پزشک پاکستانی: نمی دانستم در کشتن بن لادن نقش دارم

نرم افزار های موبایل

بازی های موبایل

دانلود بر اساس مدل گوشی

android نوکیا

ريگســـــــار

تبلیغات
تبلیغات
کمی توضیح



ريگســـــــــار تماس با ما zrigsar@yahoo.com
Admin


لینک دوستان
نویسندگان
آرشیو ماهانه
تبلیغات
تبلیغات
آمار سایت

    آمار بازدید
    کل بازدید :
    افراد آنلاین :



    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

    <-PollName->

    <-PollItems->

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 4651
    بازدید دیروز : 0
    بازدید هفته : 4651
    بازدید ماه : 5212
    بازدید کل : 136157
    تعداد مطالب : 3740
    تعداد نظرات : 98
    تعداد آنلاین : 1

تبلیغات

تبلیغات

پزشک پاکستانی: نمی دانستم در کشتن بن لادن نقش دارم



پزشک پاکستانی که به نیروهای آمریکایی در شناسایی مخفیگاه بن لادن، رهبر سابق القاعده کمک کرده بود، می گوید که نمی دانسته در عملیات کشته شدن بن لادن در سال ۲۰۱۱ میلادی نقش داشته است.

شکیل آفریدی، پزشک پاکستانی در گفتگویی تلفنی با شکبه فاکس نیوز همچنین گفته است که فکر نمی کرده که پس از کشته شدن بن لادن باید از محل فرار کند.

هنوز مشخص نیست که دکتر آفریدی که در حال حاضر در زندانی در پیشاور پاکستان محبوس است، چگونه این مصاحبه را انجام داده است.

این پزشک پاکستانی در مصاحبه با فاکس نیوز گفته است: "من از وجود هدفی خاص مطلع نبودم، تنها ازکاری که برای آنها (آمریکا) می کردم، آگاهی داشتم."

 

محمد وزیری، بی بی سی اسلام آباد

 

در پاکستان ابهاماتی درخصوص گفتگوی شبکه خبری فاکس با شکیل آفریدی وجود دارد.

 

در گفتگویی که با مقصود خان معاون زندان پیشاور داشتم او امکان انجام چنین مصاحبه ای را رد کرد.

 

او تاکید کرد که انجام چنین مصاحبه ای از طریق تلفن نیز امکانپذیر نیست.

 

همچنین، جمیل، برادر شکیل آفریدی
هم احتمال صورت گرفتن چنین مصاحبه ای را اندک توصیف کرد و تاکید ورزید که فقط بستگان درجه اول و وکیل دکتر آفریدی اجازه دیدار با او را دارند و معلوم نیست این مصاحبه چگونه انجام شده است.

 

در همین رابطه وکیل شکیل آفریدی در تماسی که با او گرفته شد انجام
چنین مصاحبه ای را مردود دانست و تاکید کرد که چنین مصاحبه ای حتی به شکل تلفنی امکانپذیر نیست.

 

وکیل شکیل آفریدی گفت ملاقات با موکلش بسیار دشوار است و به علت حساسیت موضوع و دسترسی بسیار کم به آقای آفریدی در زندان مرکزی پیشاور امکان گفتگوی تلفنی هم وجود ندارد.

 

با وجود تکذیب بستگان و وکلای دکتر آفریدی، این امکان را نمی توان نادیده گرفت که آنان به خاطر فشار نیروهای امنیتی پاکستان مجبور شده اند مصاحبه شکیل آفریدی را کاملا مردود بدانند.

شکیل آفریدی در ادامه این مصاحبه افزوده است: "می‌دانستم که تعدادی تروریست در این محل زندگی می‌کنند، اما نمی‌دانستم که چه کسانی هستند. پس از انجام عملیات شوکه شدم. فکر نمی‌کردم که به کشته شدن او (بن لادن) کمک کرده‌ام."

دکتر آفریدی در این مصاحبه گفته است که سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) از او خواسته بود به افغانستان بگریزد اما شخصا فکر نکرده که نیازی به فرار داشته باشد..

این پزشک پاکستانی در مه سال گذشته، ۲۰ روز پس از کشته شدن بن لادن، دریکی از پست‌های بازرسی در حیات آباد پاکستان دستگیر شد.

دکتر آفریدی در این مصاحبه گفته است: "پس از دستگیری در بازداشتگاهی در زیرساختمان مرکز سرویس اطلاعات پاکستان ( آی اس آی) در اسلام آباد، زندانی شدم."

وی گفته است که به مدت ۸ ماه با چشم بند و به مدت یک سال با دستبند در این محل زندانی بود و افزوده است که برای غذا خوردن، ناگزیر می شد "مثل سگ" زانو بزند و بدون استفاده از دست، غذا بخورد.

این پزشک پاکستانی که به جرم خیانت به کشور به سی و سه سال زندان محکوم شده است، دراین مصاحبه گفته است که سرویس اطلاعاتی پاکستان، آمریکا را حتی بدتر از دشمن دیرینه این کشور یعنی هند می‌داند.

شکیل آفریدی متهم شده که با راه اندازی یک برنامه جعلی واکسیناسیون در ابیت آباد، محل مخفیگاه شبکه بن لادن، توانست نمونه دی ان ای اسامه بن لادن را به دست آورد و برای تایید هویت، در اختیار سیا قرار دهد و به این ترتیب، زمینه حمله نظامی و قتل رهبر شبکه القاعده را فراهم آورد.

نیروهای ویژه آمریکا طی عملیات در سال ۲۰۱۱ به محل زندگی بن لادن در ابیت آباد پاکستان حمله کردند

دادگاه بخش خیبر در پاکستان دکتر آفریدی را در ارتباط با اتهام خیانت به کشور از طریق همکاری با یک سازمان اطلاعاتی بیگانه مجرم شناخت و به حبسی طولانی مدت محکوم کرده است.

در عین حال، به نقل از منابع قضایی پاکستان گزارش شده که علت محکومیت دکتر آفریدی ارتباط او با رهبر یک گروه اسلامگرای پیکارجو بوده است.

مصاحبه شکیل آفریدی همزمان با سالگرد حملات انتحاری یازدهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ در آمریکا منتشر شده است.

حمله کماندویی آمریکا به محل مخفیگاه بن لادن باعث بروز اختلاف نظر شدید بین آمریکا و دولت پاکستان شد به خصوص اینکه این عملیات ثابت کرد که رهبر شبکه القاعده، که سالها تحت تعقیب نیروهای آمریکایی بود، در خاک پاکستان اقامت داشت.

دولت پاکستان عملیات آمریکا در ابیت آباد را که بدون اطلاع و هماهنگی با مقامات پاکستانی صورت گرفت، به منزله نقض حاکمیت ملی این کشور دانست.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





 

برچسپ ها: ,

آخرین مطالب

ابربرچسبها

خبرنامه

با واردکردن آدرس ایمیل تان در کادر زیر آخرین کتابها را در ایمیل تان تحویل بگیرید :

لطفا اول ایمیلتان .wwwنگذارید .