تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 25041
بازدید هفته : 83323
بازدید ماه : 101367
بازدید کل : 891251
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
به نمایش گذاشتن نمادهایی از پوشش شهروندان افغانستانی به رسم اعتراض در یک نمایشگاه از سوی یک نهاد جامعه مدنی مورد استقبال شهروندان هرات قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار پامیر (pamipress.com)، در این نمایشگاه خیابانی از چوکی های مزین به پارچه های رنگ سفید و بر روی زمین یک پارچه سرخ رنگ گذاشته شده بود، نمادهایی از پوشش شهروندان افغانستانی به رسم یادبود از قربانیان و نیز اعتراض به کشتار غیر نظامیان در رویدادهای انتحاری و انفجاری تدویر یافته بود شماری از شهروندان و مسئولین نهادهای فرهنگی، علمی نیز اشتراک داشتند.
سمیه رامش، مسئول نهاد کانون نواندیشان که مجری و طراح این نمایشگاه بود، هدف از برگزاری این نمایشگاه خیابانی را ابراز همدری با قربانیان و نیز ختم کشتار غیرنظامیان از مخالفین دولت عنوان کرد.
به باور خانم رامش، در این اقدام نمادین، پیام صلح خواهی مردم افغانستان و اعتراض به کشته شدن هموطنان مان را به گوش جهانیان خواهند رسید.
این اولین حرکت نهاد غیردولتی در حمایت از قربانیان در حملات اخیر بود که در جریان سال جدید برگزار شده است.
کد (12)
روزی زرعجم را می فرستند تا انسان های بیگناه این مرز وبوم را یکه یکه تیر باران و قتل عام نماید و با افتخار بگوید که از این کار خود لذت می برم ، در ولسوالی گرشک ولایت هلمند کودک معصوم هشت ساله ای را به جرم اینکه پدرش افسر پولیس است ، بیرحمانه به دار می آویزند ، به روی اطفال و شاگردان مکتب تیزاب پاشیده و یا مسموم می سازند ، درب مکاتب و مدارس را به روی شان بسته و حریق می نمایند ، سربازان را که مصروف خدمت جهت فراهم آوری صلح و امنیت و حراست از کشور اند به شهادت میرسانند ، مساجد وعبادتگاه های مسلمین با انفجار و انتحار استقبال میگردد ، گروه خود کش ها انسان های بیگناه و حتی روزه به دهن را که نان آوران اولاد ها و فامیل های شان هستند به خاک و خون می کشانند و این بار در حوادث 27 حمل ، گروه انتحاری ها ، مقر شورای ملی(خانه ملت) را در کابل و دانشگاه ( مرکز علم و معرفت) را در پکتیا نشانه رفته و سبب شهادت ده ها هموطن ما گردیدند.
این کار کدام انسان است؟! بلی جواب واضح است ، کار دشمنان ملت ما ، این اجیران و مزدوران گماشته شده سازمانهای استخباراتی که از سه دهه بیشتر نان مردم ما را در خون تر نموده اند و روز آفتابی را، بالای شان، شام تاریک و همه مردم ما را در کنج و کنار میهن به سوگ و ماتم عزیزان شان نشانده اند و در رژیم چند روزه طالبان که از آن بوی وحشت دهشت و بربریت، بگیر و ببند و بکش به مشام میرسید و میدان تاخت و تاز تروریستان جهان گردیده بود ، قدرت نمایی سازمانهای استخباراتی اجانب و عمال وابسته به آنها در آن زمان به اوج خود رسیده بود و در وضعیت فعلی و شرایط کنونی از زبان هر کس ونا کس آن مولانا فضل الرحمن رهبر جمعیت العلمای پاکستان مبتکر مدارس انتحاری و انفجاری و پدر معنوی طالبان ، قاضی حسین احمد رئیس پیشین حزب جماعت اسلامی پاکستان و حکیم الله محسود رهبر طالبان تولید شده در مدارس سازمان استخباراتی آی اس آی در اینجا و آنجا شنیده میشود که میگویند : (جهاد در پاکستان نه بلکه در افغانستان فرض است و یا بروید در افغانستان جهاد کنید) وبعضی فرماندهان بلند پایه طالبان که با درک حقانیت به پروسه صلح پیوسته اند بار بار تکرار نموده اند وبه صراحت اظهار داشته اند که طالبان خارجی ، هواهان حضور نیروهای بین المللی برای ادامه جنگ در افغانستان هستند و آنا ن هرگز نمی خواهند تا افغانستان و ساکنین آن به صلح پایدار دست یابد.
در این روز ها که بعد از یک وقفه کار شورای عالی صلح مجددأ آغاز و رئیس آن تعین و همزمان هیئات حزب اسلامی حکمتیار به ریاست غیرت بهیر غرض مذاکره با جانب دولت جمهوری اسلامی افغانستان وارد کابل گردید و امیدها گل کرد سازمان استخباراتی کشور همسایه خود را به دور از جریانات و در انزوا دید آتش حسادت شان شعله ور گردید و خواست نشان بدهد که بدون شرکت ما پروسه صلح در افغانستان به پیش نرود و طالبان نیز یک قدرتی اند وهمچنان رسوایی خود را در مورد فرار دست کم چهارصد تن زندانیان از زندان بنو که در جمع زندانیان فراری، شخصی که میخواست جنرال پرویز مشرف را ترور نماید نیز شامل بود، ضعف خود را از نظر وقلم رسانه ها ، تحلیلگران سیاسی ، آگاهان امور نظامی به دور نگهدارد، با اعزام چند تن از اتباع کشور خویش را با ملازمه انتحاری از مدارس ایجاد کرده خود برای کشتن مردم مظلوم و بیگناه ما در شهر کابل و بعضی ولایات پرداخت و با این عمل خود ثابت ساخت که دشمنان ملت افغانستان به خانه ملت و دشمنان علم ومعرفت به دانشگاه حمله نموده ، دشمنان مردم و علم و دانش اند.
از آنجائیکه نیروهای امنیتی ما حمله شان را برق آسا مهار نموده اند و نهاد های امنیتی ما در حال انتقال مسوولیت های امنیتی کشور و خروج نیروهای ائتلاف از وطن خود هستیم جا دارد که جامعه جهانی با در نظرداشت این حقایق، از لحاظ مادی و معنوی این نیروها را مورد حمایت همه جانبه خویش قرار داده افغانستان را در نیرومند سازی ارتش ملی و سایر نهاد های امنیتی، یاری رسانند.
همچنان ثابت گردید که نیروهای امنیتی کشور با جانبازی ها و فدا کاری ها دسایس دشمنان مارا خنثی و از جان و مال ما حراست مینمایند لازم است در این عرصه با نهاد های امنیتی خویش همکاری نزدیک داشته یار ویاور شان باشیم.
پایان
نویسنده: صادق احمدی
حامد کرزی از کشته شدن مسافران در اثر تصادم یک طیاره در پاکستان، شدیداً متاثر گردید.
حامد کرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان از کشته شدن بیش از صد تن در اثر تصادم یک فروند طیاره مسافربری در پاکستان، شدیداً متاثر گردید.
به اساس گزارشات، یک فروند طیاره مسافربری پاکستان حین فرود در نزدیکی شهر اسلام آباد در اثر وضع جوی نا مساعد، به زمین های زراعتی تصادم کرد و تمام سرنشینان آن که تعداد شان به 127 تن می رسید، از بین رفتند.
رئیس جمهوری اسلامی افغانستان با آگاهی از این حادثه، شدیداً متاثر گردیده به نماینده گی از مردم افغانستان، مراتب همدردی و غمشریکی خود را به مردم پاکستان و خانواده های قربانیان این حادثه ابراز می دارد.
حامد کرزی از بارگاه خداوند منان برای خانواده های قربانیان، صبر و شکیبایی تمنا دارد.
یافته های تازه ی ارتش امریکا نشان میدهد که شمار سربازان افغانستان در هنگام فراگیری اموزش به اموزگاران امریکایی شان مواد مخدر میفروشند.
بربنیاد این یافته ها از ماه جنوری سال 2010 میلادی تا ماه دسامبر سال گذشته میلادی 56 سرباز امریکایی در افغانستان به خرید و استفاده ی مواد مخدر متهم شده اند.
بازرسان امریکایی میگویند که در برخی موارد ترجمانان نیروهای امریکایی نیز به این نیروها مواد مخدر می فروشند.
قرار است بریتانیا از سال 2015 میلادی به بعد حدود 110 میلیون دالر سالانه به نیروهای امنیتی افغانستان کمک نماید.
سفارت بریتانیا در کابل با انتشار خبرنامه ای اعلام کرد وزرای دفاع و خارجه ی این کشور در اجلاس بروکسل تعهد سپردند که از اول جنوری سال 2015 سالانه 70 میلیون پوند، معادل110 میلیون دالر را برای نیروهای امنیتی افغانستان کمک نمایند.
گزارش ها میرساند، تعداد نیروهای امنیتی افغانستان در حال حاضر به بیش از 350 هزار تن می باشد که به گفته ی مقام های امنیتی کشور قرار است این نیروها بعد از سال 2015 با توجه به کمک های جامعه جهانی به 230 هزار کاهش یابد.
سايمون گس نماینده ی خاص ناتو برای افغانستان میگوید برای نیروهای امنیتی افغانستان که از وظیفه سبکدوش میشوند، زمینه ی کار مساعد خواهد شد.
امان الله کامرانی یک عضو شورای ولایتی غزنی به بخدی گفت که اخیراً پنجاه باب مکتب در ولسوالی های اندر و دهیک این ولایت، به دلیل تهدید طالبان غیر فعال شده است.
آقای کامرانی می گوید، پیش از این طالبان تهدید کرده بودند که اگر دولت دستور “منع استفاده از موترسایکل” را لغو نکند، آنان دروازه های مکاتب را مسدود می کنند.
استفاده از موتور سايكل بدون پليت، در غزني از آغاز سال گذشته (1390) بدین سو به گونه جدي از سوي دولت ممنوع شده است.
در پی اجرای شدن این دستور، پوليس غزني در يك اقدام بی سابقه، صدها موترسايكل بدون پليت از شهر غزني را جمع آوري کردند.
جنرال زاهد قوماندان امنیه ولایت غزنی هدف از اين كار را تامين امنيت شهروندان غزني عنوان کرده است.
طالبان هشدار داده بودند که داوطلبان امتحان کانکور در غزنی نباید رشته های نظامی و علوم سیاسی را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.
امان الله کامرانی، عضو شورای ولایتی غزنی می گوید که طالبان از چهار شنبه هفته جاری به این سو، تهدیدات خود را عملی کرده و دستور داده اند که دروازه های مکاتب در شماری از ولسوالی های این ولایت مسدود شود.
او ابراز نگرانی کرد که در برخی ولسوالی های دیگر ولایت غزنی که طالبان نفوذ دارد، روند بسته شدن دروازه های مکاتب ادامه خواهد یافت.
موسی خان اکبر زاده والی ولایت غزنی تهدید طالبان مبنی بر منع استفاده از موترسایکل را تایید کرد ولی خبر بسته شدن مکاتب از سوی طالبان را رد کرده است.
همزمان با این حاجي فضل احمد رئيس شوراي عالي صلح غزني به خبرگزاری بخدی گفت:” شورای صلح، به كمك مردم محل تلاش دارد كه مانع اين كار طالبان (مسدود شدن مکتب ها) شود”.
امان الله کامرانی، عضو شورای ولایتی غزنی می گوید که طالبان از چهار شنبه هفته جاری به این سو، تهدیدات خود را عملی کرده و دستور داده اند که دروازه های مکاتب در شماری از ولسوالی های این ولایت مسدود شود.
رئيس شوراي صلح غزني می گوید که در روزهای اخير، بيش از 500 نفر از ولسوالي هاي دهيك و اندر غزني در جلسات مختلف شوراي صلح، شرکت کردند که روی این موضوع نیز با آنان مشوره شده است.”
دل خوش کردن وزیر”"
یک کارمند ریاست معارف غزنی که نخواست نامش گرفته شود به خبرگزاری بخدی گفت که ده ها مکتب در مربوطات مرکز ولایت غزنی نیز مسدود شده است.
این در حالیست که معارف در غزني همواره با تهديد جدی روبرو بوده است.
شماری از شهروندان غزنی می گویند که مسوولان معارف این ولایت برای فعال نشان دادن خود، و “دل خوش کردن” فاروق وردگ وزیر معارف و سایر مسوولان ارشد این وزارت، تهدیدهای متوجه معارف، بخصوص مسدود شدن مکاتب را پنهان کاری می کنند.
پیشتر طالبان هشدار داده بودند که داوطلبان امتحان کانکور در غزنی نباید رشته های نظامی و علوم سیاسی را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.
باشندگان ولایت غزنی می گویند که هم اكنون تمامي مكاتب اناث و برخي از مكاتب ذكور كه از مراكز ولسوالي ها فاصله دارند در شماري از ولسوالي نا امن این ولایت غیر فعال است.
1. هرگز سیگار نکشید و اگر میکشید، نیمه آخر آن را به هیچ وجه نکشید.
2. در حمام هیچگاه مستقیما زیر دوش آب گرم نفس نکشید. کلر یک قاتل تدریجی است.
3. هنگام شارژ موبایل ابتدا شارژر را به گوشی وصل کنید و سپس آن را به برق وصل کنید. بهتر است موبایل خاموش باشد.
4. چای بیشتر از یک روز مانده را اصلا ننوشید.
5. هنگام روشن کردن کولر اتومبیل خود ابتدا به مدت حداقل 5 دقیقه پنجره ها را باز بگذارید و در پمپ بنزینها کولر را خاموش نمایید.
6. غذای خود را بیشتر از یکبار در مایکروفر گرم نکنید و بعد از آن درصورت عدم استفاده دور بریزید.
7. با حیوانات خانگی تعامل مثبت داشته باشید. آنها ممکن است از خیلی از انسانها سالمتر و تمیزتر باشند. عوامل مشترک زیاد آنها با انسان ها می تواند به شکل واکسن در بدن عمل کند.
8. هنگام غذا بین هرلقمه حداقل 1 دقیقه فاصله بگذارید و دو ساعت قبل و بعد از غذا و هنگام آن نوشیدنی ننوشید.
9. هنگام حرکت اتومبیل، پنجره ها را تماما باز نکنید تا هوا بصورت باد وارد مجاری تنفسی نگردد.
10. لوازم آرایشی را بیشتر از 5 ساعت برروی پوست خود باقی نگذارید. سلولهای پوستی نیاز به تعرق و تنفس دارند. درمنزل نیز تا حد امکان از لباسهای گشاد ، راحت و باز استفاده نمایید.
11. موهای خود را بیش از یکبار در شبانه روز شانه نکنید.مراقب ورود شوره سر (حتی بصورت نامرئی) به چشمها و مجرای تنفسی خود باشید.
12. هنگام دویدن و راه رفتن سر خود را بالا نگهدارید. هنگام نشستن و خوابیدن برعکس سر خود را پایین نگهدارید.
13. توجه بیش از حد به وزن، سودمند نیست. بدن انسان قادر است بصورت خودکار میزان ورودی، جذب و میزان دفع را تنظیم نماید و اشتهای طبیعی نیز متناسب با آن میباشد. هرچه قدر دوست دارید بخورید.
14. اگر نیاز مالی ندارید، لازم نیست روزی 8 ساعت کار کنید. بهترین تعداد ساعات کاری بین 5 الی 6 ساعت میباشد.
15. هرگز پشت مانیتور (های قدیمی) که روشن هستند قرار نگیرید. ضرر آنها از خیلی از دستگاههای عکسبرداری بیشتر است.
16. ورزش و تحرک در ابتدای صبح نه تنها سودمند نیست بلکه خطرناک نیز هست. سعی کنید آن را در حداقل 3 ساعت بعد از بیداری و یا عصر انجام دهید.
17. توجه بیش از حد به امور سیاسی، ورزشی و اقتصادی برای سلامت روان مضر بوده و در دراز مدت به علت عدم امکان تسلط بر کنترل آنها، باعث اختلالات روانی میگردد.
18. هیچگاه به پهلو نخوابید. سعی کنید در جهت عمود بر محور مغناطیسی زمین بخوابید.
مردی که دنیای ارتباطات را با اختراع "تار جهانگستر" متحول کرد در مورد خطرات استفاده شرکتهای گوگل، فیسبوک و "اپل" از اطلاعات شخصی کاربران هشدار داد.
به گزارش «راشاتودی»، مردی که دنیای ارتباطات را با اختراع «تار جهانگستر» متحول کرد در مورد اثرات جانبی انقلابی که به پا کرد هشدار داد.
به گزارش «راشاتودی»، آقای «تیم برنرز لی» که استاد دانشگاه «امآیتی» است به مشتریان اختراعش در مورد اثرات استفاده از گوگل و فیسبوک و همچنین تلاشهای دولتها برای سانسور کردن اینترنت هشدار داد.
این استاد دانشگاه در مصاحبهای با روزنامه «گاردین» که روز گذشته منتشر شد ضمن تجلیل از اقدامات شگفتانگیزی که اینترنت میسر کرده است، از کاربران خواست در مورد کارهایی که شرکتهای اینترنتی میتوانند با اطلاعات شخصی آنها انجام دهند هوشیار باشند.
این استاد متولد لندن میگوید با آنکه دنیای اینترنت محیط خوبی برای پاسخگویی به سؤالات، پیدا کردن راه حلهای مشکلات و فراهم آوردن فرصتهای سرگرمی است، اما شرکتهایی که کاربران، اطلاعات شخصی خود را در اختیار آنها قرار میدهند ممکن است لزوما رفتار دوستانهای با آنها نداشته باشند.
این دانشمند علوم رایانه میگوید: «رایانه من اطلاعات زیادی از وضعیت تناسب بدنی من، از چیزهایی که میخورم و جاهایی که در آن هستم، دارد. گوشی من وقتی در جیبم قرار میگیرد از مقدار تمرین بدنی من و اینکه از چند پله بالا رفتهام، اطلاع دارد.»
آقای «برنرز لی» می گوید این مسئله با اینکه سازنده است، اثرات منفی خاص خودش را هم دارد.
وی استدلال میکند: «یکی از مشکلات مخازن شبکههای اجتماعی این است که آنها داده در اختیار دارند و من دادهای در اختیار ندارم. من هیچ برنامهای ندارم که با اجرای آن روی رایانه شخصیام بتوانم از تمام اطلاعاتی که در هر کدام از شبکههای اجتماعی استفاده میکنم، به علاوه تمام اطلاعات موجود در "تقویمم"، به علاوه اطلاعاتم در نقشه اینترنتی و همینطور سایر اطلاعاتم کمک بگیرم تا بتوانم کاملا از آنها به عنوان تکیهگاه استفاده کنم.»
بنا به استدلال این استاد دانشگاه MIT برندگان این جدال نابرابر کمپانیهایی مانند گوگل، فیسبوک و «اپل» هستند که نه تنها اینترنت، بلکه اطلاعات کاربران را تحت انحصار خود در میآورند.
وی میافزاید: «نکته جالب این است که مردم از همان اوان استفاده از اینترنت در مورد مالکیت انحصاری شرکتها نگران بودهاند. آنها ابتدا در مورد کنترل تمامعیار Netspace بر بازار مرورگرهای اینترنتی نگران بودند تا اینکه به تازگی از کنترل کامل شرکت "مایکروسافت" بر بازار مرورگرها دلواپس شدند. بنابراین به نظر من یکی از درسهایی که میتوانیم بگیریم این است که مسائل میتوانند به سرعت تغییر پیدا کنند.»
پرفسور «برنرز لی» اضافه میکند به موازاتی که شرکتها، انحصار روشهای دریافت و ارئه اطلاعات را در اختیار می گیرند، مشتریها با سرعت تمام به این سمت حرکت میکنند که به ترحم آنها وابسته شوند. این استاد دانشگاه، به تلاشهای شرکت "اپل" برای وادار کردن مشتریانش به نحوه استفاده از برنامههای کاربردی حمله میکند و میگوید باید به کاربران اجازه داده شود خودشان در مورد نحوه استفاده از وسایلشان تصمیم بگیرند.
محترم حامد کرزی رییس جمهوری افغانستان پس از انتشار عکس های سربازان آمریکایی با اجساد در افغاسنتان ، در روزنامه لس آنجلس تایمز ، به خشم آمده طی بیانیه ای گفت انتقال سریع و کامل مسئولیتهای امنیتی تنها راه پایان دادن به چنین تجربه های دردآور است.
کرزی عمل سربازان امریکایی را به شدت محکوم کرد و گرفتن چنین عکسهایی را غیر انسانی و تحریک کننده نامید.
عکسها که به سال ۲۰۱۰ بازمی گردد اعضای ارتش امریکا را در کنار اجساد شورشیانی که در حملات انتحاری کشته شدند نشان می دهد.
روزنامه لس آنجلس تایمز روز چهارشنبه دو عکس از ۱۸ عکس را در وبسایت خود منتشر کرد و گفت یک سرباز امریکایی آنها را به شرط ناشناس ماندن در اختیار روزنامه گذاشت تا توجه به شکست رهبری و دیسیپلین در ارتش را جلب کند.
روزنامه لس انجلس تایمز به تازگی یک عکس از یک مجموعه 18 تایی از تصاویر یادگاری سربازان امریکایی با اجساد عاملان حملات انتحاری در افغانستان را منتشر کرده که به سرعت موجب واکنش پنتاگون و مقاملت نظامی ایالات متحده شده است.
انتشار تصاویر جدید که نشان دهنده سوءرفتار نظامیان آمریکایی با اجساد عاملان حملات انتحاری در افغانستان است، به محکوم کردن این بی حرمتیهای انسانی بسنده کرد.