تشویق های اروپایی برای بچه دار شدن

نرم افزار های موبایل

بازی های موبایل

دانلود بر اساس مدل گوشی

android نوکیا

ريگســـــــار

تبلیغات
تبلیغات
کمی توضیح



ريگســـــــــار تماس با ما zrigsar@yahoo.com
Admin


لینک دوستان
نویسندگان
آرشیو ماهانه
تبلیغات
تبلیغات
آمار سایت

    آمار بازدید
    کل بازدید :
    افراد آنلاین :



    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

    <-PollName->

    <-PollItems->

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 1349
    بازدید دیروز : 0
    بازدید هفته : 1349
    بازدید ماه : 1910
    بازدید کل : 132855
    تعداد مطالب : 3740
    تعداد نظرات : 98
    تعداد آنلاین : 1

تبلیغات

تبلیغات

تشویق های اروپایی برای بچه دار شدن

 

 

جمعیت کهنسال؛ این مشکلی است که حالا بسیاری از کشورهای جهان از جمله در اروپا و آسیا با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و به همین خاطر اکنون با روش‌های مختلف به دنبال حل کردن آن هستند.

در حالی که چندین سال قبل بسیاری از کشورها به دنبال برنامه‌های کنترل جمعیت بودند افزایش طبقه کهنسال و کمبود نیروهای جوان سالهاست که باعث نگرانی دولت‌های مختلف شده است. علاوه بر افزایش طول عمر مهمترین عامل کاهش نیروهای جوان کشورهای مختلف کاهش زاد و ولد به حساب می‌آید. هر چند برخی کشورها مانند چین با جمعیت عجیب و غریب آن مثلاً با سیاست تک‌فرزندی هنوز می‌خواهند جمعیت خود را کنترل کنند اما بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی در تلاش هستند که با سیاست‌های مختلف و تشویق خانواده‌ها به بچه‌دار شدن هرم سنی خود را به سمت نیروهای جوان ببرند. حتی پیش‌بینی رسیدن چین به نرخ رشد جمعیت صفر در سال ۲۰۳۰ مقام‌های این کشور ۱/۳ میلیارد نفری را هم نگران کرده است.

برای تشویق زوج‌ها به بچه‌دار شدن، دولت‌ها روش‌های مختلفی را برای کم کردن نگرانی‌ها در نظر گرفته‌اند تا بخش شاد بچه‌دار شدن بیشتر از دلواپسی‌های آن خودش را نشان دهد.

امنیت شغلی برای بچه‌دار شدن
در کشورهای در حال توسعه و پیشرفته که زنها مانند مردها در عرصه کار وارد شده‌اند از دست دادن فرصت‌های شغلی یکی از مهمترین دغدغه‌ها برای بچه‌دار شدن است. کشورهایی که به افزایش نرخ زاد و ولد خود فکر می‌کنند به همین خاطر در تلاش هستند که امنیت شغلی و اقتصادی پدرها و مادرها را در صورت بچه‌ دار شدن تأمین کنند. در ۱۶۴ کشور جهان برای مادرها به خاطر تولد بچه مرخصی با حقوق در نظر گرفته شده است. کشورهای اروپای مرکزی شناخته‌ترین کشورهای جهان درباره مرخصی زایمان هستند. در جمهوری چک و اسلواکی مادرها می‌توانند تحت شرایط خاص(دریافت حداقل حقوق پس از مدت در نظر گرفته شده در قانون) تا سه سال از مرخصی زایمان استفاده کنند.

در اسلواکی مدت استاندارد مرخصی زایمان ۳ سال است و دولت در ۲ سال اول تولد بچه ماهیانه ۲۵۶ یورو، هینه حمایتی پرداخت می‌کند. در سوئد پدر و مادرها می‌توانند از ۱۶ ماه مرخصی زایمان همراه با حقوق استفاده کنند که هزینه آن بین دولت و کارفرما تقسیم می‌شود. در انگیس همه زنان می‌توانند از ۵۲ هفته مرخصی استفاده کنند که ۳۹ هفته آن همراه با حقوق است. در ۶ هفته اول دوره مرخصی ۹۰ درصد حقوق کامل پرداخت می‌شود و در مابقی مرخصی حقوقی به عنوان حداقل دستمزد برای پرداخت در نظر گرفته شده است.

در فرانسه مادرها ۱۶ هفته مرخصی زایمان به حقوق و مزایای کامل دارند و در صورت داشتن بچه سوم سالانه هزار یورو کمک مالی دریافت می‌کنند. در ناروی هم مادرها ۱۰ ماه مرخضی زایمان با حقوق کامل دارند.

در سال ۲۰۰۰، کانادا شاهد افزایش چشمگیر مرخصی زایمان از ۱۰ هفته به ۳۵ هفته بود. این مدت مرخصی می‌تواند با توافق پدر و مادر بین آنها تقسیم شود. همه این برنامه‌ها برای این است که زوج‌ها بدون نگرانی از قطع شدن حقوق یا احتمال از دست دان شغل‌شان بتوانند به بچه‌دار شدن فکر کنند.

جایزه و حقوق برای بیشتر شدن جمعیت

کشورهای مختلف برای کمک اقتصادی به خانواده‌هایی که بچه‌دار می‌شوند برنامه‌های خاص خود را دارند. دغدغه‌های اقتصادی یکی از مهمترین عامل‌هایی است که باعث نگرانی زوج‌های جوان برای بچه‌دار شدن می‌شود. به همین خاطر دولت‌هایی که به دنبال سر و سامان دادن به هرم سنی جمعیت کشور خود هستند تلاش کرده‌اند که برنامه‌های تشویقی اقتصادی را برای خانواده‌ها در نظر بگیرند.

مثلاً در اسپانیا دولت برای تولد هر بچه،۲۵۰۰ یورو به زوج‌ها پرداخت می‌کند. دولت کره جنوبی که سالها با نرخ پایین زاد و ولد دست وپنجه نرم کرده است برای تشویق خانواده‌ها ۳ هزار دالر برای تولد هر بچه به زوج‌ها می‌دهد. آنگلا مرکل،صدراعظم آلمان چند سال قبل که میانگین تعداد بچه‌های خانواده‌های این کشور ۱/۳ بچه تخمین زده شد پیشنهاد حقوق هزار و ۸۰۰ یورویی را برای مادرهایی که مراقب بچه‌های خود در خانه هستند مطرح کرده است.

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





 

آخرین مطالب

ابربرچسبها

خبرنامه

با واردکردن آدرس ایمیل تان در کادر زیر آخرین کتابها را در ایمیل تان تحویل بگیرید :

لطفا اول ایمیلتان .wwwنگذارید .