تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 17424
بازدید هفته : 133169
بازدید ماه : 151213
بازدید کل : 941097
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
میلیونها جلد کتاب درسی وزارت معارف افغانستان در پاکستان متوقف شده است.
امان الله ایمان سخنگوی وزارت معارف افغانستان می گوید، آنان تلاش دارند تا به زودی ده ها کانتینر حامل چهار میلیون جلد کتاب درسی مکاتب که در بندر کراچی پاکستان متوقف اند، به افغانستان انتقال داده شود.
وزارت معارف افغانستان، تلاش های حکومت این کشور به خاطر حل معضلهء انتقال کتاب های درسی مکاتب از پاکستان به افغانستان را ناکافی می داند.
این وزارت می گوید، اگر این مشکل رفع نشود، به مراجع دیپلوماتیک مراجعه خواهند کرد.
فارس: تیم فوتبال بارسلونا شب گذشته در ورزشگاه نیوکمپ میزبان اسپانیول بود که موفق شد با درخشش حیرتانگیز لیونل مسی دربی کاتالان را با نتیجه ۴ بر صفر به سود خود به پایان برساند.
این آخرین دیدار پپ گواردیولا مربی ۴ سال گذشته آبیواناریپوشان در نیوکمپ بود و جشن باشکوهی برای قدردانی از بهترین مربی سالهای اخیر فوتبال جهان توسط باشگاه و هواداران کاتالان تدارک دیده شده بود.
سرمربی ۴۱ ساله اسپانیایی تنها دو بار دیگر بر روی نیکمت بارسا خواهد نشست و پس از آن تیتو ویلانووا جایگزین وی برای هدایت بارسا خواهد شد.
گواردیولا پس از پایان بازی با اسپانیول خطاب به هواداران بارسا اظهار داشت: بهترین هدیه زندگیام حضور ۴ ساله میان شما هواداران و بازیکنان فوقالعاده بارسا بود.
وی افزود: من خیلی خوششانس بودم و شما هواداران به من امید زیادی دادید. من در کنار تیم بسیار خوشحال بودم. شما هواداران همیشه در قلب من هستید و همیشه در کنار شما خواهم بود.
پس از صحبتهای گواردیولا، هواداران ورزشگاه یکصدا با فریادهای خود خواهان ماندن پپ شدند و عنوان کردند «ما تورا دوست داریم پپ»
یک ناشر بریتانیایی قصد دارد تا یک مجموعه از شعرهایی را که توسط طالبان نوشته شده اند، منتشر کند. ویراستاران این کتاب گفته اند که این کتاب به منظور شناخت بیشتر طالبان نشر می شود.
گفته می شود که بیشتر شعرهای این مجموعه بر محور جنگ ده ساله طالبان علیه نیروهای ناتو در افغانستان می باشد. اما افزون بر آن، شعرهایی با موضوعات دینی، عشق و نوستالژی (حسرت گذشته) نیز به چشم می خورند.
الکس استریک فان لینشتون، فلیکس کوهن و فیصل دیوجی گردآورندگان این مجموعه شعر گفتند که آنها این کتاب را تهیه کرده اند نه به خاطر تازگی موضوع، بلکه به این منظور که راهی برای شناخت طالبان باشد.
این کتاب انتظار می رود توسط انتشارات "سی. هورست" در ماه روان میلادی نشر گردد. قرار است "مجموعه شعر طالبان" در امریکا در ماه سپتمبر به بازار برود.
طالبان از سال 1996 تا 2001 قدرت را در بیشتر مناطق افغانستان در دست داشتند. در دوره حکومت این رژیم موسیقی، سینما و تلویزیون ممنوع بود و زنان حق کار و تحصیل نداشتند.
این گروه همچنان آواز زنان را ممنوع کرده بود و ترانه هایی که از رادیوی آن (رادیو شریعت) نشر می شد با لحن و آوای مردانه و بدون موسیقی بود.
گفته می شود که در دوره طالبان، شاعران و نویسندگان حق نداشتند در انجمن های ادبی گردهمایی تشکیل دهند و اکثر آنها دستگیر و یا مجبور به ترک افغانستان می شدند. رژیم طالبان در سال 2001 سقوط کرد.
ویراستاران مجموعه شعر طالبان در حالی تصمیم به نشر این کتاب گرفته اند که این گروه مکاتب، به ویژه مکاتب دخترانه را در مناطق مختلف افغانستان تخریب می کنند.
ریاست عمومی امنیت ملی می گوید از وفوع یک حمله تروریستی در ولایت تخار جلوگیری و 10هزار کیلو گرم مواد انفجاری را کشف و ضبط کرده است.
به گفته ی معاون سخنگوی ریاست عمومی امنیت ملی 5 تن در این ارتباط بازداشت شده اند.
مقام های ریاست عمومی امنیت ملی می گویند که دو تن که قصد انجام حملات تروریستی در ولایت تخار را داشته اند بازداشت شده اند.
شفیق الله طاهری یکی از سخنگویان امنیت ملی روز یکشنبه در نشست خبری در کابل گفت یک تن از بازداشت شدگان که قصد انجام حمله تروریستی در ولایت تخار را داشت کامپیوتر کار شورای ولایتی تخار و فرد دومی دانشجوی دانشکده ولایت قندوز است که در تحقیقات ابتدایی به جرم خود اعتراف کرده اند.
وی همچنان از بازداشت سه تن به اتهام انتقال مواد انفجاری خبر داد.
به گفته او یک تن از این بازداشت شدگان شهروند پاکستان و دو تن دیگر افغان هستند.
این سه نفر 2 هزار کیلو گرم مواد انفجاری مشغول کود اومونیت دایپرت و تروتیل را در یک موتر بار بری جاسازی کرده و هنگامی که این مواد را از پاکستان به جلال آباد منتقل می کرد ند بازداشت شده اند.
جاری شدن سیلاب در ولایت غور خسارات مالی فراوانی را بر جا گذاشته است.
مقام های ولایت غور می گویند که سرازیر شدن سیلاب در ولسوالی شهرک ولایت غور صدها جریب زمین زراعتی را تخریب و صدها مواشی را تلف کرده است.
سخنگوی والی غور گفت اگر چه در این حادثه ی طبیعی به کسی آسیب نرسید اما راه های بیشتر روستایی منتهی به مرکز ولسوالی شهرک در اثر سیلاب بسته شده است سخنگوی والی غور در همین حال خواهان کمک از سوی دولت و موسسات خیریه شد.
مشاور فقهی "دادگاه شریعت" پاکستان برای سر "تری جونز" کشیش هتاک آمریکایی، 4.5 میلیون روپیه جایزه تعیین کرد.
"مولانا یوسف قریشی" واعظ و عضو دادگاه شریعت پاکستان برای سر تری جونز کشیش آمریکایی که تاکنون چندین بار کتاب آسمانی مسلمانان را مورد هتک حرمت قرار داده است مبلغ 4.5 میلیون روپیه جایزه تعیین کرد.
وی این مطلب را در جمع صدها تن از تظاهراتکنندگان پاکستانی که در اعتراض به اقدام شنیع این کشیش آمریکایی در سوزاندن قرآن مقابل مسجد تاریخی پیشاور تجمع کرده بودند بیان کرد.
قریشی همچنین از سکوت احزاب سیاسی پاکستان در مقابل این اقدام کشیش آمریکایی انتقاد کرد.
وی در جمع معترضان گفت: مسلمانان به کتب مقدس همه ادیان احترام میگذارند اما تری جونز با این عمل نشان داد که یک شیطان است.
قریشی تأکید کرد: این کشیش آمریکایی با این حرکت شنیع احساسات مسلمانان را جریحهدار کرد که این مسئله هرگز قابل بخشش نیست.
دادگاه خالد شیخ محمد و چهار تن دیگر از طراحان حمله 11 سپتامبر سال 2001 در حالی برگزار شد که این افراد قاضی این دادگاه را نادیده گرفتند و به تفهیم اتهام این دادگاه نظامی در گوانتانامو توجهی نکردند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، خالد شیخ محمد که اعتراف کرده است طراح اصلی حملات 11 سپتامبر به مرکز تجارت جهانی و مقر پنتاگون بوده است، به همراه چهار تن دیگر به قتل 2,976 تن، توطئه، هواپیماربایی و اعمال تروریستی متهم شدهاند.
جلسه دادگاه روز یکشنبه شروعی نامطمئن داشت چرا که متهمان در ابتدا حاضر به پاسخ دادن به پرسشهای طرح شده در دادگاه نبودند.
یکی از متهمان بعد از شکست سکوت خود گفت که ممکن است آمریکاییها وی را در طول این دادگاه به قتل برسانند.
تلاش برای محاکمه این پنج متهم در دادگاه مدنی و غیرنظامی دو سال پیش بینتیجه متوقف شد. قوانین تازه برای محاکمه این افراد استفاده از شواهد به دست آمده در اثر شکنجه را ممنوع میکند. با این همه هنوز هم وکلای مدافع این متهمان نظام دادگاه را فاقد مشروعیت میدانند چرا که دسترسی آنها را به موکلانشان محدود میکند.
در جریان دادگاه که تا شب به طول انجامید، گروه کوچکی از خانوادههای قربانیان نیز حضور داشتند.
خالد شیخ محمد که خود را طراح اصلی حمله 11 سپتامبر میداند به همراه سایر متهمان به نامهای ولید بن عطش، رمزی بن الشبه، علی عبدالعزیز علی و مصطفی احمد الحوساوی در این دادگاه حضور داشتند.
روند دادگاه با تاخیر آغاز شد چرا که ولید بن عطش، یکی از متهمان در حالی که به صندلی خود بسته شده بود، در دادگاه حاضر شد. کمی بعد، وقتی که وکلای مدافع تضمین کردند که او 'بدرفتاری' نمیکند دست و پای وی را آزاد کردند.
رمزی بن الشبه، یکی از دیگر متهمان نیز در دادگاه زانو زد و دقایقی را به عبادت پرداخت. پس از آن خالد شیخ محمد حاضر به پاسخ دادن به سوالات قاضی نشد. وکیل وی گفت، به نظر او سکوت خالد شیخ محمد به این دلیل است که دادگاه را 'غیرمنصفانه' میداند.
یک دلیل دیگر تاخیر در دادگاه این بود که متهمان حاضر به گذاشتن گوشیهای مترجم به زبان عربی نبودند. دادگاه دوباره زمانی به جریان افتاد که یک مترجم به زبان عربی شخصا برای ترجمه گفتوگوها در دادگاه حاضر شد.
رمزی بن الشبه نهایتا در دادگاه صحبت کرد و وقتی قاضی به وی گفت بعدا به او اجازه صحبت میدهد، جواب داد: 'شاید دیگر ما را ندیدید، شاید مرا کشتند و ادعا کردند که خودکشی کردهام.'
این پنج متهم در صورت محکومیت، با مجازات مرگ روبرو خواهند بود. تصمیم به محاکمه این افراد در دادگاه نظامی پس از مشاجرههای حقوقی بر سر اینکه چه دادگاهی باید آنها را محاکمه کند، اتخاذ شده و هنوز موضوعی جنجالبرانگیز است.
جیمز کانل، یکی از وکلای مدافع متهمان پیشبینی کرده است که روند رسیدگی به این پرونده سالها طول بکشد.
خالد شیخ محمد که اصالتا پاکستانی است اما در کویت متولد شده در سال 2003 در پاکستان دستگیر شد و در سال 2006 به بازداشتگاه نظامی گوانتانامو منتقل شد.
وی که مهمترین متهم است، بنا به ادعای دادستانهای نظامی اعتراف کرده که طراح اصلی حملات 11 سپتامبر و حملاتی دیگر توسط القاعده بوده است. به ادعای دادستانها وی عامل انفجار در یک کلوپ شبانه در بالی، انفجار مرکز تجارت جهانی در سال 2003، قتل دانیل پرل روزنامهنگار و تلاش نافرجام برای انفجار یک هواپیما از طریق بمبی جاسازی شده در کفش بوده است.
بر همین اساس، رمزی بن الشبه که یمنی است در پیدا کردن مدارس آموزش خلبانی برای هواپیمارباها کمک کرده است. علی عبدالعزیز علی، متهم است به 9 هواپیماربا کمک کرده وارد خاک آمریکا شوند. مصطفی احمد الحوساوی نیز که اهل عربستان است به ادعای دادستانها به هواپیمارباها پول، لباس و کارتهای اعتباری داده است. متهم دیگر ولید بن عطش که او نیز اهل یمن است بر همین اساس محافظ اسامه بن لادن بوده و برخی از هواپیمارباها را آموزش داده است.
دولت اوباما در ابتدا تلاش میکرد که محاکمه این افراد در دادگاهی غیرنظامی صورت پذیرد اما در آوریل سال 2011 بعد از مخالفتهای گسترده، این تصمیم را تغییر داد.
سلطان محمد فاتح پس از فتح استانبول، «ایاصوفیه» را «مسجد» اعلام کرد، اما پس از سقوط دولت عثمانی و اعلام جمهوری ترکیه، این مسجد به موزه تغییر کاربری داد و اقامه نماز در آن ممنوع اعلام شده است.
مسجد و موزه تاریخی ایاصوفیه استانبول که همه ساله پذیرای بیش از یک میلیون بازدیدکننده از این مکان مهم تاریخی است، حدود 10 قرن پیش مهمترین کلیسای جهان مسیحیت بوده و در آن دوران قبله اول مسیحیان به شمار میرفته است.
به دنبال فتح قسطنطنیه در سرزمین روم شرقی توسط سلطان محمد فاتح امپراطور عثمانی و تغییر نام این شهر به «اسلامبول»، سلطان عثمانی این کلیسا را به مسجد تبدیل کرد و وصیت نمود که بعد از وی نیز این مکان به صورت مسجد باقی بماند. اما با وجود این وصیت، بعد از سقوط دولت عثمانی و اعلام جمهوری ترکیه، مسجد ایاصوفیه تغییر کاربری داد و به موزه تبدیل شد.
این مکان تاریخی هنوز هم به عنوان مهمترین مورد منازعه بین ترکهای مسلمان و جهان مسیحی غرب اهمیت خود را حفظ کرده است.
مسجد و به عبارتی موزه ایاصوفیه که همواره مورد توجه توریستهای بازدیدکننده از استانبول بوده در عین حال به عنوان هشتمین عجایب بعد از عجایب هفتگانه جهان مطرح بوده است.
بنای ایاصوفیه در قرن ششم میلادی به دستور ژوستینیانوس امپراطور روم و توسط آنتمیوس و ایسدوروس، دو معمار برجسته رومی بنا نهاده شده است. گفته می شود در پروژه ساخت این بنا علاوه بر دو معمارمذکور تعداد یکصد معمار دیگر به همراه یکصد کارگر در کنار هر معمار مشارکت داشته اند. ساخت این بنا در تاریخ 23 فوریه 532 میلادی آغاز و در مدت پنج سال و ده ماه خاتمه یافته است.
ایاصوفیه که به مدت 916 سال به عنوان کلیسا مورد استفاده قرار گرفته، بعد از فتح استانبول درسال 1453 تبدیل به مسجد شده و به مدت 482 سال نیز به عنوان مسجد مورد استفاده فرار گرفته و در سال 1935 به دستور کمال آتاتورک بنیانگذار جمهوری ترکیه و تصویب هیات وزیران وقت تبدیل به موزه شده است.
این در حالی است که مردم مسلمان ترکیه ضمن مخالفت با این تصمیم، خواهان بازگرداندن این بنای مهم تاریخی به حالت قبلی خود و استفاده از آن به عنوان مسجد هستند. اما دادگاه اداری استانبول با این درخواست مخالفت کرده و اقامه نماز در این مکان را ممنوع اعلام کرده است.
شماری از بزرگان قوم و عالمان دین ولایت لوگر از عملی شدن پروژه های خدماتی همگانی که دولت برای شان وعده کرده بود، شکایت میکنند.
این بزرگان قوم و عالمان دین که در یک نشست در باره ی چگونگی دریافت راه حل برای گرفتن مسئولیت های امنیتی گرد هم آمده بودند، میگویند که هنگام بستن قرارداد استخراج معدن مس عینک دولت به نهادهای استخراج کننده وعده کرده بودند که در این ولایت تاسیسات همگانی خواهند ساخت. اما تاکنون به یکی از این وعده ها هم عمل نکرده اند.
به گزارش طلوع ، این بزرگان ادامه داهند که در حدود 4 سال از بستن قرارداد استخراج مس عینک میگذرد، اما به علت سهل انگاری تاکنون کار استخراج آن آغاز نشده است که این کارسبب نگرانی های باشندگان ولایت لوگر شده است.
در همین حال رییس کمیسیون روند انتقال به حل این موضوع تاکید می ورزد.
آنان می افزایند که ایجاد مرکزهای حرفه ای، نهادهای تهسیلات عالی و نیمه عالی و ساخت میدان هوایی از مواردی اند، که دولت چند سال پیش وعده ی ساخت آن را کرده بوده است. اما تاکنون این وعده ها عملی نشده اند.
این عالمان دین و بزرگان قوم از افزایش معتادان و نبود امکانات درمان آنان در مرکزهای بهداشتی نیز سخن میزنند.
از سویی هم بزرگان قوم و عالمان دین در ولایت لوگر تاکید می ورزند که برخی از افراد با استفاده از نام کوچی ها به مسائل خشونت آمیز در این ولایت دست میزنند. آنان از دولت میخواهند تا این مشکل را حل نمایند.
جاسازی تراشه ای الکترونيکی در مغز به نابينايان کمک می کند شبحی از نور ببينند.
دو مرد بريتانيايی که سالهاست نابيناهستند، قسمتهايی از بيناييشان را توسط عمل جراحی پيوند شبکیه باز یافتند.
این دو قادر هستند نور و حتی بعضی اشکال را به وسیله شبکیه مصنوعی که پشت چشمشان جاسازی شده است ببیند.
کریس جیمز و رابین میلار دو مرد نابینایی هستند که در آزمایش بالینی بیمارستان چشم آکسفورد و بیمارستان کینگز کالج لندن شرکت کرده اند و اين عمل جراحی بر روی آنها انجام گرفته است.
این دو بیناییشان را بر اثر بیماری به نام رتینیت پیگمانتزا از دست دادند. این بیماری سلولهای گیرنده نور در پشت چشم را تدریجا از کار می اندازد.
پروفسور رابرت مک لارن و دکتر تیم جکسون هدایت گروه مجری این پیوند را بر عهده دارند.
آنها تراشه میکروالکترونیک سه میلی متر مربعی را که در برابر نور بسیار حساس است و به جای دریافت کننده های نور عمل می کند را در سر این دو مرد نابینا توسط یک عمل جراحی پیوند کرده اند.
در این عمل جراحی تراشه ای پشت شبکیه چشم گذاشته شد و سیمی از آن از زیر پوست به پشت گوش وصل شد.
زمانی که نور وارد چشم می شود و به تراشه می رسد، حس گرهائی که پیامهای الکترونیکی به اعصاب چشم و از آنجا به مغز می رسانند تحریک می شوند.
جساسیت این تراشه رل می توان با قوه بیرونی که به تراشه از طریق دیسکهای مغناطیسی وصل است کم و زیاد کرد.
آقای جیمز می گوید لحظه ای سحر آمیز را دیده است و زمانی که برای اولین بار تراشه شروع به کار کرد نوری دیده است که نشان می دهد که این وسیله کار می کند.
او گفت:"می توانم خط مستقیم و منحنی را از نزدیک ببینم اما تشخیص اجسامی که در فاصله قرار دارند برایم سخت تر است. البته هنوز زود است و باید یاد بگیرم که چگونه از اطلاعاتی که از تراشه به مغزم می رسد، استفاده کنم."
آقای مک لارن کسی است که برای اولین بار در بیمارستان چشم آکسفورد تحت این عمل جراحی قرار گرفته است.
او می گوید:"این اولین باری است که بیماران بریتانیایی که کاملا نابینا بودند قادر هستند چیزهایی را ببینند."
آقای مک لارن می گوید:" در پژوهشهای قبلی که از سلولهای بنیادین و معالجه های دیگر استفاده شده بود بیماران تنها شبحی از نور را می دیدند."
اما آقای میلار، نابینای دیگر، که تحت همین عمل جراحی قرار گرفته است به طور غیر منتظره ای توانسته برای اولین بار و پس از ۲۵ سال خوابهای رنگی ببیند.
آقای مک لارن می گوید ممکن است نتیجه خارق العاده نباشد اما برای شخصی کاملا نابینا که بتواند جهت یابی کند و تشخیص دهد که در و پنجره یک اتاق کجا قرار دارد کمک زیادی است و مورد استفاده قرار می گیرد.
در سال ۲۰۱۰ یک مرد فنلاندی پس از انجام این عمل جراحی موفق به تشخیص کلمات شد. اما این عمل تنها در آزمایشگاه موفقیت آمیز بود.
اما تجهیزات پیوند شده به این دو مرد نابینا مستقل از محیط آزمایشگاه قابل استفاده هستند.
دکنر جکسون هم که یکی از این تراشه ها را پیوند کرده است می گوید:" این آزمایش در مرحال اولیه قرار دارد اما گامی مهم و هیجان انگیز است. ممکن است در آینده به کسانی که بر اثر بیماری رتینیت پیگمانتزا بینایی خود را از دست داده اند کمک کند.
هر دو جراح تاکید می کنند که این تراشه برای درمان نیست و جزئی از آزمایشهای بالینی است. قرار است این تراشه به چشم حدود ۱۲ نابینا پیوند شود.
اگر عاشق فتوشاپ باشید این آینه چیزی است که باید در خانه شما باشد. این آینه ای معمولی است با محیط نرم افزار فتوشاپ. با داشتن آن می توانید هر روز صبح روی صورت خودتان در فتوشاپ کار کنید و احتمالا نتیجه کار خیلی بهتر از آینه های دیگر میشود.
هر چه باشد آنجا که دیگر این ابزارها را در اختیار ندارید ;) برای داشتن این آینه باید ۸۵ دلار هم پرداخت کنید.