتی، «نزدیک به دو هزار» کلاهک هستهای آماده شلیک هستند.
به گفته «سیپری»، روسیه با در اختیار داشتن «۱۰ هزار کلاهک هستهای» در صدر فهرست دارندگان تسلیحات هستهای قرار دارد. از این تعداد «هزار و ۸۰۰» کلاهک هسته ای در مرحله عملیاتی قرار دارند.
جایگاه دوم این فهرست با «هشت هزار کلاهک هستهای» که «دو هزار و ۱۵۰» واحد آن وارد فاز عملیاتی شدهاند، متعلق به آمریکا است.
بریتانیا با «۲۲۵ کلاهک هستهای» که «۱۶۰ عدد» آن در مرحله عملیاتی قرار دارند و فرانسه با «۲۹۰ کلاهک» عملیاتی و در مجموع «۳۰۰ کلاهک هستهای» به ترتیب در مقام های سوم و چهارم جای گرفتهاند.
این فهرست در ادامه به چین با «۲۴۰ کلاهک هستهای»، هند با «۸۰ تا ۹۰ کلاهک»، پاکستان با «۹۰ تا ۱۱۰ کلاهک» و اسرائیل با «۸۰ کلاهک هستهای» اشاره کرده است.
«سیپری» در ادامه نسبت به برنامه هستهای ایران و سوریه ابراز نگرانی کرده و به گزارش آژانس بینالملی انرژی اتمی در خصوص احتمال تلاش ایران برای غنیسازی بالای اورانیوم اشاره کردهاست.
این موسسه در بخشی دیگر از گزارش خود همچنین ارقامی را در خصوص مخارج نظامی در برخی از کشورها و همچنین صادرات و واردات تسلیحات نظامی منتشر کرده است.
به گفته «سیپری»، در سال ۲۰۱۱، آمریکا با «۷۱۰ میلیارد دلار» بیشترین میزان را به مخارج نظامی اختصاص داده است. مقام دوم و سوم این فهرست به کشورهای چین و روسیه تعلق دارد که به گفته این موسسه، به ترتیب «۱۴۳ میلیارد دلار» و «۷۱.۹ میلیارد دلار» صرف هزینه های نظامی خود کرده اند.
این گزارش همچنین خاطرنشان می کند که ایالات متحده با در اختیار داشتن سهم «۳۰ درصدی» از صادرات نظامی در جهان، بزرگترین صادر کننده اسلحه به شمار میرود. روسیه نیز «۲۴ درصد» از صادرات نظامی در جهان را در اختیار دارد.
از سوی دیگر، هند در جایگاه نخست فهرست واردات تجهیزات و ادوات نظامی قرار دارد و «۱۰ درصد» از واردات نظامی جهان را به خود اختصاص داده است. کره جنوبی نیز با «۶ درصد»، دومین وارد کننده نظامی جهان به شمار میرود.
با مد نظر قرار دادن قارهها، «سیپری» میگوید که آسیا و اقیانوسیه خریدار «۴۴ درصد» از تسلیحات نظامی در جهان هستند و اروپا و خاورمیانه هرکدام به ترتیب با خرید «۱۹ درصد» و «۱۷ درصد» از تسلیحات نظامی، در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.
موسسه بینالمللی پژوهشهای صلح در استکهلم در سال ۱۹۶۶ و با هدف تحقیق درباره مناقشات جهانی، مسائل مربوط به جنگافزارها، کنترل تسلیحات و خلع سلاح در پایتخت سوئد تأسیس شد.
گزارش سال ۲۰۱۲ «سیپری» با کمک «۳۹ کارشناس» از «۱۷ کشور جهان» تهیه و تنظیم شده است.
مغز انسان به عنوان مرکز سیستم عصبی یکی از پیچیده ترین بخش های بدن انسان است که شاید به جرأت بتوان گفت این اندام تاکنون بیشترین اسرار بیولوژیکی بدن انسان را در خود نهفته است.
دانشمندان برای درک بسیاری از این اسرار همچنان در حال مطالعه و توسعه ابزارهای جدید مطالعاتی هستند.
حقایق شگفت انگیزی از مغز تودرتوی انسان :
1) مغز انسان به اندازه ای پیچیده است که بالغ شدن آن 20 سال زمان خواهد برد.
2) جنین انسان درون رحم می تواند در هر ثانیه هشت هزار سلول جدید به وجود بیاورد.
3) در لحظه ای که انسان متولد می شود، تمامی سلول هایی که برای یک عمر زندگی به آنها نیاز دارد را در اختیار دارد.
4) مغز انسان پیچیده ترین پدیده ای است که تاکنون در جهان هستی شناسایی شده است.
5) نوزادان می توانند پس از گذشت چند ساعت از زمان تولد خود، صورت مادرشان را شناسایی کنند./ع
6) جنین درون رحم از قدرت بینایی برخوردار است اما همه چیز را سیاه و سفید می بیند، چشم جنین به اندازه ای حساس است که می تواند نور به شدت ضعیفی که از میان شکم مادر به درون نفوذ می کند را ببیند.
7) انسان در دقیقه 20 بار پلک می زند که هر پلک زدن نیم ثانیه زمان نیاز دارد. با روی هم گذاشتن این دقایق می توان گفت انسانها یک ساعت در روز را در تاریکی سر می کنند.
8) هر سلول مغزی با سلول مغزی دیگر در حدود 10 هزار اتصال برقرار می کند.
9) فراگرفتن حفظ تعادل و سازگار کردن اندامهای بدن با یکدیگر به اندازه ای پیچیده است که تعداد سلول های موجود در مناطقی از مغز که به این کار اختصاص دارد، برابر مابقی سلول های باقیمانده در دیگر نواحی از مغز است.
10) غواصان جوان در تایلند به مردمک های چشمهای خود یاد داده اند تا در زیر آب برای تمرکز بر روی اجسام به جای بزرگتر شدن، منقبض شوند. همه کودکان می توانند این مهارت را از سنین بسیار کوچکی بیاموزند.
آمار تلفات حمله بر یک پاسگاه مرزی نیروهای امریکایی در افغانستان بیشتر از آن بوده است که نخست گزارش شده بود.
روزنامه واشنگتن پست گزارش می دهد که آمار تلفات حمله نزدیک به دو هفته پیش شورشیان بر یک پاسگاه مرزی سربازان امریکایی در ولایت خوست بیشتر از آمار بود که گزارش شده است.
این روزنامه می گوید که شورشین نخست با یک موتر بمب گزاری شده این پاسگاه را آماج قرار داده و سپس به تیر اندازی پرداختند در نتیجه دو سرباز امریکایی کشته شدند و ده ها تن دیگر زخم برداشتند.
اکنون نیروهای امریکایی می گویند که در این حمله 5 غیرنظامی افغانستان هم کشته شدند و بیش از 100 سرباز دیگر امریکایی زخم های سطحی برداشتند.
این مقام ها می افزایند که دراین حمله 14 شورشی که بسیاری از آنان واسکت های انتحاری به تن داشتند نیز آماج قرار گرفتند.
به گفته آنان گمان می رود در این موتر در حدود 680 کیلوگرام مواد انفجاری جاسازی شده بود.
کشور عزیز ما افغانستان، که در قلب آسیا موقعیت داشته و درمیان تمام کشور های آسیایی، از لحاظ موقعیت جیوپولوتیکی، امنیتی و اقتصادی حایز اهمیت بوده و از منابع سرشار دست نا خرده طبیعی برخوردار میباشد و تا اکنون حتی بسیاری از معادن افغانستان کشف و استخراج نگردیده که میتوان گفت، قرار تحقیقات بین المللی این معادن در حدود 3 تریلیون دالر ارزش دارد و از همه گذشته باید گفت، اهمیت افغانستان در نزد کشورهای جهان بالا رفته و باز شدن راه ابریشم و عبور کالا های تجاری از این مسیر، یک بار دیگر جلب توجه جهانیان را به طرف افغانستان کشانیده و تمام کشورهای آسیای میانه را به هم وصل می نماید که این خود یک دست آورد و پیشرفت بزرگ در عرصه اقتصاد منطقه و جهان را احتوا می نماید، به دلیل اینکه افغانستان در قلب کشور های آسیا قرار دارد و یگانه مسیری که میتواند این کشور ها را به هم پیوند و ارتباط دهد افغانستان است، که جنوب آسیا را به شمال وصل می نماید.
کنفرانس قلب آسیا، به اشتراک اکثریت کشور های منطقه و جهان در کابل چندی قبل دایر و در آن 17 کشور عضو شرکت داشتند که در مورد مسایل اقتصادی و امنیتی افغانستان و منطقه بحث و گفتگو نمودند تا کشورهای آسیایی بتوانند از جایگاه و موقعیت افغانستان در عرصه پیشرفت اقتصاد منطقه استفاده مفید نموده و در تامین امنیت آن نیز تلاش بیشترنمایند، تا دیگر لانه های تروریستان را در منطقه شناسایی و نابود نمایند، تا تهدید برای جهان از این نقطه وجود نداشته باشد.
جامعه جهانی میداند که افغانستان با قرار گرفتن در موقعیت حساس منطقوی، برای وصل کشور های آسیای میانه، موقعیت عالی دارد، بناً یک افغانستان آرام و با ثبات میتواند اهداف عمده اقتصادی کشورهای قلب اسیا را برآورده سازد، در غیر آن تنها گذاشتن افغانستان میتواند حملات و رویداد های تروریستی سال 2001 را در جهان تکرار نماید.
از روی این ملحوظً نباید جهان و منطقه دیگر اجازه دهند تا تروریستان و القاعده از این کشور، در تهدید نمودن جهان استفاده نموده و پناهگاه های امن داشته باشند، بلکه باید از این نقطه حساس در جهت وصل نمودن کشور های آسیایی به یکدیگر برای بهبود روابط اقتصادی و تجاری کار صورت گیرد چنانچه راه ابریشم سابقه 2000 ساله داشته که از مسیر افغانستان عبور می نمود.
بناً خواست مردم افغانستان از اشتراک کنندگان کنفرانس کشورهای قلب آسیا و جامعه جهانی این است تا در قسمت از بین بردن لانه های تروریستان، تأمین امنیت و رشد اقتصاد بهتر در کشور، توجه بیشتر به خرج داده به دلیل اینکه 10 سال گذشته نه تروریزم به کلی در منطقه از بین رفته است و نه هم سطح معیشت و اقتصاد مردم به تناسب کمک های جامعه جهانی و مساعد شدن زمنیه های خوب کاری ارتقاع قابل ملاحظه یافته است و یگانه هدف از حضور نیروهای بین المللی در کشور، ریشه کن ساختن تروریزم و افراطیت است که آرزو مندیم تا این نشست ها در عمل به نفع مردم افغانستان تمام شود.
با احتـــــــــــــرام
انیـــــــــس (فروتن)
یک قایق حامل حدود ۲۰۰ پناهجوی قاچاق، پیش از رسیدن به استرالیا غرق شد.
به گفته مقامات دریایی استرالیا، این قایق در فاصلۀ حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال جزیره کریسمس متعلق به استرالیا در اقیانوس هند واژگون شد. جزیره کریسمس خود ۲۶۰۰ کیلومتربا خاک استرالیا فاصله دارد.
تا بحال ۷۳ تن از سرنشینان این قایق نجات یافته اند. هنوز از تابعیت سرنشینان آن اطلاعی در دست نیست.
در سالهای اخیر، شمار فزاینده ای از پناهجویان ایرانی، افغانی و سریلانکائی می کوشند بوسیله قایق از مسیر اندونزی یا سریلانکا خود را بطور غیرقانونی به استرالیا برسانند.
پناهجویان غیرقانونی در استرالیا، به کمپ های پناهندگی منتقل می شوند و گاه سال ها در انتظار روشن شدن وضعیتشان ، در این کمپ ها بسر می برند.
عملیات نجات سرنشینان قایق غرق شده ادامه دارد.
لكسوس، جگوار و پورشه بهترين و با كيفيتترين موترهای آمريكا شناخته شدند.
براساس تحقيقات صورت گرفته، لكسوس به عنوان با كيفيتترين موتر در آمريكا شناخته و مشخص شد صاحبان اين موتر كمترين ميزان مشكلات كيفي را داشتهاند.
اما نكته جالبتر اينكه براساس تحقيقات صورت گرفته در سال ۲۰۱۲ ميلادي مشخص شده است كه علاوه بر لكسوس، دو موتر ديگري كه توسط شركت سازندهي اين موتر ساخته شدهاند هم رتبههاي دوم و سوم جدول كيفيت را به خود اختصاص دادهاند و به ترتيب موترهای جگوار و پورشه در ردههاي بعد از لكسوس قرار دارند.
كاديلاك و هوندا هم رتبههاي چهارم و پنجم اين جدول را به از آن خود كردهاند و فيات ايتاليا نيز به عنوان كم كيفيتترين موتر شناخته شده در اين بررسيها معرفي شده است.
همچنين براساس اين بررسيها فورد و لكسوس هريك در سه زمينه و موترهی اينفينيتي، نيسان و تويوتا هر يك در دو زمينه به عنوان بهترين مدلها شناخته شدند.
نكته جالبتر اينكه موتر جگوار سال گذشته در بررسيهاي كيفي رتبهي ۲۱ را به خود اختصاص داده بود، اما امسال به دومين جايگاه اين جدول صعود كرده است.
فورد هم به دليل ادامه يافتن مشكلاتش در زمينهي صفحه نمايش لمسي و گيربكسهاي اتوماتيك، همچنان در حال صدمه ديدن است و به همين دليل از ميان ۳۴ برندي كه در اين مطالعه مورد بررسي قرار گرفتهاند، رتبهي ۲۷ را به خود اختصاص داده است. اين درحالي است كه اين موتر در سال ۲۰۱۰ در رتبهي پنجم اين جدول قرار داشت.
بنا به گزارش آسوشيتدپرس، از زماني كه در سال ۱۹۸۷ ميلادي مطالعات كيفي بر روي موترهاآغاز شد، سازندگان اين كشور تمام تلاش خود را به كار گرفتند تا بهترين كيفيتها را ارائه كنند، چرا كه آنها دريافتهاند كه در زمينهي كيفيت رقابت شديدي بين سازندگان موتر ايجاد شده است.