تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 25041
بازدید هفته : 54160
بازدید ماه : 72204
بازدید کل : 862088
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
مالدیو کشوری است جزیرهای در اقیانوس هند که پایتخت آن ماله است. مجمع الجزایر مالدیو در جنوب غربی کرانههای هندوستان قرار گرفته و کوتاهترین فاصلهٔ آن تا کرانههای هند، ۶۰۰ کیلومتر است. مجمع الجزایر مالدیو را 1200 جزیره بر روی اقیانوس هند تشکیل می دهند که به شکل یک پرنده در حال پرواز دیده می شوند ولی تنها ۲۰۲ جزیره از آنها مسکونی هستند. در کل می توان گفت که مالدیو سرزمین جزیرههاست؛ جزیرههایی کوچک که با فاصلههای کمی از هم این کشور را میسازند. شاید بتوان این کشور را آرامترین جای کرهی زمین نامید.
بنا به گزارش مرکز تحقیقاتی سرطان بریتانیا، سرطان ریه در زنان افزایش یافته است.
گفته می شود بیش از ۱۸ هزار زن در سال ۲۰۰۹ میلادی به سرطان ریه مبتلا شدند.
این در حالی است که تعداد مبتلایان به این نوع سرطان در سال ۱۹۷۵، هشت هزار نفر بوده است.
بنا به تحقیقات علمی ۸۰ درصد سرطان ریه به استعمال دخانیات مرتبط است.
در سال ۲۰۰۹ ، ۲۳ هزار مرد به این بیماری مبتلا بودند اما از میزان این نوع بیماری در مردان به سرعت کاسته شده است.
از هر ۱۰۰ هزار مرد، کمتر از ۵۹ نفر به این بیماری مبتلا هستند و این شمار در سال ۱۹۷۵، ۱۱۰ نفر بوده است.
تحقیقات نشان می دهد که از هر ۱۰۰ هزار زن هم ۳۹ نفر در سال ۲۰۰۹ و ۲۲ نفر در سال ۱۹۷۵، به این بیماری مبتلا بوده اند.
میزان کشیدن سیگار در بریتانیا در سال ۱۹۶۰، ۴۵ درصد بوده ، اما این میزان به ۲۰ درصد کاهش یافته است.
میزان استعمال دخانیات در مردان در سالهای جنگ جهانی دوم در بالاترین حد خود قرار داشته اما اکنون به ۲۲ درصد کاهش یافته است.
سرطان ریه در مردان سه دهه پس از جنگ جهانی به اوج رسید.
سارا هیوم، مدیر اطلاعات مرکز تحقیق سرطان بریتانیا می گوید:" قربانیان سرطان ریه رو به افزایش است."
خانم هیوم می گوید: "از هر ۵ نفر مبتلا به سرطان ریه، ۴ نفر از آنها بر اثر کشدن سیگار به این نوع سرطان مبتلا می شوند. البته یک نفر از ۵ نفر هم به دلایل دیگر سرطان می گیرد."
او می گوید: "بسیار مهم است که اگر فردی سرفه اش بیش از سه هفته طول بکشد یا بدتر شود بلافاصله به پزشک مراجعه کند."
به عقیده خانم هیوم هیچگاه برای ترک سیگار دیر نیست و این کار خطر ابتلا به سرطان ریه و امراض دیگر را کاهش می دهد.
در پی حمله پیکارجویان به بازداشتگاهی در پاکستان، نزدیک به ۴۰۰ زندانی موفق به فرار از آنجا شدند.
بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، ده ها پیکارجوی اسلامگرا با استفاده از سلاح های گرم به این زندان که در شمال غربی پاکستان قرار دارد، حمله کرده اند.
بر اساس این گزارش گروه طالبان این عملیات را بر عهده گرفته است و عده ای از زندانیان فراری، خود پیکارجو بوده اند.
این زندان در نزدیکی شهر بانو، در مرز پاکستان قرار دارد، ناحیه ای که به لحاظ امنیتی ناپایدار است.
یک سخنگوی طالبان به خبرگزاری رویترز گفته است: "ما صدها نفر از یارانمان را در این حمله آزاد کرده ایم. تعدادی از این افراد به مقصدهای خود رسیده اند و تعدادی دیگر نیز در راه هستند."
افتخار خان، یک مقام ارشد پلیس در بانو به خبرگزاری فرانسه گفته است سه نفر از نیروهای پلیس در این حمله زخمی شده اند.
مقام های پلیس در این منطقه می گویند افراد مسلح با ماشین وارد محوطه زندان شدند دست به شلیک گلوله و پرتاب نارنجک زدند.
آنها می گویند از حدود هزار زندانی که در این بازداشتگاه به سر می بردند، ۳۸۱ فرار کرده اند.
دست کم ۲۰ نفر از این زندانیان "خطرناک" به شمار می روند. پلیس می گوید یکی از آنها، عدنان رشید، عضو پیشین نیروی هوایی پاکستان بوده است که به علت حمله به پرویز مشرف، رییس جمهور پیشین، به اعدام محکوم شده است.
عالم مقبول، خبرنگار بی بی سی در اسلام آباد می گوید این حمله برای نیروهای امنیتی پاکستان که توانسته بودند قدرت پیکارجویان در این منطقه را کاهش دهند، یک عقب گرد به حساب می آید.
به گزارش بخش سیاسی شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، وزارت حج و اوقاف در یک اقدام تقریبا بی سابقه از مردم خواست تا ملا امامانی را که خلاف منافع ملی افغانستان و پیاده کردن اهداف کشور های بیگانه در مساجد فعالیت می کنند به آن وزارت معرفی کنند، تا مطابق قانون با آنان برخورد شود.
محترم داعی الحق عابد معین وزارت حج و اوقاف افغانستان، از مردم تقاضا کرد تا در صورت برخورد با چنین اشخاص در مساجد، این وزارتخانه را در جریان قرار دهند و افزود: پیام من به مردم اینست که در صورت برخورد با امامانی که از وظایف شان سوء استفاده کرده و برخلاف منافع ملی افغانستان تبلیغات می کنند و یا بر علیه حکومت، آنهم بخاطر تامین منافع کشورهای ایران و پاکستان فعالیت می کنند، در قسمت معرفی آنان با وزارت همکاری کنند.
این جوان تازه به دوران رسیده همچنین گفت: برخی از علمای دینی متهم به این امر هستند که اگر این اتهام بر علیه این علما اثبات شود، صد در صد از وظیفه سبک دوش خواهند شد.
مسئولان ریاست امنیت ملی نیز گفته اند با همکاری وزارت حج و اوقاف، یک سلسله برنامه هایی را برای ملا امام های مساجد روی دست گرفته اند که علما باید براساس آن که مطابق منافع ملی کشور است، رفتار نمایند به همین جهت شش هزار عالم دین طی سمینارهایی آموزش دیده اند تا در یک صد و شصت هزار مسجد کنونی کشور فعالیت نمایند.
درباره این تصمیم وزارت حج و اوقاف باید گفت: جامعه ما یک جامعه اسلامى است و مردم افغانستان همه مسلمان هستند، بنابراين در چنين جامعه ای، نقش علماى دين، ملا امامان و خطباى مساجد بسيار موثر است و آنها مى توانند مردم را آگاهى دهند و بر افکار، اذهان و حتی دل هایشان حکومت کنند.
درباره نفوذ طالبان در برخی از مساجد کشور و سوء استفاده شماری از ملا امامان از سمتشان، برای تبلیغ به نفع طالبان و القاعده که به بهانه آزادی بیان صورت می گیرد، نیز شکی نیست.
اما درباره اینکه یک وزارتخانه برای همه ملا امامان و خطیبان محترم مساجد تعیین تکلیف نماید و بگوید چه بگویید و چه نگویید، انصافا کاری غیر معقول به نظر می رسد! چرا که وظیفه عالم دینی دفاع از حقایق اسلام و حدود احکام الهی است نه مناقع دولت.
بارها دیده شده که ملاامامان به بهانه حفظ منافع ملی و خواسته دولت، از نشر حقایق موجود خودداری کرده اند و دربرابر اعمال جنایتکارانه مخالفان دولت به بهانه مصالحه سکوت نموده اند. آیا وظیفه یک عالم دینی را خدا و رسول تعیین می کنند یا دولت و وزارتخانه ها؟
همگان می دانند مسجدی که که از آن علیه منافع مردم و کشور کار گرفته شود، مسجد نیست و عالمی که حب وطن نداشت، عالم نیست. اما اینکه این عالم و این مسجد نیز در اختیار صد در صدی دولت و حکومت قرار گیرد و وظیفه اسلامی و شرعی خود را فدای وظیفه دولتی اش نماید که دیگر صد واویلا به حال این مسلمان و اسلام.
اینکه وزارت حج و اوقاف گفته است تا از منابر به نفع کشورهای بیگانه تبلیغات نشود، صحیح. اما اینکه به خاطر منافع ملی که دولت آن منافع را تعیین می کند، سکوت کردن را هیچ کس نمی پذیرد. به طور مثال دولت می پسندد که با طالبان پرورش یافته دست آمریکا که هر روز جنایات بیشتری مرتکب می شوند، مصالحه کند و آنها را برادر خطاب نماید. این خواسته دولت است که فکر می کند منافع ملی در آن نهفته، نه گفته دین و شریعت.
دولت دوست دارد به بهانه منافع ملی با کشورهای کفر پیمان استراتژیک بلند مدت امضاء نماید تا آنان همچنان به غارت و تجاوزگری خود در افغانستان ادامه دهند، ملا امامان هم که رهبری معنوی مردم اطراف خود را بر عهده دارند، سکوت نمایند و هیچ نگویند. حال خواه خلاف گفته اسلام و شریعت باشد ،خواه مطابق با آن.
این که نشد عالم اسلامی، شد یک عالم افغانستانی. اگر مردم ما به ملا امامان احترام میگذارند و از آنان پیروی می کنند، صرفا به خاطر اسلام است، نه چیز دیگر. پس بهتر است ملا امامان به وظیفه شرعی خود عمل کنند تا به وظیفه حکومتی خود. و با توجه به دستورات الهی و منافع اسلامی، منافع ملی را نیز حفظ نمایند.
يك زن 36 ساله عضو پارلمان افغانستان قصد دارد براي انتخابات رياستجمهوري كشور كه قرار است در سال 2014 ميلادي برگزار شود، خود را نامزد كند.
اين زن ۳۶ ساله كه "فوزيه كوفي" نام دارد، داراي دو دختر است و از سياستمداران ولايت بدخشان افغانستان محسوب مي شود.
وي در مصاحبهاي با خبرگزاري رويترز ميگويد: مطمئنم كه مبارزات انتخاباتي من جزو جنجاليترين مبارزات خواهد بود و با مشكلات زيادي مواجه خواهم بود.
فوزيه كوفي اولين فردي است كه تمايل خود را براي نامزدي در انتخابات رياست جمهوري افغانستان اعلام كرده است و كانديداتوري وي بعد وسيعي در بر خواهد گرفت.
اين نامزد زن پست رياست جمهوري افغانستان در ادامه مصاحبه خود افزود: بسيار آسان است كه يك زن را در افغانستان مورد حمله قرار دهيم و اتهاماتي را عليه يك زن مطرح كنيم و سپس زندگي سياسي وي براي هميشه پايان مييابد.
اين زن جوان در گذشته نيز همكاران مرد خود را با عضويت در پارلمان و سپس به دست گرفتن سمت معاون رئيس پارلمان شگفتزده كرده بود.
وي اولين بار در سال ۲۰۰۵ ميلادي به عنوان نماينده پارلمان افغانستان و يكي از ۹۰ زن از ۲۴۰ عضو پارلمان انتخاب شد. وي بار ديگر در سال ۲۰۱۰ ميلادي در همين سمت انتخاب شد.
اين زن جوان كه نوزدهمين فرزند از ۲۳ فرزند پدر چند زنه خود است، خانوادهاش را با اين تصميم در مورد كانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري شگفتزده كرد.
وي حتي اولين دختر تحصيل كرده از خانوادهاش محسوب ميشود، چراكه براي رفتن به مدرسه و تحصيل به برادرانش التماس كرده است.
فوزيه كوفي در ادامه ميگويد: يكي از اصول اوليهاي كه مردم افغانستان ميخواهند، دولتي مسئول، پاسخگو و مناسب است.
وي خواهان اين است كه افغانستان از تكيه بر كمك خارجي كه بيش از ۸۰ درصد از بودجه كشور را تشكيل ميدهد، دست بردارد و از لحاظ مالي مستقل شود.
اين زن كانديداي رياست جمهوري افزود: با اعمال قوانين در كنترل منابع به ويژه در بخش معادن ميتوان خودكفا شد. ميلياردها دلار از سرمايههاي افغانستان در بخش منابع زيرزميني مدفون شده است. متاسفانه هماكنون درآمد حاصل از منابع معدني به جيب برخي از افراد خاص واريز ميشود. اگر شما براي مردم شغل ايجاد كنيد، به طور حتم خطرات امنيتي را كاهش دادهايد. اگر شغل خوب براي اين مردم ايجاد شود، آنها به سوي طالبان جذب نميشوند.
كوفي كه يكي از مبارزان حقوق زنان پس از سقوط طالبان در افغانستان محسوب ميشود، اعلام كرد كه براي تحقق حقوق زنان در افغانستان با ۳۰ ميليون جمعيت كه سال گذشته به عنوان بدترين كشور در جهان براي زندگي زنان شناخته شد، به تلاش خود ادامه ميدهد.
اين زن ميگويد: حامد كرزي، رئيس جمهوري كنوني ميتواند تحت قوانين انتخاباتي و نامساعد بودن اوضاع امنيتي، انتخابات را به تعويق بيندازد تا همچنان بر سر قدرت باقي بماند. كرزاي با كاهش حمايت از جانب زنان، جنبش مدني، فعالان، جوانان افغان و نخبگان مواجه شده است و براي همين است كه تلاش ميكند تا بر نيروهاي محافظهكار تكيه كند.
كوفي همچنين با نظرات شوراي علماي افغانستان كه مورد تائيد كرزي است، مخالفت كرد؛ نظراتي كه به شوهران اجازه داده ميدهد تا در شرايط خاصي همسران خود را مورد ضرب و شتم قرار دهند.
شاید بسیاری معتقد باشند که اپل و فیس بوک به عنوان محبوب ترین برندهای صنعت دنیای دیجیتال شناخته می شوند اما نظرسنجی اخیر شبکه ABC نشان می دهد که گوگل از محبوبیت بیشتری بین عموم مردم برخوردار است. طبق این بررسی که بین هزار نفر انجام شده است گوگل به عنوان کارآمدترین برند حال حاضر دنیای دیجیتال شناخته می شود.
در این نظرسنجی که براساس سه رده: محبوب، نمی دانم و نامطلوب برگزار شد؛ 82 درصد از آرای داده شده به گوگل در رده محبوب قرار گرفتند. جالب اینجاست که در این بین تنها 9 درصد از رای دهندگان گوگل را به عنوان برندی نامطلوب انتخاب کردند. بعد از گوگل این شرکت اپل بود که توانست رتبه دوم جدول را به خود اختصاص دهد. 74 درصد از آرای داده شده به اپل در رده محبوب قرار گرفت و این اختلاف هشت درصدی سبب شد که این شرکت برعکس پیش بینی ها در رتبه دوم جدول قرار گیرد.
علاوه بر این 12 درصد آرا در بخش نامحبوب و 14 درصد در بخش نمی دانم قرار گرفتند. بع د از گوگل و اپل، دو شبکه محبوب اجتماعی فیس بوک و توییتر به ترتیب رتبه های سوم و چهارم را در اختیار گرفتند. فیس بوک توانست 58 درصد محبوبیت کسب کند و توییتر هم با کسب 34 درصد از آرای محبوب در پله آخر قرار گرفت. جالب اینجاست که 36 درصد از آرای توییتر در رتبه نامحبوب قرار داشتند!
در هر صورت گوگل به لطف نفوذش در بخش های مختلف صنعت دیجیتال توانست رتبه اول را در این میان کسب کند. درآمد این شرکت در سه ماه اول سال جاری میلادی با رشدی 24 درصدی نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته رو به رو بوده است. بسیاری این سوددهی را مدیون لری پیچ، موسس گوگل می دانند که سال گذشته برای بار دوم به عنوان مدیرعامل این شرکت برگزیده شد. او علت این پیشرفت را نتیجه ریسک بزرگی می داند که او به همراه گوگل آن را تجربه کرده است.
حلیلهای جدید با هدف کشف ترکیبهای تازه از نمونه خاک مریخ انجام شده و به رغم تعجب دانشمندان آنها توانستند به شواهد وجود زندگی در این خاک پی ببرند آنها امروز با بررسی خاک مریخ اعلام کردند تا 99 درصد حیات در مریخ وجود دارد.
تحلیلهای ریاضیاتی از نمونه های بدست آمده از خاک مریخ نشان می دهد که نمکهای موجود در خاک این سیاره ارزیابی های اولیه را نقض کرده و ثابت می کند که این نمونه خاکها نشان دهنده زندگی میکروبی در مریخ است.
وایکینگ 1 اولین فضاپیما از دو فضاپیمایی بود که طی برنامه وایکینگ ناسا به مریخ فرستاده شد، شواهدی از میکروبهای فرازمینی در نمونه خاکهای سیاره قرمز به دست آورد. این فضاپیما قرار بود تنها سه ماه فعالیت کند، اما توانست به ارسال اطلاعات بپردازد.
تحلیلهای جدید با هدف کشف ترکیبهای تازه از نمونه خاک از مریخ انجام شده و به رغم تعجب دانشمندان آنها توانستند به شواهد وجود زندگی در این خاک پی ببرند.
محققان دانشگاه سیئنا و موسسه کک کالیفرنیا اظهار داشتند که این تحقیقات جدید نشان دهنده یک پاسخ زیست شناسی قوی است. این نتایج از اطلاعاتی که آزمایشهای وایکینگ LR بدست آورده حمایت می کند.
این نتایج به دنبال کشف پرکلرات در خاک مریخ و در محل فرود فضاپیمای فونیکس در سال 2008 مورد ارزیابی مجدد قرار گرفت. وجود این مواد شیمیایی در نمونه های به دست آمده توسط وایکینگ نیز دانشمندان را به این نتیجه رساند که نمونه ها خالص نبوده اند.
این درحالی است که دانشمندان این تحقیق و آزمایشها درباره وجود شواهد زندگی در مریخ اتفاق نظر ندارند.
کریستوفر مک کی از مرکز تحقیقات آمس ناسا طی گفتگو با دیسکاوری نیوز اظهار داشته است که یافتن ارگانیکها شواهد وجود زندگی یا زندگی در گذشته را تأیید نمی کند بلکه صرفا شاهد وجود ارگانیکها هستند.
جوزف میلر از دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا جنوبی اظهار داشت: شاهد نهایی ویدئویی از یک باکتری است که می توان با یک میکروسکوپ حرکت آن را مشاهده کرد. براساس تحقیقاتی که تاکنون انجام داده ایم می توان گفت تا 99 درصد در این سیاره حیات وجود دارد.
مأموریتهای آینده به مریخ می تواند این پرسش را پاسخ دهد.
قرار است مأموریت آتی به سیاره مریخ در ماه نوامبر توسط فضاپیمای کریوسیتی در ماه نوامبر انجام شود. این فضاپیمای 2.5 میلیارد دلاری که با انرژی هسته ای کار می کند شرایط مساعد زندگی را در مریخ بررسی می کند.
همچنین قرار است در سال 2016 نیز مأموریت دیگری به مریخ انجام شود که پنج ابزار علمی را با خود به همراه خواهد داشت و گازهای اتمسفر مریخ از جمله متان را برای فعالیتهای بیولوژیکی و زمین شناسی بررسی می کند.
دکتر مارک آلن دانشمند این پروژه اظهار داشت: ابزارهای این مأموریت نسبت به آنچه که درحال حاضر از مدارهای مریخ یا رصدهای زمینی در جریان است دارای ضریب حساسیت 100 تا 1000 است.
مقامات پليس نيجريه اعلام كردند در حمله به يك فرورشگاه در جنوب اين كشور زنان بارداري را يافتند كه نوزادان آنها پس از تولد براي انجام مراسم سنتي از جمله جادوگري به فروش مي رفتند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، اويكا اورجي، مقام پليس ايالت آكوا ايبوم در جنوب نيجريه گفت: در پي اطلاعاتي كه پليس در مورد فعاليت هاي مشكوك در يك فرورشگاه دريافت كرد با حمله به اين محل ماموران يك "كارخانه بچه سازي" را كشف كردند.
وي افزود: در اين عمليات، ماموران هفت زن جوان 18 تا 20 ساله را كه سه نفر از آنها باردار بودند يافتند. مدير فرورشگاه، همسرش و يك همدست آنها توسط ماموران دستگير شدند.
اورجي خاطرنشان كرد: دستگيرشدگان در زندان بوده و در مقابل دادگاه حاضر خواهند شد و تحقيقاتي در حال انجام است تا مشخص شود، آيا زنان جوان نيز مجرم هستند يا خير. اين زنان هم اكنون در بازداشتگاه به سر مي برند.
وي توضيح داد: دستگيرشدگان اغلب زنان جوان را در ازاي پرداخت 70 هزار نايرا ( معادل 340 يورو) تشويق به باردار شدن كرده و پس تولد نوزادان، آنها را به اشخاصي كه مراسم سنتي، قرباني يا جادوگري انجام ميدهند ، مي فروختند . اين نخستين "كارخانه بچه سازي " نيست كه در اين نيجريه كشف و منهدم مي شود.
در اكتبر 2011 ، پليس 17 زن نوجوان را در ايالت آنامبرا جنوب نيجريه در خانه اي كشف كرد كه نوزادان آنها پس از تولد فروخته مي شدند.
اقدام غیر قابل توجیه انگلیس در دعوت از دیکتاتور بحرین برای حضور در مراسم شصمتین سالگرد تاجگذاری ملکه این کشور با اعتراضات و انتقادهای انگلیسی ها روبرو شده است.
دعوت ملکه انگلیس از شاه بحرین برای حضور در مراسمی به مناسبت شصتمین سالگرد تاجگذاری، با اعتراضات و انتقادهایی در انگلیس همراه شده است.
دعوت از شاه بحرین برای سفر به انگلیس، بار دیگر سبب جلب توجه رسانه های انگلیسی به وقایع بحرین و استفاده رژیم آل خلیفه از نیروهای امنیتی و ارتش در یک سال گذشته برای سرکوب مخالفان و قتل دهها تظاهرات کننده و بازداشت هزاران نفر شد .
کاخ باکینگهام دعوت از شاه بحرین را با بهانه "احترام و رعایت اصول روابط با کشورها" توجیه می کند. ولی توجیه ملکه انگلیس، منتقدانی را که از برخورد خشن رژیم آل خلیفه با قیام مردم بحرین خشمگین هستند، آرام نکرده است.
"اریک او بری" Eric Avebury معاون رئیس کمیسیون حقوق بشر مجلس سنای انگلیس روز شنبه در گفتگو با خبرنگار العالم گفت : دعوت از حکام دیکتاتور مانند شاه بحرین به انگلیس، چه معنایی دارد؟ همه می دانند که وضعیت بحرین غیرعادی است و قتل مردم این کشور همچنان ادامه دارد و هزاران نفر شکنجه و بازداشت شده اند .
او بری افزود : مردم بحرین در خانه های خود به علت استنشاق گازهای سمی و اشک آور می میرند. من معتقدم که روابط لندن و منامه به علت وضعیت خاص بحرین، باید تغییر کند.
از سوی دیگر دو فعال بحرینی به نامهای "علی حسن مشیمع" و "موسی عبدالعلی" تحصن نامحدودی را مقابل سفارت آمریکا در لندن برای اعتراض به همدستی واشنگتن با رژیم آل خلیفه در قتل و سرکوب مردم بحرین، آغاز کرده اند.
"علی حسن مشیمع" گفت: آمریکا، عربستان و انگلیس عاملان وقایع بحرین هستند، زیرا آمریکا و انگلیس اخیراً افسران خود را به بحرین فرستادند و این اقدام منجر به افزایش تعداد شهدا و تشدید سرکوب مردم شد.
موسی عبدالعلی فعال بحرینی مقیم انگلیس هم که در حمایت از عبدالهادی الخواجه دست به اعتصاب غذا زده، با وجود انتقال به بیمارستان بعلت ضعف و بیهوشی بار دیگر اعتصاب غذای خود را از سرگرفته است.
عبدالعلی تصریح کرده است مانند عبدالهادی الخواجه و حسن مشیمع با وجود سختی های شدید به مبارزه خود ادامه خواهد داد.
عبدالعالی افزود: تحصن و اعتصاب غذای ما همچنان ادامه خواهد یافت .
صاحبخانه شدن به عنوان یکی از نیازهای اولیه بشر، امروزه به یک آرزو تبدیل شده است، این گزارش به زمان مورد نیاز شهروندان برای خانه دار شدن در شهرهای مختلف جهان می پردازد.
قیمت خانه در کجای جهان گرانتر است؟ این پرسشی است که شبکه تلویزیونی بلومبرگ مطرح کرده و با استفاده از آمار و بهای زمین و خانه در کشورهای مختلف توانسته گزارش جالبی از قیمت یک واحد آپارتمان ۱۰۰ متری در شش گوشه جهان تهیه کند.
رتبه دوازدهم: یک شهروند آمریکایی ساکن نیویورک پس از ۴۸.۴ سال پس انداز می تواند خانه ای در محله منهتن خریداری کند.
رتبه یازدهم: خریدن خانه ای شخصی در سیدنی پایتخت استرالیا به ۵۴.۹ سال پس انداز نیاز دارد.
رتبه دهم: داشتن خانه ای شخصی در شهر تاریخی رم به ۶۰.۱ سال پس انداز نیاز دارد.
رتبه نهم: ساکنان جاکارتا پایتخت اندونزی باید ۶۱.۷ سال پس انداز کنند تا صاحب خانه شوند.
رتبه هشتم: کسی که بدنبال خرید خانه در بانکوک است، باید ۶۷ سال درآمدش را پس انداز کند.
رتبه هفتم: صاحب خانه شدن در شهر ژنو سوئیس مستلزم ۷۳.۳ سال پس انداز است.
رتبه ششم: در شهر پاریس ۷۷.۷ سال طول می کشد تا یک شهروند با پس انداز خود مالک یک خانه شود.
رتبه پنجم: هنگ کنگ شهری است که خرید خانه در آن آرزوی بزرگی به شمار می رود، ساکنان این بندر باید ۹۶.۴ سال برای دست یافتن به این آرزو پس انداز کنند.
رتبه چهارم: لندن شهری است که معمولام کسی به خانه دار شدن در آن نمی اندیشد چرا که خرید یک ملک خصوصی ۱۳۶.۲ سال پس انداز می طلبد.
رتبه سوم: برای یک شهروند اهل مسکو، صاحب خانه شدن به قیمت ۱۴۳.۷ سال پس انداز تمام می شود.
رتبه دوم: ۲۳۳.۳ سال کار و پس انداز می تواند برای خرید خانه ای در شهر شانگهای کافی باشد.
رتبه اول: اما شهری که خرید خانه در آن بیشتر به یک آرزو می ماند نه در اروپا و نه در آمریکا است. شهر بمبئی هند گرانترین شهر جهان برای خرید خانه است. در اینجا یک شهروند حقوق بگیر برای این که بتواند مالک یک آپارتمان ۱۰۰ متری شود باید ۳۰۸ سال پس انداز کند. با توجه به این موضوع شاید بتوان وجود محله های پرشمار زاغه نشین در حومه این شهر پر جمعیت را توجیه کرد.
پارلمان کویت مجازات توهین کنندگان به خداوند، و همچنین پیامبر اسلام (ص) و همسران پیامبر را اعدام تعیین کرد.
به گزارش شبکه العالم، 64 تن از نمایندگان پارلمان کویت و همچنین وزرای کابینه (وزرایی که حق رأی گیری در پارلمان دارند) به تعدیلات قانونی رأی دادند.
نمایندگان شیعه در این جلسه خواستار افزودن موضوع توهین به 12 امام به این تعدیلات قانونی شده بودند، که این درخواست با مخالفت اکثریت نمایندگان اسلامگرای مجلس مواجه شد.
تحرکات پارلمان کویت پس آن شدت یافته است که مسئولان امنیتی کویتی ماه قبل یک نفر را به اتهام توهین به پیامبر اسلام (ص) و همسرانش در شبکه های اجتماعی "تویتر" بازداشت کردند.
مجلس امت کویت در این جلسه همچنین مصونیت نبیل الفضل و محمد الجویهل را به دلیل ارتکاب جرم مشهود (اظهار نظر در رسانه های دیداری و شنیداری و مطبوعات) لغو کرد. این درخواست در ارتباط با یکی دیگر از نمایندگان پذیرفته نشد.
اوباما با هدف به کرسي نشاندن طرح دريافت ماليات هاي سنگين از ثروتمندان آمريکايي از ميزان درآمد خود و ماليات ان پرده برداشت.
خبرگزاري آلمان در گزارشي نوشت، "باراک اوباما" رئيس جمهور آمريکا سال گذشته 800 هزار دلار حقوق دريافت کرده است.
کاخ سفيد مدعي شده که اوباما و همسرش بخش زيادي از اين درآمد را از فروش کتاب هاي اوباما به دست آورده اند.
اوباما حدود 20 درصد از اين درآمد (160 هزار دلار ) را ماليات داده است.
اعلام ميزان درآمد اوباما و ماليات پرداختي وي با هدف شفاف سازي در مورد خانواده حاکم آمريکا انجام شده است. اوباما در تلاش است از ثروتمندان با درآمدهاي ميليوني، ماليات هاي سنگين دريافت کند.
درآمد اوباما در سال 2010 حدود يک ميليون و 700 هزار دلار بود.