تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 21747
بازدید هفته : 120067
بازدید ماه : 138111
بازدید کل : 927995
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
افراد مشهور در طول تاریخ بشریت فراوان هستند. کسانی که به وسیله اقداماتی که انجام داده اند و تغییراتی که در تاریخ به وجود آورده اند مشهور شده اند. در این میان افرادی نیز وجود دارند که تنها با مرگ به خود مشهور شده اند. در این مطلب به معرفی تعدادی از این افراد می پردازیم.
جی دی تیپیت
این افسر پلیس در شهر دالاس در ایالت تگزاس در روز قتل جان اف کندی ریس جمهور آمریکا در ۲۲ نوامبر ۱۹۶۳ در حال گشت با خودروی خود بوده است که به یک اتومبیل مشکوک می شود. بنا بر نظر کمیسیون های تحقیق راننده این خودرو "لی هورلی اوسوالد" ضارب ریس جمهور کندی بوده است.
پلیس مذکور پس از متوقف کردن خودروی مظنون از خودرو خارج شده تا به سمت او برود که ناگهان اسوالد با سلاح کمری ۳ گلوله به سینه او شلیک کرده و سپس از خودرو خارج شده و یک تیر هم به سر او شلیک می کند. به دلیل قتل اسوالد به فاصله کمی پس از دستگیری رازهای زیادی در مورد این ماجرا مخفی مانده است.
ادوارد اسلوویک
این سرباز آمریکایی در زمان جنگ دوم جهانی تنها سرباز آمریکایی بوده است که به دلیل فرار از میدان جنگ اعدام شده است. با وجود اینکه تعداد زیادی از سربازان آمریکایی در طول جنگ دوم جهانی به دلیل فرار از انجام وظیفه محاکمه شدند اما تنها برای ۴۹ نفر از آنان حکم اعدام صادر شده و تنها در یک مورد که به مربوط به این شخص بود به اجرا درآمد. وی در روز ۳۱ ژانویه ۱۹۴۵ تیرباران شد.
جیمز بالگر
این کودک ۳ ساله انگلیسی قربانی یکی از عجیب ترین جنایات در دوران معاصر شده است. وی در روز ۱۲ فوریه سال ۱۹۹۳ میلادی توسط دو پسر بچه شرور ۱۰ ساله از مقابل یک مرکز خرید در شهر لندن ربوده شده و پس از کتک خوردن از این دو کودک بر اثر اثابت ضربه به سرش در کنار یک مسیر ریل آهن به قتل رسید. بسیاری این حادثه را یک شوک واقعی برای جامعه انگلستان می دانند.
مری جو کاپچن
این زن آمریکایی که یک معلم و منشی ساده بود در جریان یک میهمانی با سناتور "تد کندی " به تاریخ ۱۸ جولای ۱۹۶۹ شرکت داشت. پس از اتمام میهمانی سناتور کندی به وی پیشنهاد می کند تا وی را به منزل برساند. این دو در اتومبیل در حال حرکت بودند که به دلیل تاریکی هوا بخشی از مسیر را اشتباه رفته و نهایتا از روی یک پل قدیمی که بر روی یک دریاچه وجود داشته سر در می آورند.
سناتور نمی تواند اتومبیل را کنترل کند و به درون آب می افتند. تد کندی موفق می شود تا از خودور خارج شود اما مری غرق می شود.
کیسی جونز
این مهندس قطار اهل آمریکا یکی از نمادهای این شغل در جهان به حساب می آید. وی به تاریخ ۳۰ آوریل ۱۹۰۰ میلادی در حالی که سعی می کرد قطار خود را از برخورد با قطاری دیگر در ایالت می سی سی پی آمریکا حفظ کند بر اثر برخورد کشته شد. این حرکت وی او را تبدیل به یک قهرمان افسانه ای در آمریکا و سمبل فداکاری در این کشور کرد.
سند همکاری های دراز مدت ستراتیژیک میان افغانستان و ایالات متحده امریکا توسط حامد کرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان و بارک اوباما رئیس جمهور ایالات متحده امریکا طی مراسم خاصی در ارگ به امضا رسید.
حامد کرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان در مراسم امضای سند همکاری های دراز مدت ستراتیژیک میان دو کشور طی سخنانی ضمن خوش آمدید به بارک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده امریکا گفت: "امروز ما سند مهم و تاریخی را به امضا می رسانیم، امضای این سند در حقیقت فصل جدیدی را در روابط میان دو کشور می گشاید با امضای این سند فصل ده سال گذشته بسته می شود و فصل جدید روابط دوستانه و مساوی باز می شود."
رئیس جمهور افزود: "با امضای این سند ما بحیث دو کشور مستقل و دارای حاکمیت، روابط دوستانه، مستحکم و احترام متقابل و روابط بنا یافته با تعهدات متقابل را آغاز می کنیم."
حامد کرزی با توجه بر اهمیت این سند برای کشور های همسایه و منطقه گفت: "امضای سند همکاری های دراز مدت ستراتیژیک میان افغانستان و امریکا نه تنها اینکه تهدیدی را متوجه هیچ کشور سومی منجمله همسایه ها نمی سازد بلکه امیدواریم باعث ثبات، ترقی و رفاه در منطقه ما شود."
رئیس جمهور با اشاره بر اینکه مردم افغانستان در سه دهه گذشته رنج های زیادی را متقبل شده اند و اینکه قربانی های بی شمار مردم ما برای صلح و امنیت هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده است، گفت: " امیدوارم این سند ستراتیژیک که از یک جانب نشان بارزی از اراده مشترک ما برای مبارزه با تروریزم و کمک به امنیت و صلح جهانی و صلح و امنیت افغانستان می باشد، از جانب دیگر موجب مصئونیت و سعادت برای مردم افغانستان گردد."
سپس بارک اوباما رئیس جمهور ایالات متحده امریکا طی سخنانی گفت:" من به افغانستان آمده ام تا این لحظه مهم تاریخی برای هر دو ملت را تجلیل نماییم. من در اینجا حضور دارم تا به پیوند های موجود میان دو کشور مهر تائید گذاشته و از مردم افغانستان و ملت امریکا که طی ده سال گذشته قربانی های زیادی را متقبل شده اند، سپاسگزاری نمایم و امیدواریم تا به سوی یک آینده با امن، صلح آمیز و مرفع برای ملت های هر دو کشور گام برداریم.
باراک اوباما با اشاره بر اهمیت این سند افزود: " امروز ما به کشور های همکار دراز مدت در راستای مبارزه علیه تروریزم مبدل میشویم، نیروهای امنیتی افغان را آموزش میدهیم و نهاد های دموکراتیک را تقویت میکنیم، از انکشاف حمایت به عمل می آوریم و از حقوق بشر همه افغان ها دفاع می کنیم. با امضای این موافقتنامه، مردم افغانستان و جهان باید بدانند که افغانستان امریکا را بمثابه کشور دوست و همکار در کنار خود دارد."
رئیس جمهور امریکا ضمن اینکه اطمینان داد که ایالات متحده در کنار مردم افغانستان ایستاده گی خواهد کرد، گفت: "همزمان با تداوم روند انتقال مسوولیت های امنیتی ، اطمینان دارم که نیروهای امنیتی افغان نیرومند تر خواهند گردید و مردم افغانستان آینده خود را به دست خود خواهندگرفت.
بسم الله الرحمن الرحیم
محترمو حاضرینو!
یوځل بیا جلالتمآب جمهور رئیس بارک اوباما ته ښه راغلاست وایم او د دوی څخه مننه کوم چې یو ځل بیا یې افغانستان ته سفر وکړ او په کابل کې زموږ د هېواد په پایتخت کې تشریف لري. لکه چې خبر یاست، مونږ نن یو ډېر مهم او تاریخی سند امضا کوو. د دې سند امضا په واقعیت کې زموږ د هېوادونو په روابطو کې ، یو نوی فصل پرانیزي. د دې سند د امضا سره به د پخوانیو لسو کلونو فصل تړل کیږي او د مساوي روابطو نوی فصل پرانستل کیږي.
د دې سند په امضا سره، مونږ د دوو مستقلو او حاکمیت لروونکو هېوادونو په توګه دوستانو، ټینګ ، پر متقابل احترام او متقابلو تعهداتو بنا روابط پېلوو.
سند همکاریهای ستراتیژیک در زمینه ای بنا یافته است که دو موافقتنامه اخیراً امضا شده بین افغانستان و ایالات متحده امریکا آنرا برای ما آماده ساخت.
آن دو موافقتنامه عبارتند از:
· موافقتنامه واگذاری همه توقیف خانه هائیکه در دست ایالات متحده امریکا بودند،به دولت افغانستان و
· افغانی شدن عملیات خاص و عملیات شبانه.
حضار گرامی!
امضای سند همکاری های ستراتیژیک بین افغانستان و امریکا نه تنها اینکه هیچ تهدیدی را متوجه هیچ کشور سومی منجمله همسایه های ما نمی سازد، بلکه امیدواریم باعث ثبات، ترقی و رفاه در منطقه ما شود.
حضار گرامی ، آقای رئیس جمهور!
مردم افغانستان در سه دهه گذشته رنج های بزرگی را متحمل شده اند. قربانی های بی شمار مردم ما برای صلح و امنیت هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده است.
امیدوارم، این سند استراتیژیک که از یک جانب، نشان بارزی از اراده مشترک ما برای مبارزه با تروریزم و کمک به صلح و امنیت جهانی و صلح و امنیت افغانستان میباشد، از جانب دیگر، موجب مصونیت و سعادت برای مردم افغانستان گردد. امنیت زمانی در یک کشور معنی دار میشود که حریم خصوصی شهروندان آن از تعرض و مداخلات خلاف قانون، در امان بوده و زنده گی مردم آن از تهدیدها به دور باشد. امری که مردم افغانستان در سه دهه اخیر از آن محروم بوده اند. این مسوولیت دولت افغانستان است تا آرزوی مردم افغانستان را برای رسیدن به یک زنده گی بهتر و مصؤن به واقعیت مبدل کند.
برای ما مردم افغانستان سالهای آینده، سالهای بسیار با اهمیت میباشد. مردم افغانستان مصمم اند تا پروسه انتقال مسوولیت را پیش از پایان سال 2014 به پایان برسانند. گرفتن مسوولیت عام و تام برای کشور از وظایف و مسوولیت های دولت ما میباشد.
با گرفتن این مسوولیت ها ، زمینه برگشت نیروهای کشور های که در دهه گذشته با ما همکار بودند، به کشور های شان فراهم شده و روابط خود را با جهان با نوع جدیدی از همکاری ، سازمان خواهیم داد.
آقای رئیس جمهور!
در اینجا میخواهم که از تمام کمک های که مردم امریکا به مردم افغانستان کرده اند، سپاسگزاری نمایم و از تیم جلالتمآب شما تشکر میکنم برای زمینه سازی پیمان ستراتیژیکی که امروز امضا خواهیم کرد و از تیم جلالتمآب شما خصوصاً آقای کراکر و جنرال الن تشکر میکنم که با تیم افغانستان با صبر و شکیبایی این مذاکرات مشکل را دنبال کرده و نتیجه مثمر را برای هردو کشور رسانیده است.
تشکر
من سالها قبل از حزب اسلامی و در ابتدای ورود امریکایی ها به خاک افغانستان گفته بودم که افغانستان توسط ناتو اشغال شده و فقط خود مردم افغانستان میتوانند به خود کمک کنند، چون تجربه ثابت کرده هر برنامه ای که توسط بیگانگان طراحی شده باشد هیچ وقت موفق نمیشود .
تعدادی از مهاجرین افغانستانی که از ایالت خیبر پشتونخوا پاکستان به ولایت ننگرهار بازگشته اند شکایت از مظالم بی شمار طالبان پاکستانی و نیروهای امنیتی این کشور دارند.
این مهاجرین که تازه به وطن عودت نموده اند میگویند که پولیس پاکستان مهاجرین افغان را در این ایالت به جرم و بهانه اینکه اعضای خانواده های شان در صفوف اردوی ملی افغانستان قرار دارند مورد ضرب و شطم و شکنجه قرار داده و اکثراً آنها را به قتل رسانیده اند.
همچنان حکومت ایالتی این کشور برای مهاجرین افغان دستور ترک این کشور را نیز صادر نموده اند ولی طالبان پاکستانی مانع بازگشت افغان ها به وطن شان میشوند و با اجبار جوانهایشان را مجبور می سازند تا علیه نیروهای امنیتی افغانستان بجنگند و نیز در حملات انفجاری و انتحاری از آنها سربازگیری میکنند.
مهاجرین افغانستانی از ده ها سال بدین سو مظالم و رنج های بیشماری را متحمل شده اند که این درد و مصیبت ها تنها به کشور پاکستان خلاصه نمی شود و هستند مظلومان و ستمدیدگانی که خاطرات تلخ و وحشتناک از زندانهای تل سیاه و سنگ سفید ایران را در سینه دارند و یا هم کسانیکه حین عبور از بحرها طعمه حیوانات آبی شده و یا هم در جنگل های اروپا قبل از رسیدن به مقصد جان های شیرین شانرا از دست داده اند.
ولی پاکستانی ها در عرصه ظلم و شکنجه بالای مهاجرین افغان پیشتاز و سرآیند همگان بوده اند. بدین معنی که اگر مهاجران افغان در سایر کشورها مورد آزار و اذیت قرار می گیرند در نهایت پس از تحمل زندان و آزار و اذیت جسمی و روحی دوباره به کشورشان بازگردانده می شوند ولی تروریستان متحجر و سنگ دل با آنان اجازه بازگشت به وطن شانرا نمی دهند و با اسیرگیری اعضای خانواده جوانان مهاجر آنانرا در جبهات جنگ سوق می دهند و یا هم با پوشاندن واسکت های انتحاری میان افراد ملکی می فرستند که با خود یکجا ده ها هموطن شان را نیز به خاک و خون فرو برند.
این عملکرد زشت و ناروا که در هیچ جای از کتاب اخلاق و انسانیت جای ندارد و اسلام عزیز نیز از آن بشدت بیزار است بگونه آشکار از جانب گروه های مسلح پاکستانی انجام می گیرد ولی حکام پاکستانی از آن اظهار بی خبری می کنند و خود را در کوچه غفلت و تجاهل می زنند و از جانبی هم گرو ههای مسلح مستقر در این کشور را گویا افرادی می دانند که از تحت سیطره و امر این حکومت خارج اند و به این بهانه عملیات های نمایشی و عوام فریبانه را گاه گاهی علیه آنها راه می اندازد.
ولی هر عقل سلیم با برخورد به یک چنین وضعیتی به راحتی می داند که این همه فتنه انگیزی ها از کجا منشاء می گیرد زیرا دور از تصور است که حکومتی با داشتن بیش از یک میلیون ارتش و هزاران کارمند استخباراتی توان مهار گروه های کوچک و بغاوت گر را در خاک خود نداشته باشد.
این مسئله همچو آفتاب روشن است که در پشت این همه دسایس و توطئه های شوم دستان ناپاک جنرالان ارتش و استخبارات پاکستان نهفته است که از خون مهاجرین مظلوم در این کشور سرمایه اندوزی می کنند.
ولی باید بدانند که ظلم و جور بر مظلوم و فقیر مسؤولیت های شدید اخلاقی و اسلامی داشته و از جانبی هم معتقد باشند که اگر امروز این همه جور و ستم بر بالای افغانهایی که مهاجر شده اند وجود دارد فردا شاید عین سرنوشت را آنها خواهند داشت.
الیاس "قاضی زاده"
بر اساس گزارش روزنامه های عرب زبان، یک مشاور سفارت عربستان سعودی در مصر می گوید که سرویس امنیتی مصر سه ماه پیش موفق شد، طرح سه شهروند ایرانی را برای کشتن سفیر عربستان در قاهره خنثی کند.
بنا بر این گزارش ها سامی جمال، مشاور حقوقی سفارت عربستان در مصر روز سه شنبه اول مه (۱۲ اردیبهشت) به روزنامه الحیات گفته است که "سه ایرانی در رابطه با طرح به قتل رساندن احمد قطان، سفیر عربستان در مصر دستگیر شدند."
به گفته او مقام های مصری آن زمان جزئیات این طرح را با وزارت خارجه عربستان در میان گذاشتند، اما این مقام های سعودی ترجیح دادند که در این باره سکوت کنند.
در واکنش به این خبر رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران در کنفرانس خبری روز سه شنبه این ادعا را "بی پایه و اساس" خواند و از مقام های کشورهای منطقه خواست که "با هوشیاری به فکر تأمین منافع ملی خود و منافع جهان اسلام" خود باشند.
آقای مهمان پرست گفت: " ادعاهایی که اساس و پایهای ندارد و در جهت طراحی کشورهایی است که منافع جهان اسلام را در نظر نمیگیرند، تنها میتواند رژیم صهیونیستی و حامیان آن را خوشحال کند. به ویژه اینکه با مشاهده بیداری اسلامی در منطقه شاهد تحرک مردم برای مشارکت در سرنوشت شان، کسب استقلال واقعی، قطع وابستگی به آمریکا و قدرتهای متحد آمریکا هستیم و این نوید منطقهای بسیار مقتدر در خاورمیانه را میدهد."
ماه اکتبر سال گذشته هم آمریکا، ایران را متهم کرد که قصد داشته سفیر عربستان سعودی در واشنگتن را به قتل برساند و یک شهروند ایرانی را به ظن طرح برای ترور سفیر عربستان بازداشت کرد. اتهامی که با واکنش شدید مقام های ایرانی از جمله آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران رو به رو شد که کاملا این اتهام را مردود دانستند.
روابط عربستان سعودی و مصر در روزهای اخیر روز به تیرگی گذاشته است. اوایل این هفته در پی تظاهرات خشونت آمیزی که در قاهره در مخالفت با دستگیری یک وکیل مصری توسط مقامات سعودی برگزار شد، عربستان سعودی سفیرش را از مصر فراخواند و سفارتش را در این کشور تعطیل کرد.
بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی، این کشور همچنین کنسولگری های خود در اسکندریه و سوئز را بسته است.
حمد الجیزاوی، وکیل مصری، در اوایل ماه جاری برای زیارت به عربستان سعودی رفته بود از سوی مقامات این کشور دستگیر شد.
اوباما در سالروز کشته شدن اسامه بن لادن به کابل سفر کرده تا قراردادی را تحت عنوان پیمان استراتژیک با حامد کرزی امضاءنماید که حاصل آن تاسیس پایگاه های نظامی آمریکا به مدت 99 سال در افغانستان است، مثل معاهده دیورند که 99 ساله بود اما همیشگی شد
به گزارش بخش سیاسی شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، بعد از ظهر امروز سه شنبه دوازدهم ماه ثور باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در یک سفر غیر منتظره مانند همه سفرهای گذشته اش، وارد کابل شد.
گفته می شود اوباما در سالروز کشته شدن اسامه بن لادن به کابل سفر کرده تا قراردادی را تحت عنوان پیمان استراتژیک با حامد کرزی امضاءنماید که حاصل آن تاسیس پایگاه های نظامی آمریکا به مدت 99 سال در افغانستان است، مثل معاهده دیورند که 99 ساله بود اما همیشگی شد.
بعد از اجلاس 2010 لیسبون که قرار شد نیروهای بیگانه از افغانستان خارج شوند، آمریکاییها موضوعی تحت عنوان امضای پیمان استراتژیک با افغانستان را مجددا مطرح کردند که این موضوع قبلا در سال 2005 نیز مطرح شده بود. اگرچه پیشنویس این پیمان از طریق رسانهها پخششده و غربیها نیز اعلام میکنند که این پیشنویس کامل نیست و نواقصی دارد ولی واقعیت این است پیشنویسی که در رسانهها منتشر شده، مفاد خطرناکی را هم برای کشورهای منطقه و هم برای ما در بردارد.
بزرگترین نقص این پیمان این است که تکلیف ایجاد و ابقای پایگاههای نظامی آمریکا در افغانستان در آن مشخص نشده و این امر نگرانی کشورهای منطقه را برانگیخته است. مجموعهای از کشورها، از جمله همسایگان و کمی دورتر روسیه و بخشی از کشورهای آسیایمرکزی نگران این موافقتنامه هستند.امضای این پیمان می تواند یادآور تجربهای باشد که آمریکا پس از جنگ جهانی دوم در هر منطقهای که نفوذ کرده، دیگر خارج نشده است.
در صورت تحقق این توافقنامه، از یک سو افغانستان به عرصه رقابت کشورهای دیگر چون روسیه و چین تبدیل خواهد شد و از سوی دیگر آمریکا به جای دستیابی به اهداف استراتژیک خود در منطقه با بحران های جدید مواجه می شود و مهار آنها برای واشنگتن بسیار دشوار خواهد بود.
در واقع وقتی آمریکا تبدیل به یک قدرت نظامی در افغانستان شود به طور طبیعی روسیه و چین هم در عرصه رقابت های امنیتی وارد می شوند و این مساله منطقه را ملتهب خواهد کرد. مقامات افغانستان هم در آن حد از توانایی نیستند که بتوانند با آمریکا مقابله کنند. به معنای دیگر آمریکاییها را ما نیاوردیم که ما بیرون کنیم،مقامات داخلی کشور ما حتی در مورد جابجائی یک سرباز نمی توانند به آمریکا دستور بدهند.
یکی از مهمترین مفادی که مقامات کاخ سفید به دنبال آن هستند این است که آمریکاییها امروز به جهت مصوبه شورای امنیت در افغانستان می باشند، بنابراین بعد از خروج نیروها باید آنجا را ترک کنند. در حال حاضر آمریکاییها در کشور ما پایگاه، تجهیزات، اموال و نیرو دارند و به دنبال قانونمندکردن آنها با اجازه دولت جناب کرزی بعد از خروج هستند تا برای ادامه حضور نیازی به مصوبه شورای امنیت نداشته باشند.
با اجرای این پیمان دسترسی به فضای افغانستان منحصرا در اختیار آمریکا خواهد بود و آنان مجوز هرگونه تردد هوایی و هرگونه عملیات را دارا خواهند بود که در مطالب آتی بصورت مفصل تری به بیان آنها خواهیم پرداخت. فعلا باید منتظر بمانیم تا ببینیم جناب کرزی با جناب اوباما چه گلی پر سر افغانستان خواهند زد.
به قول ما هرچه دیگ باشد به کفگیر بالا می آید. پس منتظر می مانیم تا زد و بندهای پشت پرده این سفر ناخواسته هرچه زودتر فاش گردد.
مصر وارد آخرین مرحله از نخستین انتخابات دموکراتیک در این کشور میشود.
رقابت بین رهبر سابق اتحادیه عرب و اسلامگرایی که سالهای طولانی تحت حکومت حسنی مبارک در زندان به سر برده است، در دور بعد تنگاتنگ خواهد بود.
"امر موسا" دیپلمات کهنهکار و "عبدالمنعم عبدوالفتوح" کاندیدای اسلامگرا موفق شدند آرای بیشتری نسبت به 11 نامزد انتخاباتی دیگر کسب کنند.
موسای 75 ساله قبل از احراز پست ریاست اتحادیه عرب به مدت یک دهه وزیر امور خارجه حسنی مبارک بود و باید نظر مثبت کسانی که به دولت سرنگون شده قبلی بدبین هستند را جلب کند.
عبدوالفتوح 60 ساله در دهه 1970 به عنوان یک دانشجوی فعال با نظامیگری و دیکتاتوری مبارک به مبارزه برخاست و در دهه 1990 به عنوان یکی از اعضای گروه اخوان المسلمین که وی سال گذشته از آن جدا شد، زندانی شد.
وی باید آرا اسلامگرایان را حفظ کند و به غیرمسلمانان ثابت کند به دنبال اعمال تحولات رادیکال در کشور نیست.
انتخابات دور بعد سرنوشت محبوبترین کشور عربی را مشخص خواهد کرد.
تلفات ناشی از غرق شدن کرجی هندی تاکنون به 103 تن رسیده است.
غواصان حرفهای و امدادگرایان سوانح غیرمترقبه در جستجوی دیگر مفقودشدگان هستند.
این کرجی در 13 ماه مارس در رودخانه مگنای منطقه "مونشیگانج" و در 20 مایلی جنوب داکای هند به 2 نیم تقسیم و غرق شد.
یکی از مقامات منطقه اعلام کرد که دست کم 100 تن دیگر هنوز مفقود هستند.
قابل ذکر است که این کرجی حامل 350 مسافر بود.
به اشتراک کنندگان کانفرانس شیکاگو!
افغانستان کشور کشانیده شده بسوی بحران و خلای قدرت منطقوی برای کشورهای بزرگ و مطرح ، برای پیشبرد استراتیژی ها و برتری جوئی های معین و مشخص میان رقبای شان مبدل گردیده است که هرکشور و قدرت منطقوی تلاش دارد تا در جهت رسیدن به اهداف خویش ، بیلانس و سرمایه گذاری خاص خود را داشته باشد.
روی این اصل ضرورت تدویر نشست های نمایندگان و رهبران کشور های حضور یافته در افغانستان در جهت سهمگیری معین مالی ، نظامی و تضمین های حقوقی و مالی به خصوصی خویش را باید جامعه جهانی الی سال 2014 برای کشور و مردم ما داشته باشند تا بتوانند پس از سال 2014 نیز موجودیت شان را قانونیت بخشیده برای آینده ها در منطقه از طریق افغانستان و بنام کمک به افغانستان مطرح باشند.
توقع مردم افغانستان از فیصله های جلسه شیکاگو همانند نتایج کنفرانس و نشست های جلسات یک دهه گذشته نمیباشد که جنگ و ادامه جنگ، تحمیل حتمی و جبری خواست های دشمنان ما در خانه ما باشد، بل ضرورت حقیقی و حقوقی برای رسیدن به ثبات و برگشت به کانون زندگانی مطمئین و آزاد در افغانستان را استحکام بخشیدن قدرت دفاعی و توافق رسیدن به آرامش ملی را در خانه همگانی ما یگانه دست آورد عمده کنفرانس شیکاگو میدانیم ، توقع این است تا راه های برگشت به این الترناتیف را پذیرا باشند و عملی نمایند.
چونکه در استقرار ثبات و استحکام قدرت دفاعی در افغانستان نقش عمده و کلیدی را این کشور ها ایفا نموده میتوانند.
طرح چنین است : دوکتورین نظامی در زمینه دفاع و حراست از ارزش های ملی ، استقلال و تمامیت ارضی قوت های ملی و دفاعی مردم افغانستان بیش از هر زمان دیگر حکم مینماید که باید هیچ قدرت و نیروی نظامی خارجی مسولیت حفاظت از حریم خانه افغانهارا عهده دار نگردد. سه عنصر عمده و اساسی را اشتراک کنندگان کنفرانس شیکاگو در زمینه کمک به افغانستان ضروری پنداشته با دقت و مسولیت بین المللی خویش که به تعهد و فیصله های شورای امنیت سازمان ملل متحد دارند و بر مبنای قطعنامه های این شورا اخذ مسولیت نموده اند تصمیم بگیرند.
اول : قطع بدون قید و شرط حملات نظامی از بیرون مرز های کشور ما به خصوص از طریق خاک پاکستان ، قطع و ارسال ، حمایت از طالبان و تروریستان به وسیله استخبارات نظامی پاکستان امر حتمی بوده شورای امنیت سازمان ملل متحد باید در زمینه تصمیم و تضمین قاطع برای مردم افغانستان بدست بیاورد.
دوم : پاکسازی تمامی مراکز و مدارس نظامی و تروریستی در کشورهایی که ماشین جنگی طالبان را تقویت میدارند و همچنان نابودی کامل کانالهای های اکمالاتی و امداد نظامی و پولی برای تروریستان که به وسیله شیخ های عرب ، تجار و استخبارات منطقه صورت می گیرد ، قطع تولید و ترافیک مواد مخدر در مناطق طالبان.
سوم : تکمیل و تقویت پرسونل مسلکی ، مجهزسازی اردوی افغانستان با قوت های هوائی ، مدافعه هوائی، راکتی و سیستم موشکی دور بردومتوسط زمین به زمین ، سیستم رادار ، مخابره و ارتباط هوائی و زمینی ، تشکیل فرقه هاو قطعات تانک ، زرهدار ، توپجی ، موتردار ، پیاده ، دیسانت ، کشف ، کوماندوی خاص ، قوت های سرحدی ، شامل قول اردو ها در زون های هفتگانه کشور. تا پس از سال 2014 افغانستان و مردمش را با گرانتی بسوی ثبات و امنیت منطقوی بکشانیم.
اگر مراکز موجود طالبان و تروریستان هم مانند امروز فعال باشند و استخبارات پاکستان ماشین تولید انتحاری و تروریستان را در حمایت و اختیارش حفظ نماید و یا اگر در زیر کاسه نیم کاسه های دیگری قرار داشته باشد جنگ افغانستان منطقه را به آتش و خاکستر دایمی مبدل خواهند نمود و آن روز دور نخواهد بود که طالبان و تروریستان را پاکستان بخاطر بقای خویش در منطقه با اسلحه اتومی و زروی خویش مجهز خواهند نمود و همه کشور های منطقه را در زیر تهدید حتمی قرار خواهند داد. در آن صورت برای مردم افغانستان بی تفاوت خواهد بود که جنگ و انتحاری ، طالب و تروریست علیه کدام کشور و قدرت منطقوی می جنگد.
در تصمیمگیری ها که افغانستان و مردمش محور اصلی این کنفرانس است خوب خواهد بود که به خواست و اراده اکثریت ملی و خواست همگانی مردم ما حرمت و احترام قایل گردید.
این را فراموش نباید نمود که مردم افغانستان هیچگاهی احسان و جفای را باهم یکسان مقایسه ندارند.
سنجر غفاری اپریل 2012 مسکو
شماری از هواداران حذب همبستگی ملی (راوایی های سابق) در اعتراض به رویدادهای هفتم و هشتم ثور تظاهراتی را در شهر کابل به راه انداختند. تظاهر کنندگان که بر ضد کمونیست ها و مجاهدین شعار میدادند تصویرهای رهبران کمونیست ها و رهبران مجاهدین را به اتش کشیدند و خواهان عدالت شدند
تظاهر کنندگان از جامعه جهانی و حکومت افغانستان میخواهند تا عاملان رویدادهای هفتم و هشتم ثور را که در نتیجه ان هزاران تن کشته و زخمی شدند و نیز هزاران خانواده بیجا شدند به پنجه قانون بسپارند.