تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 17424
بازدید هفته : 147374
بازدید ماه : 165418
بازدید کل : 955302
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
توقیف شادی المولوی و اطلاعات دستگاههای امنیتی خارجی نشان میدهد که طرحهای خطرناکی برای ترور شخصیتهای مطرح سیاسی در لبنان وجود دارد.
روزنامه السفیر لبنان نوشت که توقیف شادی المولوی از تروریستهای سلفی در لبنان نشان داد که بر اساس اطلاعات موجود توطئه ای برای تحرک برخی گروهها و مجموعه های افراطی در لبنان وجود داشته است.
در همین راستا منابع مطلع به السفیر از اطلاعات موثقی گفتند که بسیار خطرناک است و در مورد توطئه های تروری است که برای آنها در لبنان نقشه کشیده شده است.
از سوی دیگر روزنامه النهار لبنان نیز نوشت که منابع سیاسی از جمله نبیه بری رئیس پارلمان این کشور نامه هایی را از سوی برخی کشورها دریافت کرده است که نشان می دهد عناصر افراطی برای انجام برخی ترورها از میان مقامات لبنانی وارد این کشور شده اند.
این رونامه تاکید می کند اطلاعات دستگاه های امنیتی نیز از وجود چنین طرح هایی خبر می دهد و نشان می دهد که در دوره کنونی باید نهایت هوشیاری و دقت به کار گرفته شود.
در این اواخر بی نظمی های گسترده، ایالت بلوچستان پاکستان را فرا گرفته است که عامل اصلی این وضعیت نظامیان پاکستانی بوده و مردمان بلوچ و هزاره ایالت بلوچستان از رفتارهای زشت و غیرانسانی ارتش پاکستان نهایت به ستوه آمده اند.
در اصل نظامیان پاکستانی هیچگونه توجه در قبال مردم ملکی آن کشورنداشته و مردم از ظلم و ستم آنان به ستوه آمده است.
این مسئله نشان دهنده آنست که ارتش پاکستان کرامت و رسالت بلوچ ها را پایمال نموده و خلاف تمام آموزه های دین مبین اسلام و قوانین بین المللی عمل می نماید.
به هرحال رسانه های جمعی که بازتاب دهنده رویداد های مهم درکشور و جهان هستند این موضوع را گزارش می دهد که ایالت بلوچستان از چند هفته به اینسو شاهد، ترورافراد برجسته هزاره و بلوچ های ساکن آن ایالت بوده که واکنش های جهانی را در پی داشته است و نظامیان آن کشور که به بی مروتی و قساوت قلبی شهرۀ عام و خاص اند احزاب و سازمانهای گویا دینی و مذهبی را تشکیل داده اند تا به سرکوب بلوچ ها وسایراقوام آزادیخواه آن کشوربپردارند.
در این میان ازهمه مهمتر لشکرجنگوی است که کشتارهزاره های ایالت بلوچستان را جایزدانسته و آنانرا به شکل مرموزانۀ به قتل میرساند، پس این نشان دهنده آنست که وضعیت امنیتی پاکستان رو به و خامت گرائیده و اوضاع را بیشتر بحرانی ترخواهد ساخت و مردم ملکی پاکستان را با چالش های گوناگون مواجه می سازد.
همچنان دیده می شود که نظامیان پاکستان بگونه که تروریستان را همواره در خاک شان پرورش و آموزش میدهند با حملات انتحاری و انفجاری که ده ها تن مردم ملکی و بی گناه ما را به شهادت میرسانند.
حالا درچنین و ضعیت خود پاکستان درگیرمانده که نمی تواند مانع بی نظمی ها شود. به گمان کامل درعقب این و ضعیت ناگوار درآن ایالت، دست آی اس آی پاکستان نهفته است و همان نابسامانی ها موجود در آن مناطق به دستور سازمان استخبارات آن کشورعملی میگردد زیرا که ازسالهای متمادی به اینسو بلوچ های پاکستان در استبداد، ظلم و ستم نظامیان قرارداشته حق و حقوق شهروندی شان تلف گردیده و ذخایر معدنی که در آن ایالت موجود است صلاحیت عام تام آن بدست نظامیان می باشد و مردمان بلوچستان در فقر و تنگدستی به سرمی برند و ناگزیر هستند تا از دولت پاکستان حق آزادی و استقلالیت نمایند اما متاسفانه چون در این مناطق بزرگترین معادن نفتی وجود دارد و نظامیان آن کشور تلاش میورزند تا همیشه این مناطق را تحت تسلط خود قرارداده و بالای بلوچ ها فشارهای متعدد سیاسی و نظامی را وارد نموده و آنان را با به زندان می اندازد و یا به طور مغرضانه به قتل میرساند.
با احترام
فیصل"شریفی"
صدیقه میان نورستانی اولین زن کوهنورد افغانستانی است که قله ی کوه آلپ ایتالیا را فتح کرده است.
این دختر 19 ساله ی کوهنورد می گوید که پیش از این کوه میرسمیر ولایت پنجشیر این قله را در بیست روز فتح کرده است و سپس قله ی نوشاخ بدخشان را که بیش از 7000 متر از سطح بحر ارتفاع دارد، را در یک ماه فتح کرده است.
به گزارش طلوع نیوز ،صدیقه نورستانی می گوید که او تلاش دارد تا قله ی اورست مرتفع ترین قله ی جهان را فتح کند.
وی 7 سال است که کوهنوردی می کند و بر بنیاد تشویق پدرش به کوهنوردی روی آورده است.
اتحادیه ناشران افغانستان می گویند: اگر مسئولان از قاچاق کتاب های جلوگیری نکنند مشکلات زیادی را مواجه خواهند شد.
اعضای این اتحادیه می گویند: توانایی آن را دارند تا کتب را با کیفیت خوب چاپ کنند اما این کتب به پاکستان قاچاق گردیده و با کیفیت پایین دوباره چاپ می شود.
مسئولان در وزارت اطلاعات و فرهنگ می گویند که در ده سال گذشته دراین بخش پیشرفت های خوبی را داشته اند.
این در حالی است که اخیرا کتاب های افغانستانی در نمایشگاهی در ایران که 77 کشور در آن اشترک کرده بودند، مقام نخست را به دست اورد.
مقامات محلی این ولایت می گویند: این حادثه در مکتب متوسطه پسران در ولسوالی اسماعیل خیل و مندوزی ولایت خوست روی داده است.
به گفته سید موسی مجروح سخنگوی ریاست معارف در ولایت خوست دلیل مسمومیت این دانش اموزان هنوز مشخص نشده ولی گمان می رود که این دانش اموزان توسط نشر مواد سمی در فضا مسموم شده باشند.اما در خبر نامه دیگری گفته شده است که ساکنان محلی می گویند که دانش اموزان در پی نوشیدن آب از چاه مکتب مسموم شدند.
مسئولان صحی ولایت خوست نیز گفته اند هیات مشترک ریاست صحت عامه و معارف به منطقه رفته تا دلایل این مسمومیت ها را پیدا کنند.
این مسئولین همچنین گفته اند وضعیت صحی این دانش اموزان مسموم شد زیاد قابل تشویش نیست.
چند روز قبل نیز در ولایت بلخ حدود 40 تن از دانش اموزان دختر یک مکتب مسموم شده بودند.
پروژکتور روی تلفن همراه ایده ای است که سال ها است تبدیل به واقعیت شده اما هنوز آن را به صورت فراگیر روی تلفن ها نمی بینیم. چرا که واقعا کاربرد زیادی پیدا نکرده اند. اما شاید این ایده که از چشم حشرات الهام گرفته شده، بتواند در آینده ماجرا را تغییر بدهد.
این پروژکتور از مجموعه LED هایی بسیار کوچک تشکیل شده که می توانند نسبت به هر موقعیت حرکت کنند و زاویه جدیدی به خود بگیرند. این به این معنی است که روی هر سطحی که تابانده شود تصویری واضح و شفاف نمایش خواهد داد و نیازی به تنظیم نخواهد بود.
مایکل سیلر محقق این پروژه می گوید: پروژکتور ما در واقع از صدها میکرو پروژکتور کوچک تشکیل شده که هر کدام می توانند یک تصویر مجزا تولید کنند یا با یکدیگر کار کنند. فناوری که نامش array projection است در واقع در چشم برخی حشرات وجود دارد.
یک سنسور روی تلفن همراه کمک می کند تا پروژکتور موقعیت اش را تشخیص داده و تصویر مناسب را ایجاد کند. اضافه کردن پرتوهای مادون قرمز هم در نهایت پروژکتور را تبدیل به یک نمایشگر لمسی می کند که می تواند محل انگشت شما را تشخیص بدهد.
چشم های حشرات کوچک و ظریف است و گروه سازنده می گوید، پروژکتور ابداعی آنها هم آنقدر کوچک خواهد بود که با تمام مخلفات اش درون تلفن های هوشمند قرار بگیرد. اما این تکنولوژی هنوز فاصله زیادی تا پیاده شدن در تلفن های ما دارد. شرکت سازنده می گوید نمونه اولیه کارش را این ماه به نمایش خواهد گذاشت اما هنوز برای زمان بندی جهت نصب آن روی تلفن های واقعی زود است.
نشريه اقتصادي فوربس در تازهترين گزارش خود بزرگترين شركتهاي آلومينيوم جهان را معرفي كرد.
در اين ردهبندي شركت آمريكايي آلكوآ با فروش 25 ميليارد دلاری بزرگترين شركت توليدكننده آلومينيوم در جهان لقب گرفته و ردههاي دوم و سوم نيز به آلومينيوم چين با 22.6 ميليارد دلار فروش و نورسك هيدرو نروژ با 16.3 ميليارد دلار فروش تعلق گرفت.
تنها پنج شركت آلومينيومساز در بين 2000 شركت بزرگ قرار دارند. اين پنج شركت نيز به پنج كشور مختلف شامل آمريكا، نروژ، چين، هند و روسيه تعلق دارند. از نظر ارزش بازار نيز در ردهبندي اعلام شده از سوي فوربس رتبه نخست به شركت آلومينيوم چين با ارزش بازاري معادل 12.7 ميليارد دلار اختصاص يافته است.
از نظر ميزان سودآوري هم روسال با 2.9 ميليارد دلار صدرنشين شد و از نظر حجم دارايي نيز شركت آلكوآ رده نخست را در بين شركتهاي صنعت آلومينيوم جهان به خود اختصاص داد.
باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا ولادیمیر پوتین را آخرین ابزار پیروزی در حوزه سیاست خارجی می داند
اکنون دیگر بر همه مشخص است که باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا به ولادیمیر پوتین به چشم شریکی در دومین دور از ریاست جمهوری اش نگاه می کند. اما مشکل از این حقیقت ریشه می گیرد که پوتین تمایلی به این ایفای نقش ندارد. بیانیه کاخ سفید که در روز چهارشنبه منتشر شد و در آن اعلام شده بود شخص پوتین در جامه رئیس جمهوری تازه سوگند خورده روسیه در نشست گروه هشت شرکت نخواهد کرد، پیام چندان خوشحال کننده ای برای واشنگتن نبود. ابتدای ماه جاری بود که رئیس جمهوری آمریکا مشاور امنیت ملی خود تام دانیلون را با پیامی در دست به مسکو اعزام کرد. پیامی که به گفته شاهدان عینی چند صفحه ای بود و اصلی ترین محور در آن آمادگی برای همکاری با پوتین بود.
پوتین در توضیح عدم حضور خود در کمپ دیوید به بهانه نشست گروه هشت کشور اقتصادی ، تشکیل دولت تازه در روسیه و شکل دادن ترکیب کابینه را بهانه کرد. این در حالیست که او اکنون رئیس جمهور است و نه نخست وزیری که مسئول سروسامان دادن به جزئیات تشکیل کابینه باشد. برخی مقام های نزدیک به کاخ های سفید و کرملین با رد این بهانه پوتین ادعا می کنند که وی با پرهیز از حضور در این نشست در حقیقت اعتراض خود را به حمایت تلویحی سنا از معترضان روس که مخالف پوتین هستند، نشان داد. برخی نیز دلیل این حرکت پوتین را معادله های پشت پرده وی می دانند. مردی که همواره قدرت خود را پنهان نگاه داشته است.
به هر حال پوتین نسبت به اصلی ترین دلیل تمرکز اوباما بر روی خود اشتیاق چندانی نشان نمی دهد: رسیدن به توافق هسته ای کلیدی در خصوص آمار تسلیحات در اختیار در پایان سال 2013 میلادی. پس از امضای توافقنامه استارت جدید در سال 2010 میلادی به نظر می رسد که دو طرف برای به توافق رسیدن در سال 2013 نیز مشکل آنچنانی با هم نداشته باشند. امضای این قرارداد با روسیه در سال 2013 به معنای موفقیت اوباما در دوستی با روسیه و کاهش از تسلیحات استراتژیک هسته ای است که در این مدت جنجال های فراوانی را به همراه داشته است. اوباما دقیقا به دلیل شعارهای رنگینش در این خصوص بود که جایزه صلح نوبل را از آن خود کرد.
با اینهمه به نظر نمی رسد که آقای پوتین چندان به این همکاری مایل باشد. هفته گذشته او لیست هفت اولویت روسیه در رابطه با امریکا را مشخص کرد و در ششمین بند آورده شده است: کاهش بیشتر تسلیحات استراتژیک مخرب . البته در توضیح این بخش آمده است که این کاهش تنها در شرایطی که مسائل منطقه ای و دغدغه های بین المللی اجازه دهد، صورت خواهد گرفت. این سخنان به معنای موضع گیری علیه سیستم موشک دفاعی امریکا است. پوتین تاکنون بارها چه در جامه نخست وزیر و چه در قامت این روزهایش تاکید کرده که مسکو از واشنگتن در خصوص این سامانه تضمین امنیتی می خواهد.
تلاش اوباما برای به ثمر نشاندن این قرارداد هسته ای تغییر در رویه مقابله با پوتین را به دنبال داشته است. مردی که اوباما سه سال تمام نادیده گرفت تا شاید بتواند با دمیتری مدوف که به اصلاح طلبی بیشتر شهرت داشت به توافق برسد. با وجود اینکه او می توانست چند روز صبوری به خرج دهد، اما به پوتین برای پیروزی در انتخاباتی تبریک گفت که بسیاری از ناظران آن را آلوده به تقلب خواندند. چهل و چهارمین رئیس جمهوری آمریکا حتی لغو لایحه محدودیت تجارت میان امریکا و روسیه مصوب 1974 را تبدیل به اصلی ترین اولویت بررسی کنگره در بهار امسال کرده است.
انچه که در توسل به این استراتژی قابل توجه است بی توجهی به اصلی ترین درسی است که اوباما در نخستین دور حضور در قدرت به آن دست یافته بود. نویسنده این مطلب برای واشنگتن پست در ادامه می نویسد: تجربه تحولات در جهان عرب نشان داد که نباید به قدرتی در حال سقوط پر و بال داد. با حضور صدها نفر در خیابان های مسکو و درگیری خشونت بار میان آنها و نیروهای امینتی ، پوتین بی شباهت به حسنی مبارک نیست. امروز پوتین اوضاع را در کنترل دارد اما مدل حکومتی او ترک برداشته و کشورش اندک اندک علیه او برمی خیزد.
به نظر می رسد که اصلی ترین اولویت دولت پوتین در ماه های نخست تکیه زدن بر کرسی ریاست جمهوری ، مبارزه با تصویب طرح" سرگی ماگنیتسکی " باشد. این طرح را دموکرات هایی ارائه دادند که مخالف نقض حقوق بشر در روسیه هستند و آن را مقوله ای قابل توجه در رابطه میان مسکو – واشنگتن می دانند.
عنوان این طرح از نام فعال حقوق دانی در روسیه اقتباس شده است که اختلاس های چندمیلیونی در وزارت کشور روسیه را افشا کرده و توسط همان مقام هایی که به فساد مالی متهم کرده بود به زندان انداخته شده و در سال 2009 به دنبال شکنجه جان خود را از دست داد. این طرح هم در سنا و هم در کنگره مدافعان خاص خود را دارد و به دنبال تصویب آن افرادی که در این پرونده متهم شناخته شوند از سفر به امریک محروم خواهند شد و البته حساب های مالی آنها در خارج از روسیه نیز بلوکه خوهد شد. در این ماجرا اوباما کنار ولادیمیر پوتین و مقابل کنگره کشور خودش ایستاده است. وابستگان به کاخ سفید در کنگره و سنا تلاش خود را برای بلوکه این طرح به کار گرفته اند. این طرح ماه گذشته برای بررسی به کمیته سیاست خارجی سنا فرستاده شد اما به درخواست اوباما تا پایان نشست گروه هشت در کمپ دیوید و حضور پوتین در خاک امریکا ، بررسی آن به تعویق انداخته شد.
الجزيره انگيسي گزارش داد:پليس آمريکا 500 نفر را در ده سال گذشته با شوک برق به قتل رسانده است.
به گزارش الجزيره، راب رینولدز خبرنگار این شبکه از سن خوزه کالیفرنیا گزارش داد: این تصویر نشان می دهد که یک زن هفتادو دو ساله غیرمسلح براثر استفاده پلیس از شوک برقی به زمین افتاده است.
پلیس کالیفرنیا در صحنه دیگر یک مرد غیر مسلح را در زمین بیسبال با شوک برقی مورد حمله قرار داد. پلیس کالیفرنیا بارها از این وسیله علیه افراد غیر مسلح در زمین بیسبال استفاده کرده است.
خبرنگار الجزیره انگلیسی گفت: در چند سال گذشته در سن خوزه شش نفر براثر استفاده پلیس از شوک برقی کشته شدند. این بالاترین رقم مرگ در میان شهرهای آمریکا است.
رینا چاکرابورتی از عفو بین الملل گفت:ما دریافتیم از سال 2001، دستکم پانصد نفر در اثر استفاده پلیس از شوک برقی جان داده اند.
جاسون دوایر سخنگوی پلیس گفت:شوک برقی ابزار مفیدی برای پلیس برای دفاع از خود است.
افسران پلیس مدعي اند شوک برقی ابزار ارزشمندی برای تسلیم شدن مظنونان است؛ این در حالی است که از آن علیه کودکان و افراد مسن نیز استفاده شده است.
سازمان عفو بین الملل خواستار تدوین قوانین مربوط به استفاده از شوک برقی شد.
تصاوير و نوشته هاي معمر قذافي ديكتاتور ليبي از کتاب هاي درسي مدارس اين کشور حذف کرده اند.
به گزارش الجزيره، در دوران حکومت قذافي عکس وي بر در و ديوار مدارس نصب شده بود و افکار و انديشه هاي نامأنوس او بخش جدائي ناپذير کتاب هاي درسي را در اين کشور تشکيل مي داد.
کتاب سبز قذافي که وي آن را راهنماي اداره موفقيت آميز جهان معرفي مي کرد در مدارس و دانشگاه هاي ليبي تدريس مي شد.
تنها در يکي از مدارس طرابلس پايتخت ليبي عکس قذافي به چشم مي خورد و آن هم روي زمين انداخته شده است تا دانش آموزان آنرا لگد مال کنند.
قذافي براي ترويج کيش شخصيت پرستي مردم ليبي و وادار ساختن آنها به تجليل وي اسامي بسياري از شخصيت ها و قهرمانان استقلال اين سرزمين از چنگ استعمارگران ايتاليائي را از کتاب هاي تاريخ حذف کرده بود.