تبلتی برای بازی خورها

نرم افزار های موبایل

بازی های موبایل

دانلود بر اساس مدل گوشی

android نوکیا

ريگســـــــار

تبلیغات
تبلیغات
کمی توضیح



ريگســـــــــار تماس با ما zrigsar@yahoo.com
Admin


لینک دوستان
نویسندگان
آرشیو ماهانه
تبلیغات
تبلیغات
آمار سایت

    آمار بازدید
    کل بازدید :
    افراد آنلاین :



    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

    <-PollName->

    <-PollItems->

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 2993
    بازدید دیروز : 0
    بازدید هفته : 2993
    بازدید ماه : 3554
    بازدید کل : 134499
    تعداد مطالب : 3740
    تعداد نظرات : 98
    تعداد آنلاین : 1

تبلیغات

تبلیغات

تبلتی برای بازی خورها

تبلتی برای بازی خورها

 

 

بازار تبلت ها روز به روز داغ تر شده و هر روز شاهد ظهور رقبای جدیدی در این رقابت نفس گیر هستیم. در این میان به دلیل بازمتن و رایگان بودن سیستم عامل، سازندگان این ابزار استقبال فراوانی از اندروید کرده اند. احتمالا شما هم به تازگی نام Fablet به گوش تان خورده است. برند جویای نامی که با چندین مدل مختلف وارد گود تبلت ها شده، تا شهرت و اعتباری را برای خود کسب کند.

اگر شما هم برای خرید هدیه عید به دنبال تبلت نسبتا ارزان قیمت و مناسبی می گردید، در ادامه مطلب با ما باشید تا به بررسی بیشتر مدل G70 هشت گیگابایتی این تبلت بپردازیم.


طراحی

 

IMG_5682.jpg

 

این تبلت هفت اینچی همانند همه تبلت های دیگر چهارگوش بوده و گوشه های گردی دارد! اما همانند مدل هایی چون سامسونگ چندان بر پخ های پشت بدنه تاکیدی نداشته و شکل مکعب مستطیل آن تشخص خاصی به فابلت می دهد. اما وقتی آن را در دست می گیرید ضخیم به نظر میرسد. البته انحنای کمی از طرف پشت به سمت صفحه نمایش مشاهده می کنید که در بخش قرارگیری پورت ها (در سمت راست تبلت) خبری از این انحنا نیست. بدنه از جنس پلی کربنات تیره بوده و زیبایی خاصی به این محصول می دهد. بر خلاف تبلت های معمول که طراحی آنها برای استفاده عمودی است، اما به صورت افقی هم قابل استفاده هستند؛ طراحی این تبلت و شیوه قرار گیری دکمه های لمسی و فیزیکی کلا بر اساس استفاده افقی از دستگاه است.


سخت افزار و امکانات

 

IMG_5698

 

 

IMG_5683.jpg

 

فابلت، مدل G70 را که جدیدترین مدل تبلت این برند است به عنوان Gaming Tablet یا تبلت ویژه بازی معرفی کرده است. پس باید از آن انتظار مشخصات سخت افزاری نسبتا خوبی هم داشته باشیم. پردازنده 1‪.‬2 گیگاهرتزی ARM Cortex A8 آن یک RockChip 2919 است که 512 مگابایت رم آن را همراهی می کند. تنها امکان ارتباطی پیش بینی شده بر روی این تبلت ارتباط WiFi است. فابلت همچنین دارای قابلیت هایی همچون ژیروسکوپ سه جهته، حافظه داخلی ۸، ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی، پشتیبانی از کارت حافظه SD تا ۳۲ گیگابایت و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری است که گفته می شود ۵ تا ۸ ساعت کارایی دارد. (البته در تست های ما باتری مدل هشت گیگابایتی مورد آزمون هیچگاه بیش از 2‪.‬5 تا 3 ساعت دوام نیاورد)


 

IMG_5685.jpg

 

از نظر پورت های خروجی می توان فابلت را یکی از تبلت های خوب بازار دانست. در سمت راست این تبلت شما شاهد ورودی شارژر، جک 3‪.‬5 میلیمتری ویژه هدفون و سیستم های صوتی، پورت مینی USB و در نهایت درگاه miniHDMI برای اتصال تبلت به تلویزیون و دیگر سیستم های پخش تصویر هستیم.


 

IMG_5720.jpg

 

اما یکی از جذاب ترین امکانات سخت افزاری این تبلت پورت Mini USB 2 آن است که از تکنولوژی USB On‪-‬The‪-‬Go پشتیبانی می کند. یعنی اینکه شما با اتصال رابط به پورت مینی یو اس بی، می توانید برخی ابزارهای یو اس بی همچون کول دیسک و Memory Reader را مستقیما به تبلت متصل کرده و از طریق فایل اکسپلورر نصب شده روی تبلت، به تبادل اطلاعات با کول دیسک و حافظه های جانبی بپردازید. یا اینکه حتی با اتصال یک مودم 3G/GPRS یو اس بی به این تبدیل، تبلت تان را به اینترنت جی پی آر اس مجهز کنید.


محتویات جعبه

 

IMG_5689

 

همان گونه که در بخش سخت افزار گفته شد، این تبلت دارای خروجی HDMI و همچنین امکان اتصال کول دیسک است. پس باید انتظار همراهی این کابل های کمکی را در جعبه فابلت داشته باشیم. علاوه بر آن یک کیف چرمی سبک و خوش دست از جنس چرم مصنوعی که به راحتی فابلت را در خود جای می دهد، درون بسته قرار دارد. یک کابل یو اس بی، شارژر و هدست کوچک سفید رنگ را هم به همراه دفترچه راهنما و کارت گارانتی درون این جعبه خواهید یافت.


صفحه نمایش و دوربین

 

IMG_5690.jpg

 

این تبلت از آنجایی که بیشتر با هدف بازی طراحی شده است، به طور کلی فاقد دوربین است و در جلو و عقب آن هیچ دوربینی نمی بینید. می توانید آن را یک نقطه ضعف به حساب بیاورید اما از طرف دیگر به کاهش قیمت آن کمک کرده است.

در خصوص نوع صفحه نمایش این تبلت چیز زیادی نمی دانیم و در سایت فارسی و انگلیسی محصول هم تنها اشاره شده است که صفحه نمایش هفت اینچی چند لمسی (با پشتیبانی از ۵ لمس همزمان) آن، از نوع خازنی بوده و رزولوشنی برابر 800 در 480 پیکسل را دارد. نسبت تصویر هم 4‪:‬3 است. و البته به امکان پخش تصاویر سه بعدی نیز با عینک اشاره شده است. البته ما این عینک را به همراه تبلت نداشتیم و بنابراین در این مورد حرفی برای گفتن نداریم.

همان طور که بعدا در عمل هم مشاهده شد، چنین رزولوشنی برای یک تبلت امروزی پایین به حساب می آید. به دلیل رزولوشن نسبتا پایین صفحه نمایش و تفکیک تصویر آن (به خصوص اینکه با یک تبلت ویژه بازی طرف هستیم) هر چند که با سخت افزار نسبتا مناسب امکان انجام بازی های مختلف را دارید، اما بعد از دو تا سه ساعت بازی یا کار مداوم، دچار خستگی چشم خواهید شد.

مشکل بعدی نمایشگر این تبلت، لمس خازنی آن بود که در مقایسه با دیگر تبلت ها راضی کننده نبود. به گونه ای که هنگام ورق زدن کتاب یا جابجایی بین صفحات سیستم عامل، برخی اوقات با مشکل روبرو می شوید. این ایراد صفحه لمسی هنگامی خود را بیشتر نمایان می سازد که برای دو تا سه ساعت متوالی مشغول بازی با آن شوید. هنگامی که دستگاه و به تبع آن صفحه نمایش حسابی داغ شوند دقت تاچ بسیار کمتر می شود.


سیستم عامل و سازگاری با زبان فارسی

 

IMG_5700.jpg

 

همانطور که در ابتدا گفتیم، فابلت هم مانند بسیاری از برندهای موجود در بازار به سراغ اندروید محبوب گوگل رفته است و از نسخه نان زنجبیلی 2‪.‬3 بهره می برد. شما می توانید از تبلت تان به زبان فارسی و با منوی فارسی هم استفاده کنید. هرچند که همه منوهای آن به فارسی تبدیل نشده و ممکن است برخی منوها هنوز به زبان انگلیسی باقی مانده باشند.


 

IMG_5712.jpg

 

اما در برنامه های ایمیل، مرورگر و چت به خوبی از زبان فارسی پشتیبانی می شود و در مرورگر پیش فرض فابلت که منوهای آن هم فارسی شده اند، می توانید با فونت زیبایی به سایت های فارسی زبان سر بزنید. به همین شکل در مرورگرهای دیگری هم که نصب می کنید زبان فارسی را در اختیار خواهید داشت و مشکلی در مرور سایت های فارسی ندارید.

نکته پایانی هم قیمت این تبلت جمع و جور است که تا حدی می تواند سبب شود از خیر برخی مشکلات بگذرید. این تبلت هشت گیگابایتی را با قیمتی حدود ۴۰۰ دلار می توانید در بازار بیابید، که نسبتا معقول و به صرفه به نظر می رسد.
 
 
 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





 

آخرین مطالب

ابربرچسبها

خبرنامه

با واردکردن آدرس ایمیل تان در کادر زیر آخرین کتابها را در ایمیل تان تحویل بگیرید :

لطفا اول ایمیلتان .wwwنگذارید .