تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 25041
بازدید هفته : 49731
بازدید ماه : 67775
بازدید کل : 857659
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
رییس جمهور پاکستان نگرانی اش را در باره ی حمله های اخیر در افغانستان ابراز میکند.
آصف علی زرداری، با نکاهش شدید این حمله ها میگوید پاکستان در این زمان دشوار در کنار افغانستان خواهد بود.
زرداری همچنان سفیر این کشور در کابل را دستور داده است تا امنیت یک هیات زنان پارلمان این کشور را که هم اکنون مصروف دیدار از افغانستان هستند ، تامین سازد.
اقای زرداری همدردی اش را با خانواده های قربانیان این رویدادها به شمول نظامیان و غیر نظامیان نیز ابراز میکند.
هموطنان ما از دیر زمانی شاهد رخداد های جاری در کشور بوده که دولت جمهوری اسلامی افغانستان همواره آرزوی تامین صلح و امنیت و رسیدن به هدف بزرگ اسلامی و انسانی که همانا عبارت از ختم جنگ و برادر کشی در وطن میباشد در سرلوحه کاری خود دارد و بخاطر نیل به این آرمان بزرگ ابتدا ، کمیسیون تحکیم صلح را به رهبری جناب حضرت صبغت الله مجددی ایجاد و تعدادی از هموطنان فریب خورده ما از این طریق به پروسه صلح پیوستند و از مدت بیش از یک سال میشود که شورای عالی صلح را تشکیل که در پیشبرد رسالت آن قربانی جبران نا پذیر را متحمل، که استاد برهان الدین ربانی ، شهید راه صلح گردید و آنهم از طرف همسایه های نا مهربان راه اندازی گردیده بود و کار شورای عالی صلح را به بن بست مواجه نمود ، بعد از یک وقفه در کار شورای عالی صلح در هفته جاری که رئیس آن تعیین و علاوتأ هیئات جزب اسلامی حکمتیار به ریاست غیرت بهیر غرض مذاکره با جانب دولت جمهوری اسلامی افغانستان وارد کابل گردید به جان همسایه های آزمند ونا مهربان ما آتش حسادت شعله ور گردید و همچنان رسوایی خود را در مورد فرار دست کم چهارصد تن زندانیان از زندان بنو که در جمع زندانیان فراری شخصی که میخواست جنرال پرویز مشرف را ترور نماید نیز شامل بود، ضعف خود را از نظر وقلم رسانه ها ، تحلیل گران سیاسی ، آگاهان امور نظامی به دور نگهدارد، دستگاه استخباراتی آن با اعزام چند تن انتحاری از اکادمی های خود برای کشتن مردم مظلوم وبیگناه ما در شهر کابل و بعضی ولایات پرداخت.
اینکه هدف از طرح ریزی این عملیات چه بود مثل همیشه واضح و مبرهن است، که آی اس آی فقط می خواهند در افغانستان خون بریزانند، قتل کنند، انسان بی گناهی را به مرمی ببندند، زنی را بیوه و طفلی را یتیم بسازند، فرقی نمی کند که قربانی آنها از کدام گروه و جنس اند و چه موقف و موقعیت را در جامعه دارند. صرف می خواهند با این اعمال خویش افغانستان را در منظر جهانیان نا امن جلوه داده و نیروهای امنیتی آن را ناتوان، از ورود سرمایه و سرمایه گزار به این سرزمین جلوگیری و نگذارند افغانستان به یک کشور آباد و مترقی تبدیل گردد، به همین منظور هم انتحاری ها را در افغانستان فرستادند تا خون بریزانند و به عقیده خود شان از این خونریزی و خون ریختاندن لذت ببرند، چون اینگونه آموزش دیده اند، معلمین شان به آنها آموختانده اند که بیرحم و شقی باشند، اما در برابر اینگونه افراد شقی و جنایتکار، نیروهای امنیتی کشور با سرعت چشمگیر، برق آسا و غیر قابل تصور توانستند این جانیان را مهار نموده و از پای در آورند اما نیروهای نو پای امنیتی کشور ما موفق شدند که با مهارت و تجربه ای که حاصل نموده اند حدود سی وپنج تن افراد ملکی راکه در ساحه پارلمان به گرو گان گرفته بودند با از خود گذری زنده وسلامت نجات داده ، با تحمل کمترین خسارات و تلفات این حمله را مهار نمایند،آنهم در مقابل کسانی که فقط به مرگ می اندیشیدند و به خاطر راه یافتن به بهشت خدا به هوتل کابل استار هجوم آورده بودند تا افراد و اشخاص بی گناه را با حمله انتحاری ، به قتل برسانند و خودشان راهی بهشت گردند.!
همه میدانیم که مبارزه در برابر این گونه افراد کاریست بس دشوار، اما نیروهای امنیتی کشور با تجهیزات اندکی که در اختیار داشتند موفقانه این کار را انجام دادند طوریکه قوماندان عمومی آیساف و ناتو از این عملکرد نیروهای امنیتی کشور تقدیر نمود.
اکنون که دارد مسؤولیت به نیروهای امنیتی کشورسپرده شده میرود و خروج تدریجی نیروهای خارجی از افغانستان قرار دارد این عملکرد نیروهای امنیتی کشور تا حدودی از نگرانی شهروندان کشور کاست و بر اعتماد ما و مردم نسبت بر نیروهای امنیتی افزود، این نیرو ها با جان فشانی های خود، مردم را امیدوار ساخت که در صورت خروج نیروهای خارجی از کشور، نیروهای داخلی قادر اند که از وجب وجب سرزمین خویش و منافع ملی اش دفاع نموده و نگذارند که تروریستان دوباره بر کشور سایه شوم خویش را گسترانده و افغانستان را به لانه و کاشانه امن خویش تبدیل نمایند.
از جانب دیگر می طلبد که جامعه جهانی با در نظرداشت این حقایق، از لحاظ مادی و معنوی این نیروها را مورد حمایت همه جانبه خویش قرار داده افغانستان را در نیرومند سازی ارتش ملی و سایر ارگانهای امنیتی، یاری رسانند همچنان ثابت گردید که نیرو های امنیتی کشور با جانبازی هاو فدا کاری ها دسایس دشمنان مارا خنثی و از جان ومال ما حراست مینمایند لازم است در این عرصه با نهاد های امنیتی خویش همکاری نزدیک داشته یار ویاور باشیم.
پایان
نویسنده : صادق احمدی
مقام های محلی ولایت کندز می گویند که قرار است به زودی برنامه ی قیرریزی جاده های مرکز این ولایت آغاز گردد.
محمد انور جگدلک والی کندز، حین عقد قرار داد قیرریزی نزدیک به 10 کیلومتر جاده ی شهری در این ولایت گفت، کار دیزاین و سروی این جاده ها تا یکماه دیگر آغاز خواهد شده و تا 8 ماه دیگر کار ساخت و قیرریزی این جاده ها تکمیل می گردد.
آقای جگدلک افزود، کار ساخت این جاده ها نزدیک به 4 میلیون دالر هزینه برمیدارد که پول آن، از سوی بانک انکشافی آلمان پرداخت می گردد.
والی کندز بر نظارت مردمی این پروژه ها تاکید کرده افزود که کار قیرریزی این سرک ها از سوی قراردادی ها باید به گونه درست عملی گردد.
نشر سریال های کشورهای بیگانه که هیچ پیامی به جز اشاعه فرهنگ بت پرستی و اعتقاد به غیر از خدای یکتا، تعمیم مفاسد اخلاقی و تزلزل روابط مقدس خانواده ها، تشویق به فحشاء و گسترش روابط نامشروع جنسی، حتی با محارم ، ترغیب جوانان به فرار از منزل ، سرکشی از مقررات وضع شده اخلاقی و اسلامی در جامعه و دهها مرض مهلکی که خطرات آن به مراتب بزرگتر و مدهش تر از وابستگی سیاسی رسانه ها به بیگانگان است .
در این روزها اتهاماتی از جانب امنیت ملی افغانستان مبنی بر وابستگی های مالی و سیاسی رسانه های تصویری افغانستان به کشورهای خارجی به گوش میرسد و رسانه های که مورد اتهام قرار گرفته اند ضمن رد صریح این اتهام، خواستار ارائه اسناد و مدارکی که دال برمجرمیت شان باشد گردیده اند.
مسئله رد اتهام وابستگی سیاسی و رسیدگی به اسناد و مدارک اثباتیه جرمی برمیگردد به مقامات عدلی و قضائی کشور که در مطابقت به قوانین و مقررات نافذه کشور به آن عمل میگردد.
ولی بیائید وابستگی این رسانه ها را به کشورهای خارجی از نظر اخلاقی و فرهنگی که نهایت خطرناک و کشنده است مورد مطالعه و مداقه قرار دهیم و به مثابه شهروندان کشور خویش که حق داریم اظهار نظر منصفانه را در مورد نشرات این رسانه ها داشته باشیم سخن به میان آریم و آن این است که آیا نشر برنامه های مبتذل و غیر اخلاقی رسانه های تصویری مانند نشر آهنگ های برهنه و مغایر ارزشهای اسلامی و انسانی و پخش فیلم های هنری خارجی و دارای صحنه های احساسات برانگیز شهوانی مخصوصأ محصول سینماهای هالیود و بالیود وابستگی اخلاقی و فرهنگی بیگانگان نیست؟
و نیز نشر اخبار مدهش و وحشت زاء آنهم در صدر اخبار رسانه به مثابه نشر و پخش فرهنگ خشونت و دهشت نیست؟
و آیا با فرهنگ اسلامیت و افغانیت سازگاری دارد؟
و یا هم نشر سریال های کشورهای بیگانه که هیچ پیامی به جز اشاعه فرهنگ بت پرستی و اعتقاد به غیر از خدای یکتا، تعمیم مفاسد اخلاقی و تزلزل روابط مقدس خانواده ها، تشویق به فحشاء و گسترش روابط نامشروع جنسی، حتی با محارم ، ترغیب جوانان به فرار از منزل ، سرکشی از مقررات وضع شده اخلاقی و اسلامی در جامعه و دهها مرض مهلکی که خطرات آن به مراتب بزرگتر و مدهش تر از وابستگی سیاسی رسانه ها به بیگانگان است.
زیرا حل وابستگی سیاسی به سادگی و با تأدیب فرد وابسته مقدور و متصور است. ولی آنچه در اذهان و افکار عامه زرق میگردد، علاج آن نه تنها دشوار بلکه در مواردی ناممکن میگردد.
رسانه های که اتهام وابستگی سیاسی بیرونی را از خود رد می نمایند و یا هم آنعده رسانه های که مورد اتهام قرار نگرفته اند فراموش نکنند که تمامی شان به ارتکاب جرم پخش فرهنگ بیگانه که مغایر منفعت ملی و خلاف ارزشهای انسانی و اسلامی است متهم اند که باید به آن پاسخ دهند.
اگر پاسخ این باشد که مدرک عایداتی و جذب بیننده و علاقمند را از این مجراء جستجو می نمایند، باید بدانند که از نظر اخلاقی و اسلامی هرنوع عاید و مفادی که اساس و مبناء اش حرام باشد خودش نیز حرام بوده و استفاده از آن پیگرد شرعی و قانونی دارد و می باید از آن اجتناب گردد.
به هرحال اعتقاد مردم افغانستان این است که اگر در مورد وابستگی سیاسی و منابع مالی رسانه اسناد و شواهد مؤثقی وجود ندارد، برائت شما در دستگاه عدلی و قضائی که اساس حکم آنها را موجودیت اسناد و شواهد دال برمجرمیت تشکیل میدهد، تضمین است ولی وابستگی فکری و فرهنگی شما با بیگانگان همچو آفتاب روشن است.
مشوره مردم افغانستان این است تا رسانه های محترم تصویری، صوتی و چاپی افغانستان مطابق رسالت و وظیفۀ که مطابق قانون اساسی و سائر قوانین نافذه کشور دارند، نشرات نمایند و برنامه های خود را مطابق اقتضاء و شرایط اخلاقی و اجتماعی افغانستان عیار سازند و جوانان را دعوت به زندگی مسالمت آمیز و دور از خشونت خانوادگی و مشکلات اخلاقی دعوت نمایند تاعوایدی را که از این مجراء بدست می آورند حلال باشد و نیز بار مسؤولیت های دنیوی و اخروی از شانه ها در پیشگاه خداوند و هم ملت افغانستان مرفوع گردد.
الیاس قاضی زاده
براساس گزارشهای بدست آمده ، استراليا قصد دارد نيروهايش را يكسال زودتر از زمان تعيين شده از افغانستان خارج كند و بدين ترتيب اكثر نيروهاي استراليايي در سال 2013 از افغانستان خارج خواهند شد.
استراليا پيشتر به دليل طولاني شدن جنگ در افغانستان و مشكلات ايجاد شده در اين جنگ با فشارهاي فراواني مواجه بوداست.
خروج اكثر نيروهاي استراليايي از افغانستان در سال 2013، احتمالا پيش از برگزاري انتخابات آينده در اين كشور انجام خواهد شد.
روند خروج نيروهاي استراليايي از افغانستان زماني آغاز خواهد شد كه حامد كرزاي رئيسجمهوري افغانستان اعلام كند.
افغانها مسئوليت امنيت استان اروزگان را جايي كه نيروهاي استراليايي در آنجا مستقر بودهاند، در اختيار گرفتهاند.
پارک Tobu World در شهر Nikko کشور جاپان جایگاه نمایشگاه مدلهای کوچک شده ساختمانها و آثار معروف دنیا میباشد. این مدلهای مینیاتوری در ابعاد 1/25 ابعاد آثار واقعی هستند. برای این آثار مینیاتوری در حدود 140000 انسان مینیاتوری طراحی شده است که چهره هیچ کدام شبیه دیگری نمیباشد. همچنین این پارک دارای بیش از 20000 درخت در ابعاد کوچک شده میباشد. طراحی و راه اندازی این پارک بزرگ و دیدنی بیش از 5 سال زمان برده است که شامل 45 نسخه از ساختمانها و سازه هایی است که در لیست سایت های میراث جهانی یونسکو هستند. در میان بناهای مختلف، وجود برج های دوقلو مرکز تجارت جهانی در این مجموعه است که در دنیای واقعی وجود خارجی ندارند.
تحقیقات و گزارشات مجلهی (ARD) در خصوص عوارض احتمالی داروی لاریام (Lariam ) نگرانیهای شدیدی ایجاد نموده و بسیار بحثانگیز شده است.
روزنامه دیلی میل16آوریل(28 ماه حوت) در خبری نوشت: «آلمان نگران ابتلای بسیاری از نظامیانش به انواع بیماریهای خطرناک عصبی، به خاطر استفاده از داروی (Lariam) است.»
تحقیقات و گزارشات مجلهی (ARD) در خصوص عوارض احتمالی داروی لاریام (Lariam ) نگرانیهای شدیدی ایجاد نموده و بسیار بحثانگیز شده است.
لاریام (Lariam )، داروی ضد مالاریا و نیز نوعی مخدر است که به تأیید اولیه پزشکان هیچگونه عوارض جانبی نداشته است. اما تحقیقات پزشکی انجام شده توسط این مجله نشان میدهد که این دارو میتواند عوارض جانبی بسیار خطرناکی چون «روانپریشی، اضطراب، حملات پانیک، افسردگی(Depression) و ...»
را در پی داشته باشد.
ظاهراً تاکنون هزاران تن از نظامیان آلمانی (لابد اعزامیها به افغانستان، عراق و ...) از این دارو استفاده کردهاند.
بنا به گزارش مجلهARD : به رغم عوارض احتمالی بسیار شدید عصبی و روانی این دارو، هنوز ارتش آلمان مصر است از آن استفاده نماید.
بنابراین گزارش نتایج تحقیقات پزشکی ارتش آلمان با تحقیقات انجام گرفته توسط مجله ARD کاملاً متضاد است. در حالی که ارتش مدعی بیضرر بودن این داروست، تحقیقات پزشکی مجله اثبات کرده که ممکن است مصرف کنندگان به بیماریهایی که شدیداً روی سیستم عصبهای اصلی تأثیر میگذارد، مانند روانپریشی، عصبی، افسردگی ... و حتی توهم و هراس مبتلا گردند.
بنابراین گزارش یکی از سربازانی که این دارو را مصرف کرده است در گفتگو با گزارشگر اظهار نمود: «به ما فقط گفتند ممکن است دو روزی احساسی مانند آنفولانزا داشته باشید و از این که ممکن است این دارو اثرات سوء روانی و عصبی نیز داشته باشد، چیزی به ما گفته نشد»!
ارتش آمریکا این دارو را کنار گذاشته است.
در گزارشات ارتش امریکا، موارد بسیاری از خودکشی به علت مصرف این دارو ثبت شده است.
دکتر البست ریچی(Dr. Elsbeth Ritchie )، روانپزشک ارتش ایالات متحده گفته است: از هر چهار سرباز مصرف کنندهی لاریام (Lariam )، یک نفر از عوارض عصبی آن رنج میبرد!
بنابر همین گزارش ارتش نروژ از سال 2010 استفاده از این دارو را کنار گذاشت و در ارتش هلند نیز فقط در موارد بسیار نادر از آن استفاده میشود، اما در ارتش آلمان هیچ بحثی از کنار گذاشتن آن نیست.
بسیاری از کارشناسان پزشکی در دوایر رسمی اعلام کردهاند که ارتش باید سریعاً مصرف این دارو را کنار بگذارد. چرا که عوارض ویرانگری در پیدارد و حتی میتواند به عصبیت و پرخاشگری مصرف کننده منجر گردد که به ویژه برای نیروهای مسلح به هیچ وجه مناسب نیست.
شبکه تلویزیونی المنار گزارش داد عربستان سعودی به دنبال احداث دیوار حائل در مرز این کشور با یمن است.
این شبکه افزود : مقامات عربستانی با حفاری های خود در مرز این کشور با یمن به دنبال احداث دیوار حائل در نزدیکی روستای ام القویع هستند.
محافل مردمی یمن ساخت این دیوار را نقض توافق نامه مرزی جده امضا شده میان دو کشور می دانند.
ام قویع تنها روستای یمنی نیست که این دیوار مرزی آن را تهدید کرده است بلکه بولدوزرهای سعودی خود را به شهر مُنَبَّه در استان صعده رساندند و پنج روستای یمنی مرزی را تخریب و ساکنان آن را به داخل این کشور آواره کردند و پس از این تخریب سیم های خاردار مستقر کردند.
تاکنون دولت جدید یمن که در ریاض متولد شده، هیچ موضع رسمی در این زمینه اتخاذ نکرده است ولی محافل سیاسی و رسانه ای یمن این اقدام سعودی ها را نقض توافق نامه مرزی جده دانستند که در سال 2000 امضا شد.
بر اساس این قرارداد بیست کیلومتر از مجموع هر دو طرف مرز تحت نظارت مشترک دو طرف قرار دارد.
اولین کشوری که پس از حملات یکشنبه گذشته تصمیم به خروج نظامیانش از افغانستان گرفت استرالیا است.
استرالیا اگر چه عضو پیمان ناتو نیست ولی از متحدان اعضای ناتو است و در چارچوب سیاستهای این پیمان در افغانستان عمل می کند.
پیش از این اسپانیا اعلام کرده بود که در نیمه اول سال 2013 کلیه نیروهای خود را از افغانستان خارج می کند.
نیکولا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه نیز اعلام کرده است که نیروهای نظامی کشورش را تا پایان سال 2013 از افغانستان خارج خواهد کرد.
البته در اینکه سارکوزی تا آن زمان در کاخ الیزه باشد تا بتواند به وعده خود عمل کند تردید بسیاری زیادی وجود دارد.
فرانسه در 22 اوریل انتخابات ریاست جمهوری را پیش روی دارد و آخرین نظرسنجیها نشان می دهد که سارکوزی شانس کمی برای پیروزی در این انتخابات دارد.
اگر فرانسوا اولاند بر اساس نظرسنجیها به کاخ الیزه راه یابد احتمال اینکه نیروهای فرانسوی زودتر از وعده سارکوزی از افغانستان خارج شوند بسیار زیاد است.
فرانسوا اولاند یکی از وعده های انتخاباتیش خروج نظامیان فرانسوی از افغانستان است.
درهر حال ناتو با چالش جدی درافغانستان مواجه است.
دولتهای اروپایی اما بیش از آنکه نگران موقعیت و اعتبار ناتو در افغانستان باشند مسائل داخلی کشورشان را در الویت قرار داده اند.
این برای امریکا که به دنبال تبدیل ناتو به پلیس جهانی و در خدمت سیاستهایش است یک شکست بزرگ است.
یک مورد فحشا که در میان اعضای خدمات امنیتی آمریکا صورت پذیرفت باعث شرمساری رییس جمهور آمریکا در نشست قارهء آمریکا شد که در روز یکشنبهء همین هفته برگزار گشت.
به گزارش رویترز ، در پی این رسوایی ۱۱ مأمور امنیتی به آمریکا بازگردانده شدند و ۵ سرباز به خاطر رفتار نامناسبشان در کلمبیا، جایی که نشست برگزار شده است توبیخ شدند.
براساس گفتهء پلیس کلمبیا و واشنگتن پست این مأمورین تعدادی از فاحشه های آن منطقه را به محل اقامت خود در هتل آورده بودند.
بازتاب این رسوایی تا به حدی بود که قایم مقام سرویس امنیتی، پال موریسی، اعلام کرد که این کارکنان از کار خود تعلیق شده اند تا به اتهامات آنها رسیدگی شود. این اتفاق باعث کدر شدن فضای اجلاسی شد که در روزهای شنبه و یکشنبه صورت پذیرفت و بسیاری از مباحث مهم ناگشوده ماندند.
یک دیپلمات آمریکایی در این باره با خنده می گوید: "برای صبحانه قرار بود من نشستی داشته باشم که در آن اوضاع تجارت و مواد مخدر را بررسی کنم اما همهء آنچه نمایندگان دیگر کشورها می خواستند از من بشنوند دربارهء موضوع رسوایی اخیر بود."
یکی از اعضای مجلس آمریکا که در حال حاضر در کمیتهء بررسی اتهامات این مأمورین امنیتی قرار دارد در مصاحبه با سی.ان.ان. می گوید که این یازده عضو سرویس امنیتی مشخصا تعدادی زن را به اتاق هتل خود برده بودند.
این اتفاق یک یا دو روز پیش از رسیدن بارک اوباما به کلمبیا در روز جمعه در یک شهر ساحلی تاریخی در کرانهء دریای کاریبین صورت گرفته است. در این مذاکرات اوباما هیچ اشاره ای به این اتفاق نکرد و حتی بعدها محکوم شد که بیشتر به جای پرداختن به مسایل آمریکای لاتین به موضوعاتی همچون عراق و افغانستان و دیگر نقاط جهان پرداخته است. اوباما در ابتدای سخنانش برای گروه اقتصادی این نشست گفت:"تاکنون اینچنین از همکاری با برادرانمان در آمریکای لاتین خشنود و هیجانزده نبوده ایم."
همچنین اوباما مژده افزایش واردات و صادرات را برای نزدیک یک بیلیون مصرف کننده در شمال و جنوب قارهء آمریکا مطرح کرد. البته این قضیه از آنجایی جالب است که در حال حاضر این چین است که رتبهء اول صادرات به کشورهای آمریکای لاتین را داراست.
بسیاری از نمایندگان کشورهای آمریکای لاتین از آمریکا انتظار داشتند تا برروی موضوعاتی همچون سازش با کوبا رویهء مشخصتری را پیش بگیرد و در مورد قاچاق مواد مخدر در این قاره قوانین مستحکم تری را تدوین کند تا سود این تجارت مرگبار را با تدابیری عمیق کاهش دهد. اوباما در پاسخی کنایه ای به اینگونه سخنان گفت: "ریشهء بعضی از این مشکلات به قبل از تولد من بازمیگردند."
وزیر امور خارجهء آرژانتین به رسانه ها گفت که کشور او موافقت ۳۲ کشور را برای حضور کوبا در نشست آتی به آمریکا عرضه داشته است اما این پیشنهاد از سوی آمریکا پذیرفته نشده است.
بر اساس نتایج تازهترین نظرسنجی صورت گرفته در فرانسه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری این کشور، "نیکلا سارکوزی" به عنوان نامحبوبترین رئیسجمهور این کشور شناخته شده و ۶۴ درصد فرانسویان از وی ناراضیاند.
به گزارش شبکه "یوروپ 1"، نتایج تازهترین نظرسنجی نشریه "ژرونال دو دیمانش" نشان میدهد،هماکنون 64 درصد فرانسویان از "نیکلا سارکوزی" ناراضی هستند و تنها 36 درصد مردم از وی رضایت دارند.
این در حالیست که بر اساس این گزارش، در نوامبر 1965 و آوریل 1988، 54 درصد مردم فرانسه از "شارل دوگل" و "فرانسوآ میتران" رضایت داشتند و هیچ یک از رؤسای جمهور جمهوری پنجم فرانسه تاکنون در پایان دوران ریاست جمهوری خود، به این اندازه نزد مردم کشورش نامحبوب نبوده است.
بر اساس این گزارش، "والری ژیسکاردستن" پیش از در دست گرفتن قدرت در آوریل 1981 به زحمت بالاترین نرخ محبوبیت مردمی را از آن خود کرده بود. اما آیا میتوان در این خصوص سارکوزی را با پیسکاردستن مقایسه کرد؟
این پرسشی است که "فردریک دابی" مدیر بخش افکارسنجی مؤسسه "ایفوپ" در نشریه ژورنال دو دیمانش به آن پاسخ میگوید.
به گفته فردریک دابی، اگرچه میزان محبوبیت مردمی سارکوزی و ژیسکاردستن در بارومترهای نظرسنجی نزدیک به هم است، اما میزان نارضایتی مردمی از این دو با یکدیگر اختلاف چشمگیری دارد به گونهای که هماکنون 64 درصد فرانسویان از سارکوزی ناراضیاند حال آنکه در آن زمان میزان نارضایتی مردمی از والری ژیسکاردستن 46 درصد بود.
به نوشته یوروپ 1، این پاسخ به خوبی مشخص میکند که چرا انتخابات ریاست جمهوری 2012 فرانسه بعد رفراندوم ضدسارکوزی به خود گرفته است.
انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در دو دوره طی روزهای 22 آوریل (3 اردیبهشت) و 6 ماه مه (17 اردیبهشت) برگزار خواهد شد و طی آن نامزدها برای سکانداری کاخ الیزه به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.