تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 17424
بازدید هفته : 140032
بازدید ماه : 158076
بازدید کل : 947960
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
بر اساس آخرین آمار سازمان جهانی جهانگردی، گردشگران آلمانی با هزینهای 84 میلیارد دلاری ولخرجترین گردشگران جهان شناخته شدند.
بر اساس این آمار، گردشگران آمریکایی با 79.1 میلیارد دلار در رده دوم و گردشگران چینی نیز با 72.6 میلیارد دلار در رده سوم پرهزینهترین گردشگران جهان قرار گرفتند.
کمهزینهترین گردشگران این فهرست بیستگانه را گردشگران نروژی و سوئدی تشکیل میدادند که به ترتیب با 16.3 و 15.8 میلیارد دلار در ردههای نوزدهم و بیستم قرار گرفتند؛ هرچند جمعیت این دو کشور نیز در قرار دادن آنها در این جایگاه تاثیر بسزایی داشت.
سازمان جهانی جهانگردی درآمد این صنعت در سال 2011 را بالغ بر هزار میلیارد دلار اعلام کرد که رکوردی تاریخی در این حوزه به شمار میآید.
منابع امنیتی در انگلیس از سرقت برخی اطلاعات محرمانه نظامی انگلیس از سوی سارقان اطلاعات چینی خبر می دهند.
به گزارش الجزیره، منابع امنیتی در انگلیس اعلام کرده اند که سارقان اطلاعاتی چین با نفوذ در سیستمهای نظامی انگلیس برخی اطلاعات محرمانه به ویژه درباره جنگنده ها را به سرقت برده اند.
به گفته مقامات انگلیسی چینیها توانسته اند اطلاعاتی مهمی را از موسسه BAE systems که از موسسات مهم تسلیحاتی این کشور محسوب می شود، به سرقت ببرند.
'نایجل انکستر' از تحلیلگران نظامی در انگلیس با تایید جاسوسی چین از مسائل نظامی انگلیس اظهار داشت: چینی ها برای مذاکرات دو یا چند جانبه و توسعه توان دفاعی دست به سرقت اطلاعات مهم نظامی می زنند.
این در حالی است که مقامات پکن مدعی می شوند انتشار چنین گزارشهایی از واقعیت به دور است و تاریخ مصرف این گونه اقدامات در دوران جنگ سرد به پایان رسیده است.
به گزارش الجزیره ، جاسوسی اطلاعات نظامی از انگلیس در حالی صورت می گیرد که در ماههای اخیر دولت انگلیس بودجه سرویس اطلاعاتی داخلی (MI5) را افزایش داده است.
حتما شما، برای هر چه بهتر اداره کردن خانه و کاشانه خود، گنجینهای از اطلاعات و فوت و فنهای خاص خود را دارید. اگر دوست داشتید، این شگردها را نیز به گنجینه خود اضافه کنید.
این فوت و فنها بسیارساده، مفید و کاربردی هستند. کافی یکبار امتحان کنید مطمئنا، راضی خواهد شد. چرا که فوت و فنهای زندگی و گنجینههای اسرار خانهداری پایانی ندارد و هر روز بهتر از دیروز به کمک من و شما میآیند.
تنها با خلاقیت است که می توان اینگونه؛ ساده، سهل، راحت، کم هزینه و بی هزینه به امور منزل و آشیانه خود رسیدگی و اداره کرد.
فوت و فن 1:
برای پیدا کردن اشیاء ریز و قیمتی،کافی است، یک جوراب نایلونی را با کش لاستیکی به سر لوله جاروبرقی ببندید و محل مورد نظر را جارو برقی بکشید.
تصویر نشان میدهد که چگونه اشیاء ریز جذب جوراب میشوند.
فوت و فن 2:
هنگام دریل کاری دیوار، برای جلوگیری از ریزش گرد و غبار و ریزههای گچ بر روی کف منزلتان از برچسبهای کاغذی (کاغذ یاداشتهای چسبی) در زیر محل دریل، استفاده کنید.
ببینید! چگونه ریزههای گچ بدون پراکندگی، جمعآوری شدهاند.
فوت و فن 3:
به جای خرید حولههای سر "تی" تمیز کنندهی کف زمین، از دستمال کهنههای آشپزخانه استفاده کنید. بدین ترتیب در هزینههای منزل صرفه جویی خواهید کرد.
ببنید چقدر کار ما رو این فن راحت کرد. بعد پاک کردن هم آن را دور بیندازید.
فوت و فن 4:
برای جلوگیری از سررفتن شیر در ظرف شیر جوش، کافی است تنها یک قاشق چوبی برروی آن قرار دهید. جالب نه؟!
فکر نمی کنم فردی باشد که ادعا کند تا به حال، شیر در حال جوش روی گازش سر نرفته باشد!
فوت و فن 5:
استفاده از کاسه بلور یا چینی میتواند، برای موبایل، کامپیوتر، mp3 پلیر ها و... نقش آمپلی فایر(تقویت کننده صدا) را بازی کند. امتحان کنید.
ترفندی جالب! البته داخل کاسه چینی صدا بیشتر پخش میشود.
فوت و فن 6: یک فن جالب دیگه، شما میتوانید، خط و خشهای روی وسایل چوبی خود را با کشیدن یک تکه گردو بر روی آنها برطرف کنید!
حالا همه گردوهای گران خانه را صرف پاک کردن پایههای مبل قدیمیتان نکنید!
فوت و فن 7: راستی چند بار چکش را به انگشتان خود کوبیدهاید؟ اگر موقع زدن میخ به دیوار عادت دارید، چکش را به انگشت خود بکوبید، از این راه حل استفاده کنید یک شانه را برداید و میخ را بین داندانههای آن بگذارید و چکش را بکوبید.
آقای محترم خانه ، لطفا از شانه سر خانوم خانه، مایه نگذارید!
مجری شبکه مسیحی نجات در اظهاراتی مضحک مدعی شد فقط در عراق حدود یک میلیون نفر توسط شبکه نجات به مسیح ایمان آورده اند.
کشیش "رضا صفا" مالک شبکه مسیحی فارسی زبان نجات به تازگی در اظهاراتی مضحک به بیان میزان تاثیر این شبکه بر کشورهای مختلف پرداخت.
وی در این باره گفت: «فقط درحدود هشتصد هزار الی یک میلیون نفر در عراق توسط شبکه نجات به مسیح ایمان آورده اند!»
وی افزود: «من در این فکرم وقتی حدود یک میلیون نفر درعراق به مسیح ایمان آورده اند، در ایران و افغانستان چند میلیون نفر توسط شبکه نجات به عیسی ایمان آورده اند؟»
این اظهارات مضحک در حالی صورت می گیرد که بنا به آمارهای رسمی، تنها حدود 200 هزار نفر در عراق به زبان فارسی سخن می گویند و همچنین بر اساس برآوردهای به دست آمده، مخاطبین شبکه نجات در ایران و افغانستان از چند هزار نفر تجاوز نمی کند.
ایالات متحده آمریکا با راه اندازی دوره های آموزشی "مبارزه با اسلام" برای نظامیان این کشور، چگونگی نابودی اسلام و کشتن مسلمانان را آموزش می دهد.
در حالی که ایالات متحده آمریکا خود را مهد آزادی مذاهب می داند اما با راه اندازی دوره های آموزشی جهت مبارزه با اسلام، جنگ تمام عیاری را علیه اسلام و مسلمانان به راه انداخته است.
ماجرایی مبهوتکننده که ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا را عصبانی کرد.
در این دوره آموزشی به افسران گفته میشد که چیزی به اسم اسلام میانهرو وجود ندارد و آنان باید این مذهب را به چشم دشمن خود بنگرند.
این دوره با نام "جنگ تمام عیار" علیه همه جهان اسلام برپا شد و مسائلی از جمله حمله اتمی احتمالی به شهرهای مقدس مسلمانان یعنی مکه و مدینه و نابود کردن جمعیت مسلمانان، حتی افراد غیر نظامی در آن مورد بحث قرار گرفت.
این مطالب محتوای دوره آموزشی یکی از عالی ترین رده های مدارس نظامی کشور آمریکا درباره اسلام بوده است.
پنتاگون صحت آنچه را از این دوره بر روی اینترنت آمده است تائید کرد.
در همین راستا ژنرال دمپسی درباره آنچه در مدارس نظامی آمریکا پیرامون مذهب تدریس میشود تحقیقی کامل ترتیب داده است.
این دوره که افسران ارشد به طور داوطلبانه در آن شرکت میکردند به مدت یک سال در کالج ستاد مشترک ارتش، در "نولفورک ویرجینیا" تدریس میشده است.
ماجرا یک ماه پیش و با شکایت یکی از شرکتکنندگان دوره روشن شد.
هم اکنون تحقیقی در جریان است تا معلوم شود چه طور محتوای آن تائید و در برنامه درسی گنجانده شده است.
گفتنی است که رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا ژنرال دمپسی در اظهار نظری گفت: « برگزاری چنین دوره ای مغایر ارزشهای آمریکایی آزادی مذهب و به رسمیت شناختن چند فرهنگی و عملی ناشایست و از منظر آکادمیک نامسئولانه است.»
وی افزود: «چندین سال است که دنیا با چنین افکار مسمومی اداره می شود و بر مبنای همین نظریه، لشکرکِشی ها و مسلمان کُشی هایی انجام شد که به عنوان نمونه می توان به حادثه 11 سپتامبر اشاره کرد.
نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان با ابراز نگرانی از حمله ها به مکتب ها این رویداد را در کشور محکوم می کند.
یوناما با پخش خبرنامه ای حمله های اخیر شورشیان را به مکتب ها ، دانش آموزان، آموزگاران را نقض حقوق آموزش و پرورش کودکان می داند.
در این خبرنامه یوناما تاکید کرده است که سال گذشته گروه های مخالف حکومت بگونه ای مستقیم بر مکتب ها و دیگر نهادهای آموزشی دانش آموزان و آموزگاران و کارمندان مکاتب حمله کردند.
این نگرانی ها به دنبال حمله ی هفته ی گذشته ی شورشیان در ولایت پکتیکا که در آن 5 آموزگار کشته شده و به آتش کشیده شدند.
از نزدیک به ده سال تا کنون سه هزار سرباز خارجی درجنگ افغانستان و رویدادهای مربوط به این جنگ کشته شدند.
بربنیاد یافته های یک سایت اینترنتی مستقل، از این میان دو هزار و نهصد و هفت سرباز در افغانستان و حدود 90 سرباز دیگر در عملیات های مربوط به پیکار با هراس افگنی در بیرون از افغانستان کشته شدند.
یافته های این صفحه نشان می دهد که بیشتر این کشته شدگان سربازان آمریکایی هستند.
گفته می شود در سال گذشته در کل 566 سرباز خارجی در افغانستان کشته شده اند اما آمارها نشان می دهد که تنها در بیشتر ازچهارماه نخست امسال 150 سرباز خارجی در رویدادهای گوناگون در افغانستان جانشان را از دست داده اند.
بر اساس گزارش دیلی می ارتش بریتانیا به ارزش یک میلیارد و سیصد و ده میلیون دالر وسایل نقلیه ی نظامی را پس از بیرون شدن نیروهای بریتانیایی از افغانستان در اختیار ارتش ملی قرار می دهد.
مقامات بریتانیایی با ابراز این مطلب می گویند که نیروهای بریتانیایی 700 وسیله ی نقلیه ی دیگر را با خود به کشورشان خواهند برد که شامل وسایل زرهی سنگین و مصارف هنگفت است.
در این حال شماری از آگاهان نظامی می گویند که نیروهای خارجی باید جنگ افزارهای پیشرفته را در ارتش ملی بماند تا نیروهای افغانستانی بتوانند با استفاده از آن وسایل امنیت کشور را تامین کنند.
این روزنامه همچنین می نگارد که ارتش بریتانیا هم اکنون در افغانستان 1900 وسیله ی نقلیه دارد و واگذاری 1200 وسیله ی نقلیه به نیروهای افغانستانی بزرگترین شمار تجهیزاتی اند که ارتش بریتانیا در یک کشور از خود بجا می گذارد.
مقام های بریتانیایی تاکید می ورزند که با این تجهیزات نیروهای افغانستانی می توانند پس از بیرون شدن نیروهای خارجی امنیت کشورشان را بهتر تامین کنند.
اولین فابریکه ی گاز فشرده یا cng که از اهمیت خاص اقتصادی در سطح کشور برخوردار می باشد توسط محمد عالم ساعی والی ولایت جوزجان و معاونان پولیسی برنامه ی مالی و اداری وزارت معادن رسما افتتاح و به بهره برداری رسیده است.
بعد از سخنرانی ها پیرامون نحوه ی فعالیت و موثریت دستگاه متذکره در امر رشد شکوفایی اقتصاد ملی و اظهار امتنان از توجهات ثمربخش رهبری وزارت معادن، مقام ولایت جوزجان و قدردانی از فعالیت های خستگی ناپذیر انجينران و کارگران دستگاه گاز فشرده با قطع نوار و پرده برداری از کتیبه ای که به همین منظور تهیه گردیده و با بر افراشتن بیرق ملی کشور رسما افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.
به گزارش ملی والی این ولایت هم چنین افتتاح دستگاه متذکره را که در سطح کشور بی نظیر می باشد را گام ارزنده و موثر در جهت استفاده از گاز فشرده و رشد اقتصاد ملی دانسته است و این دستاورد بزرگ را به همه ی مردم تبرک گفته است.
گفتنی است این دستگاه با هزینه ی 7 میلیون دالر از وجوه مالی بانک انکشاف جهانی به پایه ی اکمال گردیده است و به خاطر استفاده ی ماشین آلات آماده ی بهره برداری شده است.
وزارت مبارزه با مواد مخدر می گوید که پیروزی در کاهش تولید مواد مخدر نرخ این مواد را در بازار بالا برده و تمایل را برای کشت کوکنار بیشتر ساخته است.
به گفته ی وزارت مبارزه با مواد مخدر در کشور از کشت کوکنار در دو ماه اول امسال 9 هزار هکتار زمین در ولایت های جنوبی کشور از کشت کوکنار پاک شده است.
بر باور این وازرت بالا رفتن نرخ تریاک تمایل دهقانان را به کشت کوکنار بیشتر ساخته که این مسئله مامورین ارگان های امنیتی و مبارزه با مواد مخدر را با خطر بیشتری مواجه می سازد.
گفته می شود از بین بردن مزارع کوکنار از یک سو و همزمان شیوع مرض در کشتزارهای کوکنار از سوی دیگر سبب بالا رفتن نرخ کوکنار در بازار شده است و ارزش محصول یک میلیارد دالری تریاک در افغانستان نسبت به دو سال گذشته اکنون دو برابر بالاتر شده است.
در این حال معین اداری و پلان گذاری وزارت مبارزه با مواد مخدر می گوید از کشت کوکنار همه ساله بیشتر از 155 میلیون دالر نصیب شورشیان مخالف دولت می ریزد و به گفته ی وی تقاضای زیاد بازار جهانی سبب شده است تا بیشتر دهقانان افغانستانی به کشت کوکنار علاقمندی نشان دهند.
به باور آگاهان در آستانه ی آمادگی ها برای خروج قوای بین المللی از کشورحکومت برای مبارزه با کشت کوکنار و جلوگیری از قاچاق مواد مخدر به کمک های بیشتر جامعه ی جهانی نیاز خواهد داشت.
به گفته ی سازمان ملل متحد تریاک اکنون در بازار تجارت افغانستان جایگزین طلا شده است.